ШЛ | Базел - Лудогорец | 1:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

mozart
Контакти:

Re: ШЛ | Базел - Лудогорец | 1:1 FT

Мнениеот mozart » 14 сеп 2016 20:11

Лудогорец ще се превърне в най-титулованият български отбор съвсем скоро. Такива мачове ще са нещо нормално за нас, а онези ако още не са си прерязали вените ще се пукат за пореден мач от яд! Само Лудогорец!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 14 сеп 2016 20:17

Дано вземете нещо от ПСЖ и Арсенал и задължително трябва да ги биете швейцарските кравари.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 14 сеп 2016 23:10

Soulen написа:
mozart написа:Е ние сме скромни. Виж като играе Микре Юнайтед става друга работа. Всичките 600 припознавачи са на мач и се наричат Животните (на английски) :)
По темата, Лудогорец ще се превърне в най-титулованият български отбор съвсем скоро. Такива мачове ще са нещо нормално за нас, а онези ако още не са си прерязали вените ще се пукат за пореден мач от яд! Само Лудогорец!

Официалния форум на Микре е пълен потрес. Там се е събрала цялата утайка на България. Буквално няма един нормален човек, то и всеки с 2 грама мозък би го напуснал. Честно казано, ако не се класирате поне 3-ти си е провал с оглед на демонстрираната игра. Дано вземете нещо от ПСЖ и Арсенал и задължително трябва да ги биете швейцарските кравари.

Личното ми мнение е, че щом сме стигнали до групите, както и да завършат мачовете за нас е успех и няма никой да го наречу провал. Даже не можум и да си помислим за повече, въпреки че след вчерашния мач загатнахме, че не е невъзможно сякаш. Нека мине и мача с ПСЖ и ще имаме повече яснота къде сме всъщност. Ако успеем да вземем нещо от този мач ще трябва да се опитаме да направим всичко, че да победим Арсенал, колкото и нескромно да звучи.
Аз съм от Микре Юнайтед

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 15 сеп 2016 08:00

Представянето на Лудогорец е повече от достойно. Излязоха с нагласата да се надиграват, като единствено в края на второто полувреме се отдадоха на подчертанова дефанзивна игра. Този кръг беше месомелачка за аутсайдерите в групите...Селтик, Гладбах, Ростов, Легия, Брюж и Динамо Загреб отнесоха сериозни разгроми. Нека бъдем реалисти, точката като гост си е голям успех, а и по-трудните мачове тепърва предстоят!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 сеп 2016 10:06

Soulen написа: Честно казано, ако не се класирате поне 3-ти си е провал с оглед на демонстрираната игра.

Абсолютно невярно. С какво Лудогорец е по-добър от някой от останалите, че трябва задължително да е поне 3-ти. С тази точка е изпълнена програмата минимум - да не се загубят всички мачове. Вече нататък ще се види какъв ще е развоя.
А играта беше добра с оглед на предварителните очаквания и на практика Лудогорец не позволи на Базел да играе. Но и не трябва да се изпада в пределен възторг, защото гостите имаха на практика едно положение за целия мач и за щастие го изиграха майсторски. Затова е някак нелепо да се пише как Лудогорец изтървал Базел все едно ги е съсипал от игра и ситуации. Резултатът е напълно реален от мача. Спрямо предварителните прогнози, може и да се съжалява за повече, но иначе - не.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 15 сеп 2016 14:42

Ся Киро ша привика Владо Стоянов и ще му каже ...Дължиш ми 1 млн. евро за изпуснатата победа.
Или ша поеме цената на всички билети в ШЛ над 5 лв.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 сеп 2016 14:47

k20dan4o написа:Ся Киро ша привика Владо Стоянов и ще му каже ...Дължиш ми 1 млн. евро за изпуснатата победа.

Не, просто ще го продаде лятото и ще докара циганин на негово място ... поредния ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 15 сеп 2016 15:01

boabbb написа:
k20dan4o написа:Ся Киро ша привика Владо Стоянов и ще му каже ...Дължиш ми 1 млн. евро за изпуснатата победа.

Не, просто ще го продаде лятото и ще докара циганин на негово място ... поредния ;)

Няма кой да даде пари за него...освен Шериф, ама те си имат Митрев
А ти сещаш ли се за някой добър български вратар...дори да струва на света парите

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 15 сеп 2016 15:02

boabbb написа:

Eдва ли - Мболи си има вече отбор, а и е дърт :mrgreen: ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 16 сеп 2016 14:48

Отивам в Базел да подкрепя отбора. Пък те лудите си знаят----- 0-1 или скромно 1-1
Ходих,виках ииииии м,,,,,,у изтървахме победата.Следващият път повече

Върни се в “Лудогорец”