Лудогорец - Ботев (Пловдив) | XXX кръг - Първа лига | 3:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sss1912
Контакти:

Re: Лудогорец - Ботев (Пловдив) | XXX кръг - Първа лига

Мнениеот sss1912 » 22 апр 2019 20:41

DarkPsy написа:
sss1912 написа:
slash1912 написа:
sss1912 написа:
slash1912 написа:
sss1912 написа:Не бе,тебе е опъвал.Затова ме е жал

Що не го напишеш това за Белия в Независимия,да видиш какво ще последва :lol: Освен,че си олигофрен си и мишок,да плюеш в разни чужди подфоруми леко скрито така :oops:

От зелени тикви семки не искам.Благодарение на такива мастий като тебе,този плужек си живурка и вие му ръкопляскате.Този Ботев на Н.Киров е много далеч от моят Ботев,с когото съм лягал и ставал вече 58 години.
PC.Не лошо да ме докладваш,това е присъщо на плъшоци като теб.

Не смятам да докладвам.Нека тия хубави мнения да стоят,за да видят повече хора какъв си паляк ;) Чакам да напишеш същото в Независимия,до тогава си страхлив мишок :!:
Като лягаш и ставаш 58 години ,кой е последния треньор,донесъл на Ботев купа и суперкупа?Дано склерозата и деменцията не са те налегнали много :lol:

Да ти кажа ли кой,моля..Този треньор се нарича Тодор Неделев,Антонио Вутов,Омар Косоко,Виктор Генев,Радослав Терзиев,Иван Чворович,Цветомир Панов........и въпреки лицето На.Киров.Дай боже на моите години и теб да те "мъчи" такава деменция.Ако искаш мога да напиша и кои играчи спечелиха предишната ни купа,но зная че на теб имената им не ти говорят нищо.

Ей урод долен ! Ти няма ли да спреш да тъпееш бе ?

Ето я,цъфна и другата любовница на Белия.Съдейки по изящният изказ,тази макар и джендър е по-умната.Ами що не се вземете с вашият Ники?Любовта ви ще спаси света.:)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Лудогорец - Ботев (Пловдив) | XXX кръг - Първа лига | 3:0 FT

Мнениеот miro_rz » 22 апр 2019 20:54

Абе що не отидете да пиете по едно кафе и се разберете по мъжки , тук само ми серете като гълъби над кола !
Изображение

krumeto
Контакти:

Re: Лудогорец - Ботев (Пловдив) | XXX кръг - Първа лига | 3:0 FT

Мнениеот krumeto » 22 апр 2019 22:47

TristaNNN написа:Щеше ми се да гледам този мач, но се замотах с прибирането от нашия и хванах само последните 15 мин.
По едно време от телевизора се чуха ясни викове "К*р за Литекс, Оле!" и реших, че нещо съм полудял или главата ми все още кънти от стадиона, ама не, явно съм си в час. Та се почудих домакините ли скандираха това или майните са имали публика, която е загрявала за мача им сряда? :lol:

В Разград не умеем да мразим чужди отбори.
Мразим ЦСКА - София (гр. София), защото не е нормален отбор, а изкуствено създаден тумор! :) :mrgreen:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Лудогорец”