Локомотив Пд - Лудогорец | 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Blue_1914
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Лудогорец | 28.08, 21:15 | Diema Sport 2

Мнениеот Blue_1914 » 29 авг 2016 09:36

IvailoRz написа:Аз също им се кефя че пеят "само Локо" . Няма нищо по -хубаво от това да се подкрепя местния отбор вместо разни хартиени грандове от далечното минало. Та така и аз..мен не ми мисли. А Лудогорец няма нищо общо с Литекс. За близо пет пъти по-малко време ,постигнахме многократно повече във всяко едно естество.

фен

Забавлявате ме от сърце. Кой е хартиен гранд бе нови фенове? Супер добре се справяте за съществуването си (6-7 години ли бяха). Но малко дразните със самочувствието си. Все едно феновете на Лестър да се изправят и да казват че Ливърпул или Ман. Юнайтед са хартиени грандове. Приземете се малко, миналата година по това време се бяхте скрили някъде. Ще дойде време пак да се криете, защото Вие не сте и няма да бъдете дори и хартиен грант (заради публиката и традициите) всеки отбор си има върхове и спадове. Лаете много ама хартиените грандове Ви почнаха от единия край да ви връщат в реалността. Да започнат сега оправданията, че падате от Левски и губите точки от Локо защото мислите за ШЛ.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 29 авг 2016 09:42

Asterix написа:Пак подаръци от съдиите :oops: Ако бяхте ни били с игра ок , ама с такива долни начини се опитахте . впрочем това го правите от както влезнахте в А група ;) Може да сте класи над нас и останалите , ама без помощ от съдията трудно ще биете някой отбор от " златната среда " .

Момко, виж до 15 мин. колко картона трябваше да са "взели" Локо ?!?!Единствено коментаторите в студиото чух да споделят и за една дузпа - за "издърпване" на Кишада в малкия пеналт - друг никой ни чул ни видял...за всяко нарушение - писъци и дудуци, зе му се акъла на човечеца ! Оставяйте ги тез съдии на мира !
Последна промяна от ELFen на 29 авг 2016 09:45, променено общо 1 път.
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 авг 2016 09:43

IvailoRz написа:Хаха някакви селяци по трибуните се дракат с най-добрия треньор в България!

Да бе.Не знам защо вашите "фенове" се заяждаха с Илиян Илиев :roll: Конкретно за мача...Стана много здрав мач.Лудогорец имат страхотни футболисти,които са с класи над всички останали в България и това ясно си пролича.За съжаление, снощните комични отсъждания на главния и двамата странични съдии/не говоря за головете на "орлите"/,ми дойдоха малко в повече.Прибрах се от стадиона,изгледах мача още един път...Лично за мен,от тук нататък "Каузата" е само една - АНТИ-Лудогорец.Няма и как да им пожелая успех в ШЛ.Пожелавам им съдиите в Европа да им свирят така,както онези смешници снощи свириха на нас,пък може и да изкарат някой хикс.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 29 авг 2016 09:55

Модератор ЛокоПД написа:
IvailoRz написа:Хаха някакви селяци по трибуните се дракат с най-добрия треньор в България!

Да бе.Не знам защо вашите "фенове" се заяждаха с Илиян Илиев :roll: Конкретно за мача...Стана много здрав мач.Лудогорец имат страхотни футболисти,които са с класи над всички останали в България и това ясно си пролича.За съжаление, снощните комични отсъждания на главния и двамата странични съдии/не говоря за головете на "орлите"/,ми дойдоха малко в повече.Прибрах се от стадиона,изгледах мача още един път...Лично за мен,от тук нататък "Каузата" е само една - АНТИ-Лудогорец.Няма и как да им пожелая успех в ШЛ.Пожелавам им съдиите в Европа да им свирят така,както онези смешници снощи свириха на нас,пък може и да изкарат някой хикс.

Ботевист съм, но ви свалям шапка за снощния мач. Разказахте им играта на прехвалените резаци. За съдийската бригада няма какво да говорим, щом и Майенко успяха да хванат на реванша в Пилзен...

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 29 авг 2016 11:30

ELFen написа:
Asterix написа:Пак подаръци от съдиите :oops: Ако бяхте ни били с игра ок , ама с такива долни начини се опитахте . впрочем това го правите от както влезнахте в А група ;) Може да сте класи над нас и останалите , ама без помощ от съдията трудно ще биете някой отбор от " златната среда " .

Момко, виж до 15 мин. колко картона трябваше да са "взели" Локо ?!?!Единствено коментаторите в студиото чух да споделят и за една дузпа - за "издърпване" на Кишада в малкия пеналт - друг никой ни чул ни видял...за всяко нарушение - писъци и дудуци, зе му се акъла на човечеца ! Оставяйте ги тез съдии на мира !

Моля те, недей да говориш глупости. Десният ви бек беше за гонене първото- около 30-тата минута имаше удар без топка срещу нашия ляв бек Горанов, след това изрита една топка при спряна игра- не получи и един жълт картон. Или ще кажеш, че това е нормално? Второто полувреме левият ви бек малко игра с ръка в наказателното при едно центриране на Марчев. Вторият ви гол е от засада. Всяко единотборство се свири фаул за вас. Поне два пъти топката се удряше в ръката на ваш играч и няма нито фаул, нито картон, а при нас Ванче направи същото и веднага му се вдигна картон. Кажи ми как да се играе?
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 29 авг 2016 11:52

Plovdiv_1926 написа:
ELFen написа:

Моля те, недей да говориш глупости. Десният ви бек беше за гонене първото- около 30-тата минута имаше удар без топка срещу нашия ляв бек Горанов, след това изрита една топка при спряна игра- не получи и един жълт картон. Или ще кажеш, че това е нормално? Второто полувреме левият ви бек малко игра с ръка в наказателното при едно центриране на Марчев. Вторият ви гол е от засада. Всяко единотборство се свири фаул за вас. Поне два пъти топката се удряше в ръката на ваш играч и няма нито фаул, нито картон, а при нас Ванче направи същото и веднага му се вдигна картон. Кажи ми как да се играе?

Ееееей, обръснете се отдолу. :shock:
Много ви пречи вълната и още дълго време ще ви пречи! :) :lol: :mrgreen: Отнася се за всички отбори оправдаващи се със съдии (мъдии), преди и след мачовете.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 29 авг 2016 12:33

krumeto написа:
Plovdiv_1926 написа:
ELFen написа:

Ееееей, обръснете се отдолу. :shock:
Много ви пречи вълната и още дълго време ще ви пречи! :) :lol: :mrgreen: Отнася се за всички отбори оправдаващи се със съдии (мъдии), преди и след мачовете.

Е, щом СЪДИИТЕ /свирещи за "националната кауза/ са станали "вълна"... не знаех.
Ти го каза.

А иначе след този мач и аз минавам в графата "леко /?/ отвратени от отбора, защищаваш националната кауза". Още повече че Арсенал и ПСЖ са ми сред любимите отбори. Що се отнася до Базел, през оная ми работа е как ще завършите с тях, макар че ако има грам справедливост /и съдийска правда/ хубаво е и от тях да паднете. Не защото аз/вече/, и Иван, и Драган ви мразим, а защото си затваряте очите при ЯВНИТЕ съдийски аванти /в случая става реч за тези от мача ви с Пилзен, където не се знаеше крайния победител ако смешния рефер не поряза домакините с цели 2 /два/ гола!!!/
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Лудогорец | 2:2 FT

Мнениеот ivo77 » 29 авг 2016 12:53

Много хора са откачили от гняв и мъка след успехите на Лудогорец. :lol:

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 29 авг 2016 14:02

Първо браво на Локо за добрата игра. Второ - относно съдията, те така си свирят когато Л-ц играят . Винаги има двоен аршин. Трето каква кауза са тези- вчера 10 от титулярите чужденци, а и 3-те резерви също. Тази скоро ще свършат курса.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 29 авг 2016 14:24

Daniel Levski написа:Първо браво на Локо за добрата игра. Второ - относно съдията, те така си свирят когато Л-ц играят . Винаги има двоен аршин. Трето каква кауза са тези- вчера 10 от титулярите чужденци, а и 3-те резерви също. Тази скоро ще свършат курса.

Съдията, чужденците..., ВЪЛНАТАААА!

Daniel Levski написа:Тази скоро ще свършат курса.

Писах и в по-горното мнение - ще има доста дълго да боледувате от завист и омраза. Лечението е смъртта!

Прави чест на Камбуров за признанието. И трите точки да бяха взели, сега вече нямаше да съжалявам:

http://a-pfg.com/новина/камбуров-шест-цска-та-и-12-левски-та-да-сформират-няма-да-спрат-лудогорец-видео-84838/
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Лудогорец”