Правят се некви ебах ти драмите..
Нито България е футболна сила, нито Лудогорец е някакъв футболен колос, че да очакваш всяка година да влиза безпроблемно в ШЛ. Трансфера на Паломино е най-правилния ход на ръководството на Лудогорец. Един надценен играч, за който бяха взети много добри пари. Същото нещо трябваше да се случи миналата година с Кафу. Трябваше да му се вземат 4-5 милиона, да му се намери достоен заместник, който да е гладен за успехи и бъдещ трансфер. А сега какво се случи ? Кафу се сърди, че не е продаден, очевидно цялата тая каша му повлия на формата, а вие нямате адекватен негов заместник. Питаш защо играе той, е ми кой да играе на крилото ?
Като изключиме европейските драми, аз лично очаквам един доста по-интересен сезон в България. Това поколение в Лудогорец е вече изрерпано, а и пренаситено с успехи. Нормално е мотивацията да не е същата, а и годинките започват да си тежат в много от футболистите. Подмяната му, обаче едва лви ще се случи толкова лесно, и ако ТИРЕТО и ПОДУЕНЕ успеят да понатиснат Лудогорец, може и да имаме изненада в първенството.
Дерменджиев ВЪН от Лудогорец!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- vg_vasilev
- Контакти:
Re: Дерменджиев ВЪН от Лудогорец!!!
За мен Лудогорец е способен да отстрани израелците при правилно проведен мач.
За миналият мач :
- Дерменджиев тотално обърка мача - ако играеха по-прибрани там на контри и с Мисиджан щяха да ги убият.
- Кафу - от мач на мач играе по-зле. Някой по-паметлив може да каже колко гола има той за последната година.
- Вандерсон - обръщал е доста по-вече мачаове от всеки в отбора. Просто Дерменджиев го развява на различни позиции по терена.
- Лукаш Саша защитник. ЦИРК !!!
- Кой продаде Минев? КОЙ! КОЙ ! КОЙ!
И пак за Дерменджиев и неговата плаха тактика и неадекватните смени. И кой му казва Кафу да е несменяем титуляр? КОЙ! КОЙ ! КОЙ! Даже и Кристиано Роналдо го сменят.
За миналият мач :
- Дерменджиев тотално обърка мача - ако играеха по-прибрани там на контри и с Мисиджан щяха да ги убият.
- Кафу - от мач на мач играе по-зле. Някой по-паметлив може да каже колко гола има той за последната година.
- Вандерсон - обръщал е доста по-вече мачаове от всеки в отбора. Просто Дерменджиев го развява на различни позиции по терена.
- Лукаш Саша защитник. ЦИРК !!!
- Кой продаде Минев? КОЙ! КОЙ ! КОЙ!
И пак за Дерменджиев и неговата плаха тактика и неадекватните смени. И кой му казва Кафу да е несменяем титуляр? КОЙ! КОЙ ! КОЙ! Даже и Кристиано Роналдо го сменят.
И тоя Пластун е мега скандален защитник, дори житният бегач Терзиев е с класа над това украинско менте.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Не виждам никаква драма ако Лудогорец отладне от ШЛ . Няма да е кой знае каква драма ако тази или следващата година не стане шампион . Аз си спомням само за Олимпик - Лион , който беше 6 или 7 години подред шампион . Друг е въпросът че не се вижда друг отбор в България , който да притежава някаква класа . Време е в Лудогорец вече да помислят за подмладяване и освежаване на отбора , ако искат да повторят този наистина забележителен цикъл . Колкото до Дерменджиев - нека си спомним какво беше Лудогорец при Бруно Рибейро и при Ераносян . Друг е въпросът ако върнат Ивайло Петев .
- Captain Stottlemeyer
Като изключим злобата и комплексите, насаждани с години по линията София - извън София (че някои се засягат от термина "провинция"), в някои мнения има действително смислени заключения.
Лично аз мисля, че както отборът от Израел (слабо ме интересуват "Лудогорец" и неговите съперници, че да помня имената им) е вкарал два гола като домакин, така и "Лудогорец" преспокойно може да ги върне в България. Продължаването напред е трудна, но съвсем не непосилна задача за отбора от Разград - тогава от "Разпни го!" ще се премине към "Осанна!" и всичко ще продължи по старому, поне до следващата издънка (в ЕКТ или в ППЛ)... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
hydetoshi написа:HANIBAL написа:Dux написа:Ако обобщим с две думи - комфорта, който е изкуствено създаван за Лудогорец ги отдалечи от реалността. След съдийските гювечи на мача с ЦСКА е ясно и на децата, че разградчани ще са новият-стар шампион. А кой има нужда от това? То е ясно. Жалко за вечните ни надежди за честно и справедливо първенство. Жалко за българския футбол.
Всичко в Лудогорец е създадено с много пари,амбиция и добра организация.Къде виждаш нещо изкуствено?Изкуствено беше първенството,когато всички отбори играеха за да стане накрая един от отборите на властта Шампион!Затова сега ви боли и плачете.Не искате справедливо и честно първенство,а връщане на синьо-червеното статукво.Когато двата назначени от комунистите гранда обираха безплатно футболистите на другите отбори,не беше "жалко за българския футбол"!?Когато армейските отбори играеха за ЦСКА,а милиционерските за Левски......това първенство ли беше?Това реалност ли беше?Какви съдийски гювечи си видял в мача с припознавачите?Сватбата се уплаши да изгони още двама от домакините,защото това беше реалното положение.А да се правят подобни драми след една загуба е несериозно.Във футбола има победители и победени.Вчера Лудогорец игра разконцентрирано,а и нямаше късмет.През целия мач,с изключение на първите 20 минути,контролираха играта и атакуваха.Направиха много и непростими пропуски,които им костваха мача.Но затова футболът е интересен.Ще видим как ще се развие реванша.Мисля че шансове има.Дано да се справят.
Ми той Лудогорец е Отбора на Властта. Или вие на село още не сте го разбрали? Кой ви построи трибуна Моци? Кой помага за базата? Кой постоянно ходи да реже лентички? Сега чакаме да видим как стоят нещата с новата трибуна. Съдиите все случайно вас ви подпират. Много случайности, много нещо.! А феновете горките мислят,че било честна игра. Ха-ха-ха.
Не съм на село.Това първо!Никой не ми е строил трибуна "Моци",защото нямам нищо общо нито с Разград,нито с Лудогорец.Това второ!Има и трето и четвърто,но не ми се обяснява на такива като теб.Не си на ясно с очевадни факти,как да ти обясня по сложната материя?С подобни слепоци до никъде няма да стигнем!Мислите само за себе си и за своите назначени от БКП грандове.Съдиите понякога подпират Лудогорец,но това не е случайно!Въведено е от комунистическите изроди,отборите на Народната армия и на Народната милиция!Така е тръгнало и така върви.Но защо най много плачат тези,които измислиха некоректните практики?Никой от вас не иска честна игра.Искате тутманика да е пак в София!Ако ви интересуваше честната игра,щяхте да протестирате когато постоянно грешат във ваша полза.Това е практика от много,ама много години!Просто Гришата и Домуса използват вашите хитрини.Докато ГГ беше в Литекс,го плюехте също както сега плюете Киро.След като премести Ловеч в София стана добър! Толкова ви е желанието за честна игра,жалкари!Ако Домуса вкара още едно ЦСКА в Първа лига и премести и Разград в Борисовата градина.....и него ще припознаете!Не виждам какво толкова е станало,че един отбор победил Интер е победил Лудогорец?Още повече,че мачът беше повече от равностоен.Нападателите нямаха ден.Дерменджиев ли е виновен?
mikata написа:Трябва по-малко да ги подкрепят съдиите в България
Това е най-смисленото мнение в темата! Ако не ги подпираха в България, едва ли щяха да са шампиони 6 пъти подред. А и тоя смешник дето плюе Дерменджиев е много тъпо парче! Като ги вкара в ШЛ и ги направи шампиони тогава не рева.
- Daniel Levski
- Контакти:
ivan56 написа:Daniel Levski написа:Надявам се това да е началото на края на Лудогорец. Много Ви порасна самочуствието но до 2-3 години ще се върнете там където бяхте преди 8-9 години.
И ще ставате пак Щампиони нали![]()
Обаче откъм Кърджали се задава нов проект тип Лудогорец. Кво праЙм
Защо ли тези проекти се задават само от райони в които има голяма част специфично население по религия?
- popokutepetel
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Като изключим злобата и комплексите, насаждани с години по линията София - извън София (че някои се засягат от термина "провинция"), в някои мнения има действително смислени заключения.Лично аз мисля, че както отборът от Израел (слабо ме интересуват "Лудогорец" и неговите съперници, че да помня имената им) е вкарал два гола като домакин, така и "Лудогорец" преспокойно може да ги върне в България. Продължаването напред е трудна, но съвсем не непосилна задача за отбора от Разград - тогава от "Разпни го!" ще се премине към "Осанна!" и всичко ще продължи по старому, поне до следващата издънка (в ЕКТ или в ППЛ)...
Що ли нещо не мога да се съглася с тебе?

Ще ми бъде интересно да ми посочиш случай при пасив от два чисти гола български отбор в последните 30-35 г. да е излизал победител, че нещо не си спомням подобен случай. То в цялата история на Бг футбола ако подобно чудо е ставало то сигурно е било преди повече от половин век

Иначе се случи закономерното - по-стойностния отбор спечели, а мисля, че тук ще им е още по-лесно.
Daniel Levski написа:ivan56 написа:Daniel Levski написа:Надявам се това да е началото на края на Лудогорец. Много Ви порасна самочуствието но до 2-3 години ще се върнете там където бяхте преди 8-9 години.
И ще ставате пак Щампиони нали![]()
Обаче откъм Кърджали се задава нов проект тип Лудогорец. Кво праЙм
Защо ли тези проекти се задават само от райони в които има голяма част специфично население по религия?
Помага им това, че са "специфично население по религия"!