Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ShooterMan написа:Всеки иска да се забавлява. Примерно не мога да прочета такива наркомански мнения на фенове на Ботев Пд, Локо Пд, Берое и т.н., докато от вашите неадекватници идват на кило. Особено яко е преди мачове като този със Звезда - Кангааааа, Гелор Кангаааа, гооооооол.....после унилост хахахахаха. Всеки се ебава с тези, дето падат низко, а вие мой човек - УДАРИХТЕ ВСИЧКИТЕ ДЪНА НА ПОЗОРА - припознаване на селяни, наркоман президент съден за ДДС, Мура, Зимбру....всеки се е*ава с вас, не съм само аз, ВСИЧКИ ВИ СЕ СМЕЯТ, така, че свиквай
nghcvth написа:Абе не знам, ама малко несериозни ми се струват подигравките по адрес на отбор, защото паднал от ПСЖ.
ShooterMan написа: Вие сте СМЕШНИЦИ мой човек, като всички комунистически друсалки, жалки, долни твари. Направили са НЕЩО, което за СМЕШНИЦИ като вас е НЕПОСТИЖИМО, а Домуз е на светлинни години от онзи наркоман дето го съдят за ДДС и това ви кара да излизате от кожите си чак....Значи - чудесно, дано ударят Арсенал сега хаха
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
ShooterMan написа:Аз не съм фен на Гела или отбора на Гела, но като всеки българин се забавлявам как ви бърка отзад. Никоган е съм припознавал отбор, от 5 годишен си имам МОЙ отбор, никога не съм ходил да викам за селяни и обединенията им наречени на името на моя отбор. Осъзнай се, цяла България ви се ПОДИГРАВА![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта