Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Вълчан

Re: Лудогорец - Виктория Пилзен

Мнениеот Вълчан » 14 авг 2016 14:03

Ако Лудогорец бие доста хора ще получат киселини в корема от злоба.. :mrgreen: Чета по горните постове и се кефя какви истински Българи растат.Истински родолюбци закърмени със комплексарщина и злоба. :) Боже ела си виж недъзите които си сътворил... :) .

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 авг 2016 14:10

Не съм гледал Виктория, така че прогноза не мога да дам. Лудогорец се пазеха за тях и сините използваха това играейки грубо, което им донесе победата. Ще се противопоставят два различни стила на игра и който направи по-малко грешки ще победи. На мен ми се върти по-скоро Х за мача в София, но да видим.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 авг 2016 14:28

Много ми се иска Лц да победи, но ме е страх да не стане, като с Левски - после да се оправдават, че си пазели силите за групите на ЛЕ.
Последна промяна от damyanov1963 на 14 авг 2016 14:40, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 14 авг 2016 14:31

Успех Лудаци от един левскар ! Пилзен са доста здрав отбор, но не и непреодолим. Дано индивидуалната класа на вашите офанзивни играчи да наклони везните във ваша страна ! Пилзен специално тук ще играят така, както ние вчера. Успех , България има нужда от това !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 авг 2016 14:31

Red Warrior написа:Не съм гледал Виктория, така че прогноза не мога да дам. Лудогорец се пазеха за тях и сините използваха това играейки грубо, което им донесе победата. Ще се противопоставят два различни стила на игра и който направи по-малко грешки ще победи. На мен ми се върти по-скоро Х за мача в София, но да видим.

Когато един отбор се пази за даден мач, не си пуска титулярите, а резервите :idea:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 14 авг 2016 15:03

Дано Лудогорец победят с поне два гола.

KellyB

Мнениеот KellyB » 14 авг 2016 15:03

Вълчан написа:Ако Лудогорец бие доста хора ще получат киселини в корема от злоба.. :mrgreen: Чета по горните постове и се кефя какви истински Българи растат.Истински родолюбци закърмени със комплексарщина и злоба. :) Боже ела си виж недъзите които си сътворил... :) .

Не е злоба, просто с надменността си Лудогорец предизвиква недобри чувства в повечето българи. Всичко в БФС става по заповед на Домусчиев, съдиите се надпреварват да толерират отбора му, никой не смее дума да каже на рендетата Дяков и Моци, да не говорим за дузпи и картони... От както разградският феодал се занимава с футбол, нямаме нито нормално първенство, нито национален отбор!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 авг 2016 15:24

damyanov1963 написа:
Red Warrior написа:Не съм гледал Виктория, така че прогноза не мога да дам. Лудогорец се пазеха за тях и сините използваха това играейки грубо, което им донесе победата. Ще се противопоставят два различни стила на игра и който направи по-малко грешки ще победи. На мен ми се върти по-скоро Х за мача в София, но да видим.

Когато един отбор се пази за даден мач, не си пуска титулярите, а резервите :idea:

А когато футболистите се пазят от фул контакт заради следващия много по-важен мач - обикновено губят! Чиста грешка беше пускането на повечето титуляри от страна на чичо Гошо - факт!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 авг 2016 16:11

Red Warrior написа:
damyanov1963 написа:

А когато футболистите се пазят от фул контакт заради следващия много по-важен мач - обикновено губят! Чиста грешка беше пускането на повечето титуляри от страна на чичо Гошо - факт!

Факт е и друго - че Левски е отбора с най-много победи с/у Лц :idea:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 14 авг 2016 16:15

Дай боже: 2 - 0
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “Лудогорец”