filcolins написа:Грозен футбол от рязаните. Много се изнервих черните им като взеха да ритат младоците от Еспаньол второто полувреме
Колкото и грозно да играем, не можем да играем грозно, колкотоТИРЕТАТА, припознавачи!
Все още шанса е в наши ръце!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
filcolins написа:Грозен футбол от рязаните. Много се изнервих черните им като взеха да ритат младоците от Еспаньол второто полувреме
krumeto написа:Балкански Орел написа:Според мен ЦСКА Москва вече трябва да вземат някакви точки.
Не съм против!
Ще съм много благодарен на унгарци и московци, ако спретнат една братска подялба на точките!
krumeto написа:krumeto написа:Балкански Орел написа:Според мен ЦСКА Москва вече трябва да вземат някакви точки.
Не съм против!
Ще съм много благодарен на унгарци и московци, ако спретнат една братска подялба на точките!
Стана това, което исках преди мача!
Сега дори с 10 - 0 да паднем от московеца, през оная ми работа.
Ако можем да бием унгарците, всичко е ШЕСТ!
Ако не можем, значи не заслужаваме да продължим. Връщаме се да трепем нашенските "хувавци"!
loko1 написа:krumeto написа:krumeto написа:Балкански Орел написа:Според мен ЦСКА Москва вече трябва да вземат някакви точки.
Не съм против!
Ако не можем, значи не заслужаваме да продължим. Връщаме се да трепем нашенските "хувавци"!
Победа срещу унгарците гарантира ли продължаване?
loko1 написа:krumeto написа:krumeto написа:Балкански Орел написа:Според мен ЦСКА Москва вече трябва да вземат някакви точки.
Не съм против!
Победа срещу унгарците гарантира ли продължаване?
krumeto написа:krumeto написа:Балкански Орел написа:Според мен ЦСКА Москва вече трябва да вземат някакви точки.
Не съм против!
Sole написа:Тази загуба на Лудогорец не променя абсолютно нищо. С 9 срещу 11 човека с колкото и гола да загубиш не може да се съди за някаква разлика в класите на отборите. Като останеш с 9 човека просто чакаш мачът да свърши.В тоя мач загубиха 3 точки и нищо повече. Лудогорец са само на на 3 точки от сигурно второ място. А при победа в Москва могат да завършат и 1ви.
Иначе това 0-6 е единствено плод на "френския" ,а не на някакъв слаб Лудогорец или някаква супер игра на Еспаньол!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта