Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

orlando7
Контакти:

Re: Лигльовците футболисти

Мнениеот orlando7 » 26 авг 2019 17:43

gkostadinov написа:Кво искаш да кажеш, че не са искали да играят и срещу посредствения отбор на Ференцварош, които бяха разкостени от Динамо Загреб след това, а вчера в първенството ги бият 4:1. С по-слаби футболисти Ребров преподаде 2 урока на Валеканото и го направи смешен.
Домуса сбърка, че не взе треньор още след края на шампионата и тогава с тези футболисти и истински треньор като Херо например нямаше да имат проблеми с унгарците

Вуйчо,я сподели някои от големите успехи на "истинския" треньор Херо, че съм ги позабравил?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 авг 2019 18:47

matador1 написа:
loko1 написа:е дойде време и при Вас да проявят. Вчера точно те уволниха Стоев. С тоя стил на управление на съблекалнята ръководството ви нищо добро няма да направи.

Според мене, те са там от по-отдавна. Блазилците изгониха Дерменджияв втория път, а може би и Херо. Още малко и Лудогорец ще е типичен български отбор.

Извинете да попитам. Какви са успехите на Стоев, Дерменджиев, а и на Херо, когато не са водили лигавите лудогорски бразилци. Благодаря!

INFORMIRAN
Контакти:

Мнениеот INFORMIRAN » 26 авг 2019 19:11

Проблемът на Лудогорец не е в треньора.Още по-малко в Стойчо Стоев,който при първия си престой при нас постигна требъл + 1/8-финал в Лига Европа.Проблемът е,че ръководство и футболисти се самозабравиха,забравиха кои бяхме и откъде тръгнахме и вследствие на цялата грандоманщина и високомерие,отборът е все по-слаб и по-слаб от 3-4 години насам.Дори аз,който не търпях страхливеца Дерменджиев,не мога да виня изцяло него и всички останали треньори,след като реално отборът се командва от няколко от по-старите футболисти + разни недоразумения като Караманджуков,Петричев и т.н.Това е потвърдено във времето от куп факти като например,че при т.н "чичо Гошо" футболистите определяли кога да тренират,те решаваха в кой мач ще играят и в кой не и т.н и т.н.Другото важно нещо е,че откакто Кирил Домусчиев не се занимава пряко и постоянно с всичко около първия отбор е видим хаосът и безпорядъка който цари и с който не могат да се справят подчинените му.Който и треньор да дойде сега,той ще е заложник на една клика от 5-6 играчи и разни неадекватни субекти неразбиращи и грам от материята футбол които се навъртат или са вътре в клуба.

pobeditela
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот pobeditela » 26 авг 2019 19:18

За мен е грешка да се уволнява треньора преди толкова важен мач. Верно че Стоев не успя да подготви добре отбора за мачовете с Ференцварош. Явно подготовката не беше толкова добра. Но след това се разиграха, влезнаха във форма и ритъм, започнаха да имат приятен стил на игра. В първенството се справят много по-добре от миналата година. Последните 2 мача ги гонеше малшанс пред гола, но с какво е виновен треньора, че футболистите изпускат толкова много чисти положения. Особено срещу Марибор. Трябваше да му дадат шанс да ги класира в групите на Лига Европа и там евентуално ако вземат по-малко от 8 точки да го махат зимата.

INFORMIRAN
Контакти:

Мнениеот INFORMIRAN » 26 авг 2019 20:09

Те недоразумението Сухия оставиха,който спечели 2 точки в 4 мача миналата година :lol: За съжаление треньорът в Лудогорец (който и да е той) е безгласна буква,а нещата се решават на съвсем друго ниво.Яд ме е за Стойчо,защото е симпатяга и работохолик,но както предположих в един друг форум още юни месец,бързо-бързо го сготвиха по познатата схема : калпава селекция,отказ клубът да се освободи от далите немалко,но тотално амортизирани "звезди" и "дъртаци" + вмешателство в работата и за капак бойкот от "старите кучета".

Потребителски аватар
grozdanovdng78
Контакти:

Мнениеот grozdanovdng78 » 26 авг 2019 21:06

Дали бразилците с играта си го уволниха Стойчо не мога да кажа, че отбора започнаха да играят нападателно и да правят положения, така е, защитата се стабилизира поне на статистика и вратарите ни измъкнаха в някои ситуации, това е заради нуждата от ляв бек и централен защитник. За мен Лудогорец загуби 4 от шестте точки заради Стойчо. Това са двата нулеви мача срещу ЦСКА и Славия. Срещу ЦСКА заради грешната подредба на защитата което обезличи бековете ни в нападение. А в мача със Славия страхливата смяна на Кешеру със Свиерчок, трябваше да ги остави заедно, а да извади някой от дефазивните халфове срещу 10 на Славия. За съжаление това срещу Славия не е случайно, защото срещу Марибор направи подобна грешка, като видиш че съперника през цялото време играе супер дефанзивно и са с човек по-малко, защо сменяш Битон с Марселиньо, а не ги оставиш заедно на терена и извадиш един от дефанзивните халфове. За мен тези негови решения в тези нулеви мачове го уволниха.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 авг 2019 22:32

Не че съм му голям фен на Стоев, ама какво може да покаже един треньор след 4 месеца работа? Те и Клоп, и Гуардиола, бяха за уволнение след първите 4 месеца.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 авг 2019 23:41

След 8 години и 20 дена вчера получих за първи път БАН и то заради някакъв тумор тръгнл да раздава акъл и морал при нас . Както и да е !

Благодарим на Стоев , но просто не се получи при него . Дефакто нямаме победа над сини и червени при него , щом ЧМ и Локо ни мачкаха за какво повече да говорим при цялото ми уважения към тях . В Европа същата работа , Марибор в кризата на живота си а Ние няма да можем да ги отстраним , не че и с тази игра имаме място в ЛЕ .
Само Херо и Мъри могат да помогнат , но що ли ми минава нещо през главата за Белия !?
Изображение

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 27 авг 2019 11:55

Кажете си, Клоп ли взехте? Или Вили Вуцов? :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 27 авг 2019 12:32

matador1 написа:Кажете си, Клоп ли взехте? Или Вили Вуцов? :lol:

Засега преговарят с Луческу.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Лудогорец”