Трябва да е много отвратително да си българин! Крадливи, зависливи, неграмотни, прости, продажни...Имате проект, който прави това, което никой преди или 100 години след него няма дори да доближи, а вкупом, с цялата злоба и мръсотия го теглите обратно в лайната, там където прекарвате порутения си животец! Вместо стадиона да се пръска по шевовете, имаше една шепа глухонеми! По форумите - помия! По улиците - лайна! В главите ви - тишина и ехо от мизерните ви душици, които фалцетно пищят от злоба и ненавист към всички и всичко! Вас, българите, трябва да ви забранят със закон!
PS Искрени извинения за думите към малцината нормални и разумни хора, чието мнение прочетох! Само че, Вие трябваше отдавна да сте на хиляди мили от това място...
Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Лудогорец - Виктория Пилзен | 17.08.2016 | Сряда | 21:45
iliev72 написа:kremi82 написа:Още един гол и чехите заминават на кино
Първо трябва да уцелят вратата ! Като гледам това няма да стане скоро ако няма асистенция от Клатенбърг !
Разрешаваш ли асистенцията да е от Марселиньо?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
-
Re: Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT
miroxp написа:Трябва да е много отвратително да си българин! Крадливи, зависливи, неграмотни, прости, продажни...Имате проект, който прави това, което никой преди или 100 години след него няма дори да доближи, а вкупом, с цялата злоба и мръсотия го теглите обратно в лайната, там където прекарвате порутения си животец! Вместо стадиона да се пръска по шевовете, имаше една шепа глухонеми! По форумите - помия! По улиците - лайна! В главите ви - тишина и ехо от мизерните ви душици, които фалцетно пищят от злоба и ненавист към всички и всичко! Вас, българите, трябва да ви забранят със закон!
PS Искрени извинения за думите към малцината нормални и разумни хора, чието мнение прочетох! Само че, Вие трябваше отдавна да сте на хиляди мили от това място...
Абе, марсианец що не си изкараш злобата с една "злобарка", ами сереш и омирисваш и виртуалното пространство с компрексарщината си?
Аз съм сигурен, че Лудогорец ще се възползват от аванса си от 2 гола по най-добрия начин и ще влязат в ШЛ. Просто играят супер добър футбол, дори и за европейските стандарти и показват класа и борбеност. От пет години живея в Щутгарт и подобни български пробиви ми носят удовлетворение а и сред колегите си имаме теми за футбол и за спорт изобщо. Хубаво е, когато и аз имам какво да им споделя. Омразата и злъчните подхвърляния ви я оставям там на вас в България да си я изливате между вас си. При мен е друга гледната точка.
-
Я, кажи в Щутгарт много ли са горди с победите на Байерн в ЕКТ и ходят ли заедно с Дортмунд, Хамбург и т.н. да им пълнят стадиона за мачовете?
Честито на Лудогорец и феновете им!
Напълно заслужена победа. Чехите ми се видяха слабички, а след 2:0 ще е престъпление да не влезете в групите.
Напълно заслужена победа. Чехите ми се видяха слабички, а след 2:0 ще е престъпление да не влезете в групите.
- Долно уйно
- Контакти:
iliev72 написа:MASTER_COOL написа:СВОБОДЕН написа:Специално за Лудогорец, те в момента са най-богатия клуб у нас. Но вместо да инвестират тези пари в детскоюношески школи, те избират по лесния път да купуват чужденци на килограм. Докато Виктория Пилзен не правят така. Те може сага и да отпаднат, но отборът им е съставен предимно от играчи от бивша Чехословакия. Припомням, че и Чехия и Словакия бяха на Евро 2016г, а ние бяхме пред телевизорите. Изводите всеки може сам да си направи.
Право в целта !
Българския футбол няма полза от такъв проект, създаден изцяло да начеша егото на един мастит и самозабравил се бизнесмен, която единствена цел е да парадира с милионите си ! Да се прави на най - велик и т.н ! Ако наистина обичаше спорта и имаше за цел да го развива, то поне половината от състава на Лудогорец щеше да е съставен от млади талантливи български играчи !
В 99 от 100 случая с теб сме на различно мнение , но тук и аз мисля като теб.На никой нямаше да му прави впечатление , ако не казал беше през 2010 как ще градят отбор от свои кадри и ще развиват ДЮШ.Точно тази част от интервюто му я има в мое предишно мнение.Освен това имам познат който от Разград , обича да гледа футбол , но никога не е гледал кировият Лудогорец и няма намерение да го гледа.Той казва , че неговият Лудогорец отдавна го няма и този няма нищо общо с онзи който е създаден през 1945.А глорихънтерчета бог далИ освен всичко е време да се припомни , че Киро обеща да построи 3 трибуни , но нещо не виждам дори една да е започната.Държавата построи нейната 1 трибуна , а Киро кога ще построи неговите ?! Ще ви кажа кога - никога ! Надявайте капанци някога държава да отпусне още пари за да имате стадион иначе ще си останете с тренировъчна игрище с 1 трибуна !
Злобата ти идва малко вповече.
Имал един познат и той еди какво си
Аз също кмам познат който няма да припознае урода е и?
Относно ДЮШ кое е първото,което трябва да се направи
Къде ги тези БГ футболисти, които могат да заменят на 100% Марселиньо, Моци, вандерсон и т.н.?
Българските футболисти ще ги видим на 6 септември за да разберем за пореден път че нищо не ста от тях.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Аз не мога да ви разбера... Някой насила ли ви кара да ходите на националния стадион когато играе "Лудогорец". Някой бил казал че били "национална кауза" и всички се хванали за едната приказка. Ами то е същото като "отбора на народа". Аз не виждам разлика. И то при условие че в ръководството ти имаше доказани доносници... за кой народ говорим? Другите пък "съблякоха" едни 32 млн., припознаха "Микре" като светая светих и всичко е наред. За мръсотиите преди 1990 въобще не става дума.
Разград е малко над 30хил. жители. Колко публика трябва да имат според вас? Това че снощи имаше около 15 хиляди при условие че Разград е на 500км. малко ли е?
Разград е малко над 30хил. жители. Колко публика трябва да имат според вас? Това че снощи имаше около 15 хиляди при условие че Разград е на 500км. малко ли е?
Питай Вальо Станчев и физкултурника защо нищо не е излязло от ДЮШ на Лудогорец.
Непрекъснато декларират , че е най-модерната база и работят по най-модерните методи.
Като е така къде са им резултати от 6г труд ?! Никой от нас не вижда резултати от тази ДЮШ.
Колко футболисти разви тази мега супер модерна ДЮШ в Разград ?! Николко !!!
6г и не знам колко набора пропилени в тази ДЮШ без нито един футболист който да е излязъл от там.
Това са фактите и много ще се зарадвам ако ме обориш !!!
Владиславе по официални данни бяха 11500 , но това което видях по тв ако има 5000 ще е добре !
Непрекъснато декларират , че е най-модерната база и работят по най-модерните методи.
Като е така къде са им резултати от 6г труд ?! Никой от нас не вижда резултати от тази ДЮШ.
Колко футболисти разви тази мега супер модерна ДЮШ в Разград ?! Николко !!!
6г и не знам колко набора пропилени в тази ДЮШ без нито един футболист който да е излязъл от там.
Това са фактите и много ще се зарадвам ако ме обориш !!!
Владиславе по официални данни бяха 11500 , но това което видях по тв ако има 5000 ще е добре !
Последна промяна от iliev72 на 18 авг 2016 13:21, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
И аз от писаното за тях бях останал с впечатление, че са по-качествен отбор от показаното снощи.Основното им достоинство, което видях е тактическа дисциплина и борбеност, то технически са доста ограничени и праволинейни.Ето тук им липсва фантазията, разкрепостеността и темперамента на някай с южняшка кръв да внесе импровизация, нестандартност и изненада.На реванша като гледам единственото, което могат да предложат е "силово" да натиснат противника, но са прекалено еднообразни и предвидими в атака.Другото е статични положения, но снощи центриранията им бяха под всякаква критика.