Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
Re: Футболът бизнес?
Бизнеса е.ба майката на спорта.
Завистта не ви дава мира еййй. 

От много мното години елитния спорт не само футбола е бизнес. Иначе като мен
тичаш за здраве в парка.

Re: Всекидневна /Лудогорец/
Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?
от boabbb на 30 Авг 2016 09:30
krumeto написа:
boabbb написа:
Volfe, а парите за мангалите на Киро Гела откъде са, бе Да не сте ги изкарали от коч-дюнери по Делиормана Държавна пара се харчеше здраво там, ...
Бъди внимателен, обвиняваш в кражба... Докажи!
Иначе има съдилища в България.
Посочи ми друг, дето е станал такъв онбашия от разносна търговия на дънки с Жигулката на брат му Стига глупости ...
Красимир Даков
Някой знае ли от колко часа ще е контролата с катарците в неделя?
Здравейте
ще помоля да ми пише на лично съобщение колега който в момента е в Разград, трябват ми билети, но на телефоните в сайта на клуба не отговарят и това е последен вариант.
ще помоля да ми пише на лично съобщение колега който в момента е в Разград, трябват ми билети, но на телефоните в сайта на клуба не отговарят и това е последен вариант.
Никой ли не вижда в колко слаба форма е Владо Стоянов?
С цялото си уважение към Лудогорец, никой в клуба ли не вижда в колко слаба форма е Владо Стоянов? Никой ли не вижда наднорменото му тегло? Никой ли не си дава сметка колко гола инкасираха напоследък Лудогорец след негови нелепи намеси (или НЕнамеси)? Никой ли не вижда, че когато след плонж Владо се изправя, това му отнема една минута - подпира се на колене, подпира се на на ръце и се изправя като пенсионер? Грешката му при вчерашния гол на Базел не беше само в неумелото избиване на центрирането - дори последващият удар беше право в неговия обхват, но на него му трябва една минута, за да се вдигне от земята. При тези килограми е загубил всякаква пъргавина. Ако Милан Борян пазеше от началото на сезона, 80% от головете, които Владо инкасира, щяха да бъдат спасени. Какъв е смисълът да имаш качествен резервен вратар като Борян, ако няма да го използваш в моментите, когато титулярният ти вратар е в трагична форма? Истината е, че Владо провали усилията на целия отбор и след мача нямаше доблестта да признае грешкката си и да се извини. Напротив - обвини съотборниците си: Никой не му бил подсказал, че "...е сам". Явно е малък човек - липсва му доблест да си признае грешките и това тежи на отбора.
Re: Никой ли не вижда в колко слаба форма е Владо Стоянов?
Много е слаб Владо. Явно му свърши времето за футбола.
Момци, Лудогорец играл ли е някога контролна среща с ПСЖ?

Anuwar написа:Момци, Лудогорец играл ли е някога контролна среща с ПСЖ?![]()
![]()
Не, как са сети

висша математика:31 ≠ 4