ЦСКА-София - Лудогорец (Разград) | Първа лига, 33 кръг | FT 0:0 |
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЦСКА-София - Лудогорец (Разград) | Първа лига, 33 кръг |
Победа за ЦСКА-София, тази година ще са шампиони.. Явно Домусчиев се е отказал и не му се занимава толкова с футбола, лятото продава каквото може, махат се много хора без договори и ще играе с българи и няколко чужденци - съответно 4-5 място. От февруари насам - с Берое изравниха случайно онзи ден, паднаха два пъти от Черно море, равен с Верея, Ботев, Берое като домакин и в нито един от тези мачове съдията не помогна както предишни години, това показва какво ще се случи и че Домусчиев се наигра и приключва проекта. В момента приоритет са му Нова Броудкастинг Груп, корабите и другия бизнес.. 

gkostadinov написа:Победа за ЦСКА-София, тази година ще са шампиони.. Явно Домусчиев се е отказал и не му се занимава толкова с футбола, лятото продава каквото може, махат се много хора без договори и ще играе с българи и няколко чужденци - съответно 4-5 място. От февруари насам - с Берое изравниха случайно онзи ден, паднаха два пъти от Черно море, равен с Верея, Ботев, Берое като домакин и в нито един от тези мачове съдията не помогна както предишни години, това показва какво ще се случи и че Домусчиев се наигра и приключва проекта. В момента приоритет са му Нова Броудкастинг Груп, корабите и другия бизнес..
Май наистина е ред на проекта на Гришата от селата около Ловеч.
Няма никакъв шанс Лудогорец да вземе нещо в този мач - съдия ще бъде Георги Кабаков .
- action66
- Контакти:
Като не може нашите моряци да станат шампиони,ми се искаше да са съседите от Разград.Но става очевидно,че за момента казват СТОП на броенето до 7.Нито имат организация,нито получават помощ,даже ги порязват.Всички им скачат.Е,хайде малко смяна на шампионската боя.Като гледах и в нашия преден мач какъв шпалир играхме срещу Соу и компания,ми стана ясно как са организирани нещата.Да са живи и здрави "преселилите се в София"! Само че като знам какви са " евро-успехите" на Гриша Ганчев,няма да можем да гледаме българско участие в групи на ЛЕ или ШЛ.Жалко,но нищо вече не може да се промени.ЦСКА-София е шампион. 

action66 написа:Като не може нашите моряци да станат шампиони,ми се искаше да са съседите от Разград.Но става очевидно,че за момента казват СТОП на броенето до 7.Нито имат организация,нито получават помощ,даже ги порязват.Всички им скачат.Е,хайде малко смяна на шампионската боя.Като гледах и в нашия преден мач какъв шпалир играхме срещу Соу и компания,ми стана ясно как са организирани нещата.Да са живи и здрави "преселилите се в София"! Само че като знам какви са " евро-успехите" на Гриша Ганчев,няма да можем да гледаме българско участие в групи на ЛЕ или ШЛ.Жалко,но нищо вече не може да се промени.ЦСКА-София е шампион.
Що да няма участие в групите?
Лудогорец ще се напъне малко повече и ще влезе в групите по трудния начин . А не е ли време и вие да ни покажете как се влиза в групите на лига Европа?
Някаква шизофрения ме гони - разума показва 1:1, но пък имам усещането за голеада: 1:3 

висша математика:31 ≠ 4 

След двата 1/2 в ШЛ някак си няма да ми се гледа този мач !
Ще е грозна гледка !

Ще е грозна гледка !
Много често спорим с колегите дали е по-добре да се ползва оригинална тонер касета или не. Аз лично предпочитам да не правя компромиси с качеството и да не рискувам да си повредя принтера.
Последна промяна от Maria55 на 29 яну 2020 12:19, променено общо 1 път.
- modor
- Контакти:
miro_rz написа:След двата 1/2 в ШЛ някак си няма да ми се гледа този мач !![]()
Ще е грозна гледка !
Аз очаквам зрелищно 3-3. Но много вероятно да гледаме много нерви и 0-0

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.