ivan56 написа:galina4 написа:ivan56 написа:galina4 написа:Без съмнение Лудогорец са по-добрия отбор защото ядрото на отбора им се състои от обиграни и технични футболисти. Обикновено тактиката при гостуванията им е изчакванe, продължително разиграване на топката и при грешка на противника бърза контраатака. От друга страна просто не могат да се противопоставят на борбен, плътно пресиращ и твърд отбор. Това ясно се видя в мачовете им в Евролигите миналия сезон, както и в някои срещи от българския шампионат.
Предполагам, че ако вкарат гол и с известна доза късмет могат да отстранят унгарците, които едва ли ще променят нещо в стила си на игра познат от мача в Разград. Освен това понякога в дома помагат и стените.
Вкара ли гол Лудогорец продължава! Ако ли не, не е кой знае каква беда за българския футбол, че са дотук. Чoрбаджията им ще намери начин отново да ги уреди за поредната им титла в българския шампионат.
Когато си отпаднал в първи кръг от сервитьори и бармани от Лихтенщайн, е глупаво да развиваш теории какво и как ще направи Домуса.
А той просто е добър ученик, на Мишата Чорни, Грашнов, Батков, Гришата, Божков, Венци, Маджо и тн "бизнесмени" президенти на български клубове. Но за разлика от тях, направи един печеливш продукт, който играе футбол на едно средно европейско ниво и вкарва в касата на хартиените грандове някой лев, пък те ги дават за разни ментета тип Пророци от Римини, Джесита, Месита и тн.
Искрено ви пожелавам, догодина(ако се класирате разбира се) някой преодолим отбор от Гибралтар.
Казах си вече прогнозата по темата, но за да не ти скърша хатъра, давам победа за Лудогорец със или с продължения или с дузпи.
Извън темата:
ФК Вадуц е професионален футболен клуб игpаещ в швейцарската професионална Супер Лига. От 1992 до 2009 участва в УЕФА турнира на носителите на национални купи. От 2010 до момента редовен участник в турнира на Лига Европа, като в този турнир отборът е достигал до 3 предварителен кръг. В отбора играят само професионални футболисти.
С горното не искам по никакъв начон да оправдая срамното отстраняване на Левски от този клуб.
За сравнение мога да предложа отбора на ирландския Крусаидърс, който до момента е с аматьорски статут и тепърва ще става професионален футболен клуб. Там наистина играят и бармани, и пожарникари и може би и сервитьори.
Естествено с това не искам да омаловажа колосалните победи на разградчани над този отбор.
Благодаря.
Явно и вие сте обладана от зли духове от Римини, щом ми развивате теории какъв бил клуба от Лихтенщайн.
Има ви нещо на левскарите, последните години, ама проблема си е ваш.
п.п За протокола, не съм фен на Лудогорец, и няма как да ми скършите хатъра
Напълно излишно е да подчертавате, че ФК Вадуц е клуб от Лихтенщайн. ФК Вадуц е член както на Лихтенщайнския футболен съюз така и на Швейцарския футболен съюз.
Никога и никъде не съм твърдяла, че сте фен на Лудогорец. Вие явно сте някакво същество с особени комплекси по отношение на жените. Специално мен сте ме нападали и обиждали в други форуми... нека не ви цитирам глупостите които бяхте избълвали по мой адрес.