ti4a70 написа:Трябва да признаем нещо - ако някои иска да победи Лудогорец към момента, трябва да подходи като Левски - ритане и блъскане до убиване от първата минута. Никакво надиграване, само сеч и яко кюскане! Имаш 10 полеви плюс 3 резерви, ако трябва всички с картони, но да риташ здраво. И то ритане на определени едни и същи хора. До откат! Ето ние вчера се опитахме да играем, да натискаме Лудогорец, да се надлъгваме с тях. До накъде успяхме, но до там. Шанс няма да се надиграваш с този отбор. С изключение на два по-груби/но не умишлени/ фала мисля, че гостите не могат да имат претенции по отношение на фейрплея.
Колкото до съдийските решения нека наистина да престанем да говорим. Нормално е в цял свят го има, когато мача на лидерите на върви, съдията да го удари леко едно рамо. И снощи в Каварна, всички видяхме авантите за гостите, но не това е в основата на загубата.
Колкото до мача през седмицата с Базел желая успех на Лудогорец, но е ясно, че те ще се чувстват там така както се чувстваха Монтана когато им гостуваха. Шансовете са минимални, дано имат късмет. Учудва ме слабата форма която показва вратарят Стоянов от лятото на сам! Мисля, че няма мач без сериозна негова грешка, а това в Европа се наказва много лошо. Прогноза - оптимистично 1:1, реалистично - 3:1.
И аз желая успех на Лудогорец в Базел!!!За съжаление там мача няма да бъде свирен от Н.Попов!!!