Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Red Warrior написа:Не съм гледал Виктория, така че прогноза не мога да дам. Лудогорец се пазеха за тях и сините използваха това играейки грубо, което им донесе победата. Ще се противопоставят два различни стила на игра и който направи по-малко грешки ще победи. На мен ми се върти по-скоро Х за мача в София, но да видим.
Вълчан написа:Ако Лудогорец бие доста хора ще получат киселини в корема от злоба..Чета по горните постове и се кефя какви истински Българи растат.Истински родолюбци закърмени със комплексарщина и злоба.
Боже ела си виж недъзите които си сътворил...
.
damyanov1963 написа:Red Warrior написа:Не съм гледал Виктория, така че прогноза не мога да дам. Лудогорец се пазеха за тях и сините използваха това играейки грубо, което им донесе победата. Ще се противопоставят два различни стила на игра и който направи по-малко грешки ще победи. На мен ми се върти по-скоро Х за мача в София, но да видим.
Когато един отбор се пази за даден мач, не си пуска титулярите, а резервите
Red Warrior написа:damyanov1963 написа:Red Warrior написа:Не съм гледал Виктория, така че прогноза не мога да дам. Лудогорец се пазеха за тях и сините използваха това играейки грубо, което им донесе победата. Ще се противопоставят два различни стила на игра и който направи по-малко грешки ще победи. На мен ми се върти по-скоро Х за мача в София, но да видим.
Когато един отбор се пази за даден мач, не си пуска титулярите, а резервите
А когато футболистите се пазят от фул контакт заради следващия много по-важен мач - обикновено губят! Чиста грешка беше пускането на повечето титуляри от страна на чичо Гошо - факт!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта