Левски - Лудогорец | Първа Лига-3.кръг | 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Green_Eagles
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец | Първа Лига-3.кръг | 13.08.2016 - 21

Мнениеот Green_Eagles » 08 авг 2016 08:56

Много хлъзгав мач!
Лудите сигурно ще излязат с мисъл за великия мач на 17-ти в плейофа за влизане в ШЛ, а Левски са опрени до стената и като хищник в клетка ще драпат с всички сили само за победа, за да тушират малко напрежението в клуба!
Според мен изхода на Герена зависи и от това колко мотивирани ще изведе играчите СЪР ЖОРО ФЪРГЮСЪН
Убеден съм, че ще се получи поредното зрелище между Луд и Левски!

Прогноза: 1-1

Потребителски аватар
loveinblue
Контакти:

Мнениеот loveinblue » 08 авг 2016 09:13

Не съм оптимист и за този мач. И въпреки че винаги съм за победа на Левски , след изиграните предни два мача очаквам ново разочарование :cry: С нищо, футболисти и треньори не показват напредък някакъв и подобряване на играта, пак ще берем срам.
"Ръст среден, тънък и строен; очи сиви, почти сини; мустаци червеникави, коса руса, лице бяло, околчесто и изпито от непрестанната мисъл и бдение, но което се оживяваше от една постоянна и естествена веселост!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 08 авг 2016 09:29

:? Все ми се струва, че футбола е някаква спортна игра , а не мерене на различни атрибути...
По темата: между тези два отбора винаги са ставали зрелищни мачове, мисля и този да не отстъпи ! Левски ми направи впечатление на добре сглобен отбор, от това което гледах в първия им мач с Марибор . В БГ не показват същата мотивация и си пролича...надявам се срещу нас да стоят по различен начин, иначе не ги чака нищо добро...
висша математика:314 :idea:

navybg
Контакти:

Мнениеот navybg » 08 авг 2016 09:46

krumeto написа:
navybg написа:Нека свирят чужди съдии, пък да видим колко ще биете. Щото така, с по 14 човека лесно... вече с по 16!
...

Опрвданията започват три седмици преди мачовете и свършват четири седмици след тях. :)

Този ги разбира нещата по-добре от вас:
"Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отговори на претенциите на Левски срещу съдийството в мача между двата тима от втория кръг на Първа лига (2:2).

„Не съм доволен от играта на Локомотив. Оставете ги тези претенции от Левски, стига с това реване. Да седнат да играят футбол, бе, стига са ревали, бе. Все някой им пречи. Вече от другия мач се събличам и почвам да играя и аз”, лаконичен бе Крушарски."

Този пък селяндур за какво го цитираш - нали предишния кръг именно Локо Пд реваха (и с право), че са ощетени от съдията? Много късопаметни!
А Крушарски е срам за този отбор! Май се надпреварва с дибелата свиня стефанофф за "короната" по простащина! Нещо не четох да се изказвал след бироя ги оноди насред София снощи!
Истината е, че Левски не заслужаваше да спечели мача, не и с подобни пропуски като атаката 3:1 и пропуска на Адениджи, той и в засада се вкара... Отделно и гредата на Камбура бе голям шанс за "сините", ако топката бе тупнала не на гол-линията да вдигне прах, а педя навътре, чао бамбини!

navybg
Контакти:

Мнениеот navybg » 08 авг 2016 09:47

ELFen написа::? Все ми се струва, че футбола е някаква спортна игра , а не мерене на различни атрибути...
По темата: между тези два отбора винаги са ставали зрелищни мачове, мисля и този да не отстъпи ! Левски ми направи впечатление на добре сглобен отбор, от това което гледах в първия им мач с Марибор . В БГ не показват същата мотивация и си пролича...надявам се срещу нас да стоят по различен начин, иначе не ги чака нищо добро...

Нека мача си се изиграе, без да имат влияние съдиите, защото се случва много, много често. И айде моля, да не е четвърти път подред съдия сватбарев!

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Мнениеот julian_kondrad » 08 авг 2016 11:00

actrus написа:
edmon_dantes написа:
Vura написа:Срещу подобни отбори(средняци, които се затварят от първата минута)трябва да играем агресивно. 0:3 - Кешеру, Кафу и Вандерсон. Трябва да затвърждаваме реномето си на най-великия бг клуб в историята!

Кой се затваря от първата минута? Никога няма да бъдете велик клуб, това го разбери. С един автобус фенове, смешник. Заради ей такива фенове като теб мразя Лудогорец. Моли се Домусчиев да не му писне, че писне ли му... Ще ядете на Вура... да не казвам какво. Левски винаги ще бъде велик, защото има ВЕЛИКА публика. Това си го набий в делиорманската кратуна.

Монте Кристо, не е ли крайно време да обърнете плочата. Това със закриването е демоде. Един въпрос само. Как виждаш Левски да се противопостави на Лудите(Дори и с резервите минимум Х)

Абе кактус, ти миналата година къде се беше покрил? Само питам. Бяхте оцапали гащите май, докато ония не извади отбора. Незнаехте къде се намирате бе.
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 08 авг 2016 11:06

julian_kondrad написа:
actrus написа:
edmon_dantes написа:
Vura написа:Срещу подобни отбори(средняци, които се затварят от първата минута)трябва да играем агресивно. 0:3 - Кешеру, Кафу и Вандерсон. Трябва да затвърждаваме реномето си на най-великия бг клуб в историята!

Кой се затваря от първата минута? Никога няма да бъдете велик клуб, това го разбери. С един автобус фенове, смешник. Заради ей такива фенове като теб мразя Лудогорец. Моли се Домусчиев да не му писне, че писне ли му... Ще ядете на Вура... да не казвам какво. Левски винаги ще бъде велик, защото има ВЕЛИКА публика. Това си го набий в делиорманската кратуна.

Монте Кристо, не е ли крайно време да обърнете плочата. Това със закриването е демоде. Един въпрос само. Как виждаш Левски да се противопостави на Лудите(Дори и с резервите минимум Х)

Абе кактус, ти миналата година къде се беше покрил? Само питам. Бяхте оцапали гащите май, докато ония не извади отбора. Незнаехте къде се намирате бе.

Ти се радвай,че пелтека извади отбора, защото и калъфки нямаше да видите

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 08 авг 2016 11:17

actrus написа:
edmon_dantes написа:

Никой не оспорва силата на Лудогорец, то се вижда и от резултатите. Но ме подразни това, че господин Vura е написал куп глупости и трябва да му се отговори подобаващо. Левски е побеждавал Лудогорец дори когато се е намирал в слаба форма, така че в такъв мач всичко е възможно. Защитно играе баба ти... Това, че не можем да вкарваме е съвсем друг въпрос. Велик клуб??? И как за 5г. станахте най-велики? Я кажи една футболна легенда на отбора? Ти откога си фен на Лудогорец? Като влязоха в ШЛ и хайде. Може би защото е модерно. Такива са 90% от вас. И никога, ама никога няма да усетиш истинска футболна атмосфера, каквато има на моя стадион. Просто защото на вашия няма кой да я създаде.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 08 авг 2016 11:39

edmon_dantes написа:... И никога, ама никога няма да усетиш истинска футболна атмосфера, каквато има на моя стадион. Просто защото на вашия няма кой да я създаде.

Расистки обиди, псувни, бомбички, наркотици, бити и пребити, потрошени стадиони...
Ако това ви е атмосферата, благодаря!
Отивам с децата и жената на мач, да гледам футбол и да се връщам в къщи в добро настроение.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Мнениеот julian_kondrad » 08 авг 2016 11:44

actrus написа:
julian_kondrad написа:
actrus написа:
edmon_dantes написа:

Ти се радвай,че пелтека извади отбора, защото и калъфки нямаше да видите

Ти си луд бе,за разлика от нас, вие нямахте победа срещу Ловеч. Радвай се на моментното състояние ,че като нищо от другата година да си фен на ПФК ЦСКА 1948, или там както се казва новото дружество на розовите със спонсор домуса
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Върни се в “Лудогорец”