Ботев (Враца) - Лудогорец | Купа (1/16)| 20.09.2016 | FT 0:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Re: Нападнаха фенове на Лудогорец, 70-годишна жена пострада!

Мнениеот ELFen » 21 сеп 2016 08:59

Долно уйно написа:Цитираният сайт от първият пост не е представил случилото се, както е било.

Случило се е на около 20км от Враца, автобуса се е движил и се е наложило да спре заради стадо овце на пътя, при което движещият се зад тях автомобил с четирима мъже на възраст между 38 и 58 години са се опитали атакуват автобуса с феновете.
Същите са задържани от полицията, пострадали фенове на Лудогоец няма

Все пак, това е пък е съобщение на МВР ;) аз от тях не съм чувал някъде в държавата да има проблем, най-често "неизвестния извършител" го боли...
Жалкото е, че пак опираме до тва, да не коментираме кой каква петичка или воле е ударил, ами неща извън спорта :(
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: Ботев (Враца) - Лудогорец | Купа (1/16)| 20.09.2016

Мнениеот HekakaB » 21 сеп 2016 15:57

Не че ги оправдавам, ама никой няма да тръгне да гони някой 20 километра за спорта.Със сигурност са били провокирани.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Ботев (Враца) - Лудогорец | Купа (1/16)| 20.09.2016

Мнениеот JACKO » 21 сеп 2016 16:38

HekakaB написа:Не че ги оправдавам, ама никой няма да тръгне да гони някой 20 километра за спорта.Със сигурност са били провокирани.

Е как пък го измисли това, направо си за нобелова награда!!!
Някой като си науми нещо, не го спира нищо! Няма времена и пространства за "идеалистите"!

mozart
Контакти:

Re: Нападнаха фенове на Лудогорец, 70-годишна жена пострада!

Мнениеот mozart » 23 сеп 2016 12:55

sin4ec написа:
fixxxsers написа:
sin4ec написа:Абе прави сте предните двама, ама всеки, който е бил в сектор Гости на Лц Арена определено има какво да си връща на тия...

Определено бих се срамувал от такова мнение...след време предполагам и ти!
1.За хиляден път го повтаряме - клетката е такава заради група идиоти, които застрашиха живота на нищо неподозиращи хора, просто дошли да гледат мач.
2.Не след дълго сектора за гости ще бъде съвсем друг, но след подобни изцепки не знам дали си заслужава.
3. Мисля, че е крайно време да се вземат сериозни мерки подобни инциденти да не се случват. Но трябва желание, както от клубовете, така и от БФС, така и от органите на реда. Но явно някои хора се страхуват да не изгубят електорат.

Не, няма да се срамувам. Селендурщината в Разград при наше гостуване е страшна, но това не е по темата.

Ей тук уцели в десетката! Да ти кажа не само на ваши гостувания е така, но какво да се прави, такива сте гостите. На вашите мачове в Разград идват какви ли не селяндури в сектор гости. По-лошото обаче е като се смесят с рецидивистите!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Ботев (Враца) - Лудогорец | Купа (1/16)| 20.09.2016 | FT

Мнениеот boabbb » 26 сеп 2016 08:53

:lol: :lol: :lol: Четирима нападат рейс - аз си викам "Толкова, тия направо умряха " , а то ... :mrgreen: Толко ли не се намериха 5-6 фена на Лудогорец под 65г. , та да отвърнат на удара :lol: Представям си какво би станало ако една кола хора нападнат рейс с хора от ЦСКА или Левски - направо ще ги пишат на страницата с некролозите :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

krumeto
Контакти:

Re: Ботев (Враца) - Лудогорец | Купа (1/16)| 20.09.2016 | FT

Мнениеот krumeto » 26 сеп 2016 14:37

boabbb написа::lol: :lol: :lol: Четирима нападат рейс - аз си викам "Толкова, тия направо умряха " , а то ... :mrgreen: Толко ли не се намериха 5-6 фена на Лудогорец под 65г. , та да отвърнат на удара :lol: Представям си какво би станало ако една кола хора нападнат рейс с хора от ЦСКА или Левски - направо ще ги пишат на страницата с некролозите :lol:

Ей такива гламави като тебе могат да бият и цял полк...ама на приказки! :lol:
Според теб, от три врачански коли са слезли четирима. А микробуса на разградчани го направи на автобус. ;)
Докато изтрезнееш микробуса ще стане самолет.
Чети бе алоооооо, недей само да чукаш по клавиатурата.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Лудогорец”