Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Аз шапка му свалям на Стоев за решението. Някакво бразилче дошло от плажовете, пък дори Марселиньо да се казва, не може да ти се смее в лицето 

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
matador1 написа:Betchualeng Arnaikem написа:Добри играчи взехте, ама късно дойдоха. Затова е дооооста вероятно да не прескочите Копенхаген (за Валур силно се съмнявам че може да ви острани).
Тъй или инак тия играчи ще се сработят помежду си. Дори да стане късно за атака на групите в ЛЕ мисля това ще донесе девета поредна титла. Откъм играчи никой не се подсили достатъчно за да срита Лудогорец в кокалчетата.
Абе, вие толкова ли не разбрахте, че Лудогорец ще играе срещу загубилияте от този мач, т.е. най-вероятно уелсците. Т.е. нещата звучат като гарантиран плейоф за Лудогорец.
Еми прав си амиго, набърже погледнах като теглиха жребия, и така. Виж ако Лудогорец е с ТНС им казвам Честито, там не очаквам да берат ядове.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- rebelheartous
- Контакти:
Jürgen написа:Аз шапка му свалям на Стоев за решението. Някакво бразилче дошло от плажовете, пък дори Марселиньо да се казва, не може да ти се смее в лицето
Точно това е, че не е „някакво бразилче“, а може би най-класният играч на лудите.
miro_rz написа:Сам си клати столчето , вместо да заеме пост в отбора сега ще се чуди как да намери пари за храна в Бразилия . ...
Добре, щом казваш.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:miro_rz написа:Сам си клати столчето , вместо да заеме пост в отбора сега ще се чуди как да намери пари за храна в Бразилия . ...
Добре, щом казваш.Потърси в нета едно интервю на изпроводяк с Пластун, да видиш какво става там с едни премии и сметни колко години играе при вас Марселиньо. Тоя сигурно вече е подсигурил и внуците си.
Между другото няколко футболиста си взеха по няколко апртамента в Разград ново строителсвтво !
Всичко зависи от човека , имаеш един шампион с Левски и Локо Пд и накрая продаваше дамски чанти

-
- Контакти:
Тоя Стоев ще се покаже, като един изключително слаб треньор, постигнал успехи благодарение на силния колектив и иниерцията на Лудогорец в миналото. От самолет се вижда, че играчите не го искат. Много от тях са от години в отбора и спечелиха каквото можаха, та играха дори и на Анфийлд и Бернабеу, вече са на възраст и не им се цъка толкова. Но може би Стоев е сред най-удачните варианти (след Херо) за треньор, който да постави началото на нов отбор, с нови основни фигури, които дълги години да играят заедно. Предполагам, че ако не се случи чудовищен провал ще остане поне до края на сезона.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
В момента в Лудогорец е мешаница от стари футболисти и нови играчи, които трябва да станат основни в отбора (ако го заслужат). За целта трябва да се изкове сплав от старо и ново и точно тук ще се види колко Стоев е треньор. Защото всеки може да води готов отбор, но истинския треньор може и да си го сглоби. Стоев поне има рядко срещаното за България предимство шефовете му да дават пари - за играчи, за заплати.
От българите за това обновяване в Разград Мъри би паснал, свикнал е да гради когато има пари, пък в Разград има. Дерменджиев според мен също би се справил, да не забравяме че той беше в отбора в първите му години в профи футбола и тогава се изгради първия, пък и втория силен отбор на Лудогорец.
От българите за това обновяване в Разград Мъри би паснал, свикнал е да гради когато има пари, пък в Разград има. Дерменджиев според мен също би се справил, да не забравяме че той беше в отбора в първите му години в профи футбола и тогава се изгради първия, пък и втория силен отбор на Лудогорец.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Стига сме ги въртяли едни и същи де... Дерменджиев , Херо, Стоев.... След Стоев трябва нещо ново...И без това когато Дерменджиев беше начело казваха че не става , същото и с Херо , сега и със Стоев. А когато вече ги няма , ги слагат като варианти
..
..
Имате нов стадион (хвърлени десетки милиони), имате нова база (сигурно и там са няколко милиона), всяка година селекция (пак по няколко милиона), заплати на футболисти (десетки милиони на сезон), е къв е проблема да отделите 1 милион за читав треньор? Ясно е, че братята касират от бедния българин и тези милиони са им джобни, ама толкова ли не могат да дадат един едничък милион за читав треньор? Каква е причината, някой знае ли? Някой германец, французин(напоследък правят фурор), белгиец?
-
- Контакти:
Защото два пъти пробват с португалец, бразилец и не се получава. Приятеля на Моуриньо беше анонимник, а другия не искаше да живее в България. Той и да искаше резултатите при него бяха плачевни и според мен по негово време нещо се е разединил отборния дух и футболистите станаха егоисти и само се сопкат един на друг. Това едно време го нямаше. Развали се обстановката.
Много може да се поспори на какво се дължи успеха на Лудогорец преди години. Дали заради добри скаути, дали заради изградения от Петев колектив и стил на игра, дали заради Дерменджиев, който първоначално беше човека в сянка, но в последствие класира отбора два пъти в групите на ШЛ. Време е наистина за класен чужденец. Треньор от холандската школа примерно. Въпроса е дали ще е мотивиран достатъчно за мизерията по българските стадиони и да живее в такава държава и малък град.
Много може да се поспори на какво се дължи успеха на Лудогорец преди години. Дали заради добри скаути, дали заради изградения от Петев колектив и стил на игра, дали заради Дерменджиев, който първоначално беше човека в сянка, но в последствие класира отбора два пъти в групите на ШЛ. Време е наистина за класен чужденец. Треньор от холандската школа примерно. Въпроса е дали ще е мотивиран достатъчно за мизерията по българските стадиони и да живее в такава държава и малък град.