ЛЕ, 1/16 финал: Лудогорец - Интер 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, 1/16 финал: Лудогорец - Интер 0:2
Разликата между отборите е огромна. Поздравявам Лудогорец, че се опитаха да се противопоставят, но силите им не стигнаха за много. За Интер какво да кажа, най-силно впечатление ми направиха Годин и Санчез. Първият на 34 години е еталон за защитник, нашите нападателчета се удряха в него като в стена. Алексис пък е играч от най-високо ниво, с невероятна скорост и повратливост, при първия гол навърза трима, преди да я изкара пред наказателното. Цялата комбинация за гола пък също трябва да се учи от отборчетата ни, 4 паса с в наказателното на съперника едно докосване. В България не могат да се видят за цял сезон.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
С резервите Интер можеше да ги качи и на 4, но и така добре се получи
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Re: ЛЕ, 1/16 финал: Лудогорец - Интер
volf написа:Силно се надявам да не ни пребият!
Стилът на отбора става все по махленски. Няма какво друго да очаквам впредвид конкуренцията в нашето първенство с превзетите от простотия, мракобесие и аматьорщина "грандове"!
Дали ще ни оставят да поритаме топката или ще ни я скрият както Еспаньол?
Няма от какво да бъдем доволни, но няма как и да бъдем недоволни - Имаше всички условия да ни пребият с около 5÷6 на нищо!
Щърба ме дразни!
Чудно как комуникира с футболистите? - Вероятно им се усмихва, а впоследствие им се сърди. Когато играем с Ботев - Враца е обратното.
Интелектът в футбола и управлението му е имигрирал от България заедно със способните да го пренасят.
Това че ни биха само с два гола има и своята негативна страна. Спомням си как преди години Лацио отвяха Левски в София с 4:0 и после на реванша излязоха с юноши, като най възрастният в отбора нямаше навършени 20 години. Левски вкараха измъчен гол, но за статистиката ще остане победата в Рим!
W84me написа:Разликата между отборите е огромна. Поздравявам Лудогорец, че се опитаха да се противопоставят, но силите им не стигнаха за много. За Интер какво да кажа, най-силно впечатление ми направиха Годин и Санчез. Първият на 34 години е еталон за защитник, нашите нападателчета се удряха в него като в стена. Алексис пък е играч от най-високо ниво, с невероятна скорост и повратливост, при първия гол навърза трима, преди да я изкара пред наказателното. Цялата комбинация за гола пък също трябва да се учи от отборчетата ни, 4 паса с в наказателното на съперника едно докосване. В България не могат да се видят за цял сезон.
Годин е синоним на защитник, макар и на тези години е голямо попадение. За офанзивната част ще замълча. Толкова солиден Интер не е е имало деситилетия. Следя ги и гледам с интерес откакто Конте е там. Ще се радвам да вдигнат скудетото!
[offtopic]Беше ли на срещата в спа хотел Островче?[/offtopic]
miro_rz написа:W84me написа:Разликата между отборите е огромна. Поздравявам Лудогорец, че се опитаха да се противопоставят, но силите им не стигнаха за много. За Интер какво да кажа, най-силно впечатление ми направиха Годин и Санчез. Първият на 34 години е еталон за защитник, нашите нападателчета се удряха в него като в стена. Алексис пък е играч от най-високо ниво, с невероятна скорост и повратливост, при първия гол навърза трима, преди да я изкара пред наказателното. Цялата комбинация за гола пък също трябва да се учи от отборчетата ни, 4 паса с в наказателното на съперника едно докосване. В България не могат да се видят за цял сезон.
Годин е синоним на защитник, макар и на тези години е голямо попадение. За офанзивната част ще замълча. Толкова солиден Интер не е е имало деситилетия. Следя ги и гледам с интерес откакто Конте е там. Ще се радвам да вдигнат скудетото!
Нека бъде десетилетие (в единствено число), защото преди десетина години Интер имаха супер отбор. Само погледни състава им от финала за ШЛ с Байерн през 2010г.
Интер: Жулио Сезар - Майкон, Лусио, Самуел, Киву - Санети, Камбиасо - Снайдер, Ето'о, Пандев - Милито (Толдо, Кордоба, Станкович, Мунтари, Марига, Матераци, Балотели).
miro_rz написа:W84me написа:Разликата между отборите е огромна. Поздравявам Лудогорец, че се опитаха да се противопоставят, но силите им не стигнаха за много. За Интер какво да кажа, най-силно впечатление ми направиха Годин и Санчез. Първият на 34 години е еталон за защитник, нашите нападателчета се удряха в него като в стена. Алексис пък е играч от най-високо ниво, с невероятна скорост и повратливост, при първия гол навърза трима, преди да я изкара пред наказателното. Цялата комбинация за гола пък също трябва да се учи от отборчетата ни, 4 паса с в наказателното на съперника едно докосване. В България не могат да се видят за цял сезон.
Не, не бях. Трябваше да отделя цял ден, а и като гледам каква е била лудницата, по-добре, че съм пропуснал. Ще се видим с Капитана на Сан Сиро

RedDeep написа:miro_rz написа:W84me написа:Разликата между отборите е огромна. Поздравявам Лудогорец, че се опитаха да се противопоставят, но силите им не стигнаха за много. За Интер какво да кажа, най-силно впечатление ми направиха Годин и Санчез. Първият на 34 години е еталон за защитник, нашите нападателчета се удряха в него като в стена. Алексис пък е играч от най-високо ниво, с невероятна скорост и повратливост, при първия гол навърза трима, преди да я изкара пред наказателното. Цялата комбинация за гола пък също трябва да се учи от отборчетата ни, 4 паса с в наказателното на съперника едно докосване. В България не могат да се видят за цял сезон.
Нека бъде десетилетие (в единствено число), защото преди десетина години Интер имаха супер отбор. Само погледни състава им от финала за ШЛ с Байерн през 2010г.
Интер: Жулио Сезар - Майкон, Лусио, Самуел, Киву - Санети, Камбиасо - Снайдер, Ето'о, Пандев - Милито (Толдо, Кордоба, Станкович, Мунтари, Марига, Матераци, Балотели).
Приемам забележката!
Милито как разплака Байерн, беше хубав финал!

miro_rz написа:Приемам забележката!
Финта му за втория гол още ми е пред очите, прати Ван Буйтен да бере гъби.
W84me написа:miro_rz написа:Приемам забележката!
Финта му за втория гол още ми е пред очите, прати Ван Буйтен да бере гъби.
2010 беше нали?
Тогава работех и учих във ВТ, моя съкварирант беше голям фен на Ман. Ю а неговия приятел на Байерн М. Хванаха се на здрав бас, това беше на 1/2 мисля. Накрая и дват фаворита не я вдигнаха.
Баси кога минаха 10 години?
Re: ЛЕ, 1/16 финал: Лудогорец - Интер
volf написа:volf написа:Силно се надявам да не ни пребият!
Стилът на отбора става все по махленски. Няма какво друго да очаквам впредвид конкуренцията в нашето първенство с превзетите от простотия, мракобесие и аматьорщина "грандове"!
Дали ще ни оставят да поритаме топката или ще ни я скрият както Еспаньол?
Няма от какво да бъдем доволни, но няма как и да бъдем недоволни - Имаше всички условия да ни пребият с около 5÷6 на нищо!
Щърба ме дразни!
Чудно как комуникира с футболистите? - Вероятно им се усмихва, а впоследствие им се сърди. Когато играем с Ботев - Враца е обратното.
Интелектът в футбола и управлението му е имигрирал от България заедно със способните да го пренасят.
Това че ни биха само с два гола има и своята негативна страна. Спомням си как преди години Лацио отвяха Левски в София с 4:0 и после на реванша излязоха с юноши, като най възрастният в отбора нямаше навършени 20 години. Левски вкараха измъчен гол, но за статистиката ще остане победата в Рим!
Мда, когато и колкото да пишете за отборчето си, измислена еднодневка, комплексите винаги ви избиват и казвате по някоя дума за Левски... Комплекси пич, комплекси... Ако бехте били Ливерпул с 0:5 като гости, накрая пак щеше да кажеш нещичко и за Левски.
Браво, така и трябва, да усещате жегата отзад във всеки един момент !