ШЛ | Арсенал - Лудогорец | 6:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Re: ШЛ | Арсенал - Лудогорец | 6:0 FT

Мнениеот blue_wind » 20 окт 2016 00:28

Vura написа:Кога за последно Левскиньо е отстранявал отбор в ЛЕ и ШЛ? :lol:

Не се ли усещаш колко си смешен, коментирай си националната кауза и тяхната игра.Ще дойде време когато Левски ще остранява съперници в евротурнирите, но не знам когато Киро се наиграе вие в коя лига ще играете и кой ще остранявате, може би Скрита сила от Мъдрево

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 окт 2016 00:37

PSvilenov написа:В атака супер , отзад много зле . Дерменджиев вместо да се прави на специалист по бразилски отигравания да си погледне защитата , че е разграден двор. Те в А група нямат чиста мрежа 10тина мача да не говорим пък в Европа. Иначе само аз ли забелязвам как най-големите им дупки в отбора са българите ? Дяков който до ден днешен не знае функцията си на терена , Стоянов дето лежи на лаврата с Роналдо и Минев дето ту направи добър мач ту се издъни ? Общо взето пускат се да се знае , че отбора е уж български . :lol:

Дяков е измислен футболист. Някой го е заблудил,че може да играе на високо равнище.
Стоянов никога не е бил кой знае какво.
Й.Минев винаги е бил по-слабият от двамата братя,а и вече е футболен "старец"!

drvasko98
Контакти:

Re: ШЛ | Арсенал - Лудогорец | 19.10.2016, 21:45ч.

Мнениеот drvasko98 » 20 окт 2016 00:39

Не успях да гледам мача но утре ще попрочета мненията преди мача и след жребия за идиотите от Арсенал. 3-4 души писахме че за стила на Лудогорец играта на Арсенал е възможнно най-неудобната, а точно там където Арсенал е найуязвим - физически натисквърху защитата е смешно да се мисли, че може да бъде приложен от играчите на лудите. По-скоро Верея ще им създаде повече проблеми. В реванша с 4-5 резерви очаквам скомно 2-3 гола само

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 20 окт 2016 00:59

Трудна вечер тая :roll:
Никаква идея през 2рото...и не е за сефте - напомниха ми националите :!: Как и да е ...
Само не мога да схвана: тея дето се кефят, дават ли си сметка, колко са жалки и тъпи/ като не мога да определя кое е с по-голяма тежест :? / и не схващат - след като са утрепали ШАМПИОНА на една страна, къде се намира на футболната картата в момента, отборчето, чиито фенове са ?!? В най-"тъмната" ... ;)
Със сигурност мога да заявя, че ми беше доста тегаво, като ***ха Левски в ШЛ и такова ще ми е отношението и в бъдеще към който и да е български отбор в ЕКТ/ е няма да е лошо и да има и поводи за гордост де ;) .../ !
висша математика:314 :idea:

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 20 окт 2016 01:01

До тук нито едно адекватно мнение по темата. Истината е, че големият проблем в Лудогорец е в робуването на имена. Най-вече говоря за дебелака Стоянов на вратата и мамалигата с име на трибуна. В нападение, хората на Гела си играха много добре до втория гол, който вече тотално им развали настроението в играта. Първото полувреме беше двуостро, с опасности и пред двете врати, изключително приятен футбол за гледане. Обаче с бавните си реакции на вратата и в защита, въпросните герои се подиграха с труда на съотжборниците си и второто полувреме вече нямаше и помен от играта им до този момент.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 20 окт 2016 01:26

^^
Не та разбрах - кренвирша свински ли е?
висша математика:314 :idea:

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 20 окт 2016 01:48

Аз съм от Левски. Но искрено симпатизирам на всеки български участник в евротурнирите. Още след предното участие на "Дерменджиев" се притеснявах, че въпреки, че този човек има качества той няма силите върхово физически и образно да постигне максимума. Да, експериментите не са желателни, но този иначе симпатичен и определено интелигентен човечец, обърка каквото можа през последните три мача. Знам, че всични сме разбирачи. Истината за мен, е че се уплаши иначе беше прав сигурно и аз бих приложил подобна стратегия. Когато трябваше да атакува отбора се бранеше, когато трябваше да се брани(днес) игра красиво. Заслужаваше отбора да постигне нещо повече от най-разгромната си загуба на български отбор в този турнир. И жалко но беше разгромен... тактически! Всичко беше, като на тренировка. Въпреки качествата, които показа, отбора на Арсенал си взе даже повече отколко искаше...
Жалко
Домусчиев да помисли за наистина качествен треньор, иначе ще гледаме вечно легендите (като Моци, който беше трагичен днес и не само) да опропастяват и парите и късмета му да намери такива наистина добри играчи...

Поздравления за Паломино. Перфектен защитник след поредния рецитал. Даже се опита да покрие Моци сякаш втория само гледа отблизо, а коментатора му придаде вина(на Паломино). Честно, освен когато сбърка и си попраи грешката, днес не мога да се сетя за друго смислено отиграване на Моци, за жалост абсолютен фигурант и още по-за жалост, не само той!
Големи адмирации за почти всички. Но днес проиграха един от малкото си шансове в живота. Дано си дават сметка!

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 20 окт 2016 01:52

Някой може ли да направи статистика , колко гола е допуснал Владо Стоянов в последните 3 мача с България и последните 3 мача на Лудогорец в ШЛ !?
Гаранция цифрата ще може успешно да се конкурира с джакпота на Националната Лотария !

Който все още мисли че тоя сопол Мърселинио е футболист... . в най близкия ръг и.. . с всичка сила !
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 окт 2016 02:07

14-9 удара !
47%-53%
Няма от какво да се срамувам !
Изображение

Потребителски аватар
AntrAcsA