ШЛ | Лудогорец - ПСЖ | 28.09.2016г. 21:45ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

ShooterMan
Контакти:

Re: ШЛ | Лудогорец - ПСЖ | 28.09.2016г. 21:45ч.

Мнениеот ShooterMan » 29 сеп 2016 01:37

Всеки иска да се забавлява. Примерно не мога да прочета такива наркомански мнения на фенове на Ботев Пд, Локо Пд, Берое и т.н., докато от вашите неадекватници идват на кило. Особено яко е преди мачове като този със Звезда - Кангааааа, Гелор Кангаааа, гооооооол.....после унилост хахахахаха :lol: . Всеки се ебава с тези, дето падат низко, а вие мой човек - УДАРИХТЕ ВСИЧКИТЕ ДЪНА НА ПОЗОРА - припознаване на селяни, наркоман президент съден за ДДС, Мура, Зимбру....всеки се е*ава с вас, не съм само аз, ВСИЧКИ ВИ СЕ СМЕЯТ, така, че свиквай :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ilmo
Контакти:

Мнениеот ilmo » 29 сеп 2016 01:38

Шутър, я не се излагай с това второ място - има четири мача - значи ще са първи в групата с тринадесет точки.
Сега Сити и Барса се борят кой да е първи в тяхната група, за да избегнат Лудогорец на жребия

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 сеп 2016 01:43

Да бе, ама в коя група са комунистите от Левски и ЦСКА минус София? Искам да видя тяхното представяне, чух, че било много добро :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 29 сеп 2016 01:51

ShooterMan написа:Всеки иска да се забавлява. Примерно не мога да прочета такива наркомански мнения на фенове на Ботев Пд, Локо Пд, Берое и т.н., докато от вашите неадекватници идват на кило. Особено яко е преди мачове като този със Звезда - Кангааааа, Гелор Кангаааа, гооооооол.....после унилост хахахахаха :lol: . Всеки се ебава с тези, дето падат низко, а вие мой човек - УДАРИХТЕ ВСИЧКИТЕ ДЪНА НА ПОЗОРА - припознаване на селяни, наркоман президент съден за ДДС, Мура, Зимбру....всеки се е*ава с вас, не съм само аз, ВСИЧКИ ВИ СЕ СМЕЯТ, така, че свиквай :lol:

За да се забавляваш от псувните и моментното неразположение на някой друг, това значи че този някой много те е комплексирал в миналото, друго обяснение няма, колкото и да въртиш и сучеш ;) Примерно ние като бием, въобще не ми пука как и докъде му е бръкнало в здравенцето на някое селско бекче, че чак и в личния форум да му влизам, втф :lol: А припознавачите са само жалки бояджийчета като теб, къде днеска са от един, утре от друг, важното е да бие, нема значение турски ли е, цигански ли е, арабски ли е. Утре Гела ги зарязва и палячета като теб ще забравят, че такъв отбор е съществувал. Такава е съдбата на фирмените тимчета и производните им. ;)

ilmo
Контакти:

Мнениеот ilmo » 29 сеп 2016 01:53

в София има и други отбори - ние например имаме полуфинал в европейски турнир,
а за първото място си направи сметката сам - трябва само две сравнително лесни победи над безтитленал, една абсолютна сигурна над Базел и само ПСЖ могат там да се опънат, но една победа, макар и трудна, не е невъзможна (особено ако се влачат по терена, както днес). А после може и полуфинал - защо не?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 сеп 2016 01:54

Аз не съм фен на Гела или отбора на Гела, но като всеки българин се забавлявам как ви бърка отзад. Никоган е съм припознавал отбор, от 5 годишен си имам МОЙ отбор, никога не съм ходил да викам за селяни и обединенията им наречени на името на моя отбор. Осъзнай се, цяла България ви се ПОДИГРАВА :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 сеп 2016 02:15

Първо, поздравявам Лудогорец. Моци и Дяков, според мен трябва да ги пенсионирате. Дадох прогноза хикс, ама явно тея псж наистина са друга бира. Не са от големите. Барса или Байерн ще ги направят сами да си говорят, ама са класа. :\

П.С. 1
Шутъре, гръмни се, и на себе си и на другите ще направиш услуга
П.с 2 А, къв ми е кеф чАрвените злобари как се давят в своите екскременти от това, което прави Лудогорец! :twisted: Ненормални сливообразни улигофрени.

Аз ще продължа да викам за лудите в Европа. И ще продължа да ви казвам "наш'те", когато играете в ШЛ или ЛЕ. На домашната сцена много ясно, че нещата са фифти-фифти. Тази година очаквайте поне още една загуба от нас. ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 сеп 2016 02:48

nghcvth написа:Абе не знам, ама малко несериозни ми се струват подигравките по адрес на отбор, защото паднал от ПСЖ. :roll:

Ко? Ти къде живееш? Абсолютно нормално избиване на комплекси и подценяване на своя си отбор. От левскарите като гледам става дума точно за това... Знам, че не знаеш кво имам предвид, ама сложно е. Сега се точат лиги "Левски" да изгуби. Такава е директивата. Опа-опа, седем мача, все губим, все не сме играели добре, все оня алкохолик треньорът за нищо не ставал, па все бием... не ме питай. не моа ти отговоря кво става.... Та и тея хора де точат лиги, и те се включват тука, де. Те така са свикнали явно. Може тва да е другата директива.

И аз съм фен на "Левски", но нямам комплекси. "Левски" се пробва срещу Марибор и не успя. Случва се. Другата година пак. Успехът на Лудогорец си е тяхна радост. Аз лично им се радвам. Хора!, това е българският представител, луди ли сте?

Що се отнася до чАрвените... те са си комплексирани злобари по дефолт. Така ги е създала партията... :geek:
Последна промяна от metodito на 29 сеп 2016 03:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 29 сеп 2016 02:57

ShooterMan написа: Вие сте СМЕШНИЦИ мой човек, като всички комунистически друсалки, жалки, долни твари. Направили са НЕЩО, което за СМЕШНИЦИ като вас е НЕПОСТИЖИМО, а Домуз е на светлинни години от онзи наркоман дето го съдят за ДДС и това ви кара да излизате от кожите си чак....Значи - чудесно, дано ударят Арсенал сега хаха

Перко, не знам кои точно смешници визираш, но като говориш за непостижими неща, я ни сподели твоят нискоразреден клуб колко и какви успехи има в Европа! Виж се колко си прост само! Дори в ЛЕ не сте влизали, тръгнал да търси кусури на другите. Смешка нечовешка си!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 29 сеп 2016 02:58

ShooterMan написа:Аз не съм фен на Гела или отбора на Гела, но като всеки българин се забавлявам как ви бърка отзад. Никоган е съм припознавал отбор, от 5 годишен си имам МОЙ отбор, никога не съм ходил да викам за селяни и обединенията им наречени на името на моя отбор. Осъзнай се, цяла България ви се ПОДИГРАВА :lol: :lol: :lol:

Кой се подиграва бе, фенчетата на Металик, Олимпик и производните им , не ме забавлявай :lol: И пак на нашите мачове най-много народ и то не само при домакинствата, а и при гостуванията :lol: С Дунав като беше, от Русе се дигат 5000 души до Разград за мача с нас, а на останалите са по 500 :lol: Пирин, Металик и те така, уж "селски отбор", а се избиват да го гледат :lol: реалността е съвсем различна от жалкия ви форумен измислен свят :lol:

Върни се в “Лудогорец”