ivan56 написа:bsz1916 написа:ivan56 написа:krumeto написа:ivan56 написа:Най-тъжното от всичко, е, че този стадион красавец е грозно празен дори и в мач за ЛЕ.
Много ми е драго, че не се пълни с наркоманчета - сополиви. Водя си жената и децата!
Кога това на съборетината в София???

Ае, кво ме занимаваш със София, там да се оправят.
Фактите са, че на стадиона ви имаше обидно малко публика, за мач от ЛЕ, бил той и без значение.
Нали знаеш, що Гришата си премести отбора в София

Вчера гледах по телевизията мача в София между Славия ( доколкото си спомням - софийски отбор ) и Верея . От това което показаха камерите , освен по няколко души в официалните ложи , не разбрах дали има и някой зрител на стадиона - показаха една жена седнала извън ложите , но не стана ясно дали е зрител или официално лице . Преди няколко дни даваха и един мач между 2 софийски отбора : Лезски -- Септември . Според публикациите това " столично дерби " е гледано от цели 570 зрителя на стадиона . А най - интересното е че целия кръг в така наречената ППЛ , в който имаше мач между първия и втория в класирането ( срещата ЦСКА - СОФИЯ ( София ) -- Лудогорец ) и плоздивското дерби ( Ботев - Локомотив ) , според официалната статистика е сэбрал общо 17000 зрители - бройка обичайна за мач от 3 - тото ниво в някои страни и то когато този мач е без кой знае какво значение .
ако искаш да го напиша на таджикистански, не ме еве, какво правят софийските отбори.
Тука говорим за този мач
Ако искаш пиши го на бимбинистански...
Лудогорец играят в България, а публиката ни е нулева на всички в ППЛ!
Левски Етър 850, Берое Черно Море 350, ЦСКА - София Витоша 950, Днес Локо Пд Ботев Вр 390
Колко зрители да има при минус 2 градуса в полунощ, в работен ден???