ШЛ (реванш) - ФК Мол Види - Лудогорец - 01.08.2018 - 21.00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
galina4

Re: ШЛ (реванш) - ФК Мол Види - Лудогорец - 01.08.2018 - 21.00ч.

Мнениеот galina4 » 28 юли 2018 20:51

ivan56 написа:
galina4 написа:
ivan56 написа:
galina4 написа:Без съмнение Лудогорец са по-добрия отбор защото ядрото на отбора им се състои от обиграни и технични футболисти. Обикновено тактиката при гостуванията им е изчакванe, продължително разиграване на топката и при грешка на противника бърза контраатака. От друга страна просто не могат да се противопоставят на борбен, плътно пресиращ и твърд отбор. Това ясно се видя в мачовете им в Евролигите миналия сезон, както и в някои срещи от българския шампионат.
Предполагам, че ако вкарат гол и с известна доза късмет могат да отстранят унгарците, които едва ли ще променят нещо в стила си на игра познат от мача в Разград. Освен това понякога в дома помагат и стените.

Вкара ли гол Лудогорец продължава! Ако ли не, не е кой знае каква беда за българския футбол, че са дотук. Чoрбаджията им ще намери начин отново да ги уреди за поредната им титла в българския шампионат.

Когато си отпаднал в първи кръг от сервитьори и бармани от Лихтенщайн, е глупаво да развиваш теории какво и как ще направи Домуса.
А той просто е добър ученик, на Мишата Чорни, Грашнов, Батков, Гришата, Божков, Венци, Маджо и тн "бизнесмени" президенти на български клубове. Но за разлика от тях, направи един печеливш продукт, който играе футбол на едно средно европейско ниво и вкарва в касата на хартиените грандове някой лев, пък те ги дават за разни ментета тип Пророци от Римини, Джесита, Месита и тн.
Искрено ви пожелавам, догодина(ако се класирате разбира се) някой преодолим отбор от Гибралтар.

Казах си вече прогнозата по темата, но за да не ти скърша хатъра, давам победа за Лудогорец със или с продължения или с дузпи.

Извън темата:
ФК Вадуц е професионален футболен клуб игpаещ в швейцарската професионална Супер Лига. От 1992 до 2009 участва в УЕФА турнира на носителите на национални купи. От 2010 до момента редовен участник в турнира на Лига Европа, като в този турнир отборът е достигал до 3 предварителен кръг. В отбора играят само професионални футболисти.
С горното не искам по никакъв начон да оправдая срамното отстраняване на Левски от този клуб.

За сравнение мога да предложа отбора на ирландския Крусаидърс, който до момента е с аматьорски статут и тепърва ще става професионален футболен клуб. Там наистина играят и бармани, и пожарникари и може би и сервитьори.
Естествено с това не искам да омаловажа колосалните победи на разградчани над този отбор.

Благодаря.
Явно и вие сте обладана от зли духове от Римини, щом ми развивате теории какъв бил клуба от Лихтенщайн.
Има ви нещо на левскарите, последните години, ама проблема си е ваш.
п.п За протокола, не съм фен на Лудогорец, и няма как да ми скършите хатъра ;)

Напълно излишно е да подчертавате, че ФК Вадуц е клуб от Лихтенщайн. ФК Вадуц е член както на Лихтенщайнския футболен съюз така и на Швейцарския футболен съюз.
Никога и никъде не съм твърдяла, че сте фен на Лудогорец. Вие явно сте някакво същество с особени комплекси по отношение на жените. Специално мен сте ме нападали и обиждали в други форуми... нека не ви цитирам глупостите които бяхте избълвали по мой адрес.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 юли 2018 21:36

Видеотон няма класата за групите на ШЛ. Без ъглов удар в първия мач не виждам как ще вкарат. Дузпи....

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 28 юли 2018 22:43

мили написа:
Sisi 1914 написа:Имате мач от първенството и тогаз ви е реванша. :lol:

Мача/мачовете за първенството не са от значение сега. ;)
Поправителните им изпити са напролет. :)

0 - 1

Видях, че мача е без значение за вас!
П.п
1-1
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 28 юли 2018 23:13

1:2

Офтопик:
ФК „Крусейдърс“ е североирландски професионален футболен отбор от град Белфаст. Клубът е основан през 1898 г. Придобива професионален статут в края на юни 2018 г.
Офтопик:

Офтопик:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 28 юли 2018 23:16

Имам въпрос, след таз вечерния мач, срещу Берое:
- как смятате да преодолеете Мол Види-Милсами ;), след като начело вие подобно величие на Бруно Рибейро?... вече бих казал че ви ръководи тандема Бруно Аутори и Паоло Рибейро ;)....Да видим до кога...
А защо не можете да играете, при такива треньори, попитайте някой ден и ще ви кажа...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

мили

Мнениеот мили » 28 юли 2018 23:32

kiril.a.d написа:Имам въпрос, след таз вечерния мач, срещу Берое:
- как смятате да преодолеете Мол Види-Милсами ;), след като начело вие подобно величие на Бруно Рибейро?... вече бих казал че ви ръководи тандема Бруно Аутори и Паоло Рибейро ;)....Да видим до кога...
А защо не можете да играете, при такива треньори, попитайте някой ден и ще ви кажа...

Следващия път ще се консултираме с ръководството на микре юнайтед, кого да изберем за треньор. :mrgreen:
Очаквам скоро да сменят и треньора на ТИРЕТО. :mrgreen:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 29 юли 2018 10:23

мили написа:

Следващия път ще се консултираме с ръководството на микре юнайтед, кого да изберем за треньор. :mrgreen:

:cry: и естествено пак ще направиш грешка! - аз нямам нищо общо с ръководството на някакво си Микре Юнайтед, нито с ръководството на някой друг ФК!
И да, това го казвам, като страничен наблюдател, привърженик на футбола, играл футбол...и пораснал над футбола, т.е. нивото на всички занимаващи се с футбол, мога да дам наистина експертна оценка, кой-какво-защо...
А на теб, любителя на Микре Юнайтед, ти пожелавам да потърсиш експертната оценка на Стойкас Стоилас! - тогава вече и Вадуц ще ви е проблем ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kopernikus

Мнениеот kopernikus » 29 юли 2018 10:41

kiril.a.d написа:
мили написа:

:cry: и естествено пак ще направиш грешка! - аз нямам нищо общо с ръководството на някакво си Микре Юнайтед, нито с ръководството на някой друг ФК!
И да, това го казвам, като страничен наблюдател, привърженик на футбола, играл футбол...и пораснал над футбола, т.е. нивото на всички занимаващи се с футбол, мога да дам наистина експертна оценка, кой-какво-защо...
А на теб, любителя на Микре Юнайтед, ти пожелавам да потърсиш експертната оценка на Стойкас Стоилас! - тогава вече и Вадуц ще ви е проблем ;)...

Какъв страничен и неутрален наблюдател си ти, бе Киро? От години тровиш сайта и форумите с празнодумството си и се имаш за "експерт" по всички въпроси и най-вече по правните.
Ти си заклет привърженик на бившето ЦСКА и голям поклонник на Сашо Апашо. Уж отначало беше против Тирето и Гришата, но напоследък обърна палачинката и се късаш да хвалиш Ганчевия отбор като не пропускаш да го припознаваш като "нашето ЦСКА".
На първо място, като бивш комунист преселил се в София, ти си преди всичко антилевскар и мразиш всичко свързано с този клуб. Системно разпространяваш всякакви лъжи в сайта и форумите и сам се оценяваш като гений и ненадминат корифей по футболните и политически въпроси. Въобще няма манджа , на която да не си мерудия.
Добре е, че си разкрит отдавна и можеш да предизвикаш у четящите "мъдростите" ти само присмех и съжаление.
Комунягата, който преди сърбаше в шкембеджийницата свинската пача, прибави към менюто си аспержи и трюфели и стана аристократ.
из "История на прехода"

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 29 юли 2018 11:11

kopernikus написа:
kiril.a.d написа:
мили написа:
- как смятате да преодолеете Мол Види-Милсами, след като начело вие подобно величие на Бруно Рибейро?... вече бих казал че ви ръководи тандема Бруно Аутори и Паоло Рибейро....Да видим до кога...

Очаквам скоро да сменят и треньора на ТИРЕТО.

А на теб, любителя на Микре Юнайтед, ти пожелавам да потърсиш експертната оценка на Стойкас Стоилас! - тогава вече и Вадуц ще ви е проблем...

Какъв страничен и неутрален наблюдател си ти, бе Киро? От години тровиш сайта и форумите с празнодумството си и се имаш за "експерт" по всички въпроси и най-вече по правните.
Ти си заклет привърженик на бившето ЦСКА и голям поклонник на Сашо Апашо. Уж отначало беше против Тирето и Гришата, но напоследък обърна палачинката и се късаш да хвалиш Ганчевия отбор като не пропускаш да го припознаваш като "нашето ЦСКА".
На първо място, като бивш комунист преселил се в София, ти си преди всичко антилевскар и мразиш всичко свързано с този клуб. Системно разпространяваш всякакви лъжи в сайта и форумите и сам се оценяваш като гений и ненадминат корифей по футболните и политически въпроси. Въобще няма манджа , на която да не си мерудия.
Добре е, че си разкрит отдавна и можеш да предизвикаш у четящите "мъдростите" ти само присмех и съжаление.

:) нещастний, кое от всичкото което си написал е смислено и има някакво основание за внимание, от моя страна?...
така си и остана дребно ченгесарско мекере...
Но пък, защо да не обърна малко внимание на детищините ти - поне имам време днес, неделя...
Та, така е, моето момче - "тровя сайта и форумите" където масово се подвизават отровени индивиди...А клин-клин избива, но...на някои им го набива! :lol:
Аз съм заклет привърженик на футбола, а от отборите практикуващи тази игра, най ми е харесвала играта на ЦСКА.
Поклонник на Сашо Апашо, няма как да съм бил - нямал съм общ бизнес с него ;)...
Да, отначало бях против този проект, както и намесата на Ловешкото ръководство, в ЦСКА, НО, "Панта реи, панта хореи" адвокате...дай Боже поне малко латински да отбираш ;) И понеже, всичко се мени, тия, Ловешките, почервеняха, на "Армията" а не някой цесекар да е станал оранжев!!!
И ето резултатите вече...Да, това което игра оня ден, срещу Адмира Вакер, вече беше старото ЦСКА, истинското ЦСКА! - защо да му няма доверие и подкрепа, при това положение?...
Да, все още Гришката има едно задължение, да извади 8 млн. лв за да получи легитимация че е ЦСКА! - за мен е тайна, по каква причина УЕФА допусна тази година, официалния ЦСКА-София, до ЕКТ...
За последния ти "абзац" мога да кажа че твоята ченгесарска автобиография, не ме интересува!!! - твърде ниско сте ми, под нивото, всичките ченгесарски комунисти...дори с опитите си да приписвате на някой друг, вашата автобиография! - нали толкова ви е акъла и нивото, та не можете да измислите нищо ново, а само приписвате своето, на някой друг, в левашки опит за компромат...
Да, слава Богу, отдавна сте разкрити...и за това, отново беснеете, като по Тошово време! - нали пак ви е Вожд, куманягата охранител и ученик на Тошо ;)...
"Левски", не съм ги мразил нето преди, нито сега! - не съм просташки левскарски ултрас, та да мразя, вместо да обичам! Сещаш ли се, къде си ченгесарино, с твоята неприкрита омраза, дори към интелекта? ;)...
НО, винаги съм гледал с пренебрежение на отбора и поддръжниците му, пред вид съсловието, което го образува и поддържа!
Но и винаги съм давал човешкия съвет, индивида, от това съсловие, да не се обижда, а да вземе мерки, срещу истината която го обиждала!!! - а ти, години наред не пожела да поучиш, поумнееш...Явно си вече на години, в които милиционерските навици са взели връх и не можеш да се поправиш!
Моите съболезнования...

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 29 юли 2018 11:48

Дано не съм прав , но според мен снощния мач , както и мачовете със Славия , Етър и ФК Моп Види показват , че смяната на Херо след отлично представяне в първенството и Европа е голяма грешка . Поне от това което видях снощи , този отбор е далеч от нивото на Лудогорец , когото познаваме . Другата причина , която съм посочвал многократно е застаряването на звездите и липсата на мерки да им се намерят достойни заместници ( единственото изключение в това отношение е привличането на Свиерчок ) .

Върни се в “Лудогорец”