IvailoRz написа:Аз също им се кефя че пеят "само Локо" . Няма нищо по -хубаво от това да се подкрепя местния отбор вместо разни хартиени грандове от далечното минало. Та така и аз..мен не ми мисли. А Лудогорец няма нищо общо с Литекс. За близо пет пъти по-малко време ,постигнахме многократно повече във всяко едно естество.
фен
Забавлявате ме от сърце. Кой е хартиен гранд бе нови фенове? Супер добре се справяте за съществуването си (6-7 години ли бяха). Но малко дразните със самочувствието си. Все едно феновете на Лестър да се изправят и да казват че Ливърпул или Ман. Юнайтед са хартиени грандове. Приземете се малко, миналата година по това време се бяхте скрили някъде. Ще дойде време пак да се криете, защото Вие не сте и няма да бъдете дори и хартиен грант (заради публиката и традициите) всеки отбор си има върхове и спадове. Лаете много ама хартиените грандове Ви почнаха от единия край да ви връщат в реалността. Да започнат сега оправданията, че падате от Левски и губите точки от Локо защото мислите за ШЛ.