Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Трябва да издигнете паметник на Платини и компания, заради това че объркаха формата и разсипаха хубавия турнир.Иначе щяхте да се молите да се паднете с Пилзен, а да избегнете Ман Сити, Рома, Порто, Виляреал.
dafquezz написа:Ебати тежкия жребий, няма що. Колкото и да ми е неприятен и антипатичен тоя отбор, и още повече ръководството му, ми е пределно ясно, че ония ще бъдат изядени с парцалите, а вероятно и унижени публично. Зелените гадове са станали един изключително качествен тим на нормално европейско ниво. Според мен лично имат всичко необходимо за минимум трето място в група на ШЛ. Гела може да е арогантен феодален шибаняк, ама знае как да си инвестира мръсните пари по най-добрия начин, евала за което.
redchampions написа:matador1 написа:По-бавен отбор е и не толкова техничен.Георги Дерменджиев написа: Виктория играе директен и бърз футбол...
На кого да вярваме сега
ntodorov написа:. Днес са един стабилен отбор от средно европейско ниво.
ivo77 написа:Tommi написа:Трябва да издигнете паметник на Платини и компания, заради това че объркаха формата и разсипаха хубавия турнир.Иначе щяхте да се молите да се паднете с Пилзен, а да избегнете Ман Сити, Рома, Порто, Виляреал.
А вие отстранихте ''великияТ'' Киево, за да влезете в групите.
dido1302 написа:СВОБОДЕН написа:Лесни съперници няма. Чехите доколкото си спомням браха доста зор срещу Карабах и се класираха благодарение на късен гол на чужд терен. Но това е минало и не ги прави лек съперник. Те имат на своя страна и доста опит в такива мачове, няколко пъти бяха в групите на ШЛ и дори веднъж излязоха от там като трети отбор. Успех на Лудогорец, нищо, че не ги харесвам.dido1302 написа:Чувстваш ли се длъжен да пишеш във всеки коментар, че не харесваш Лудогорец. С аватар на Левски едва ли можем да си помислим, че си голям привърженик на Лудогорец.
Да, не ги харесвам, но не само защото съм от Левски.Не харесвам да речем ЦСКА(онзи истинския)по съвсем други причини. Литекс също не ги харесвам защото играха доста нечестно през годините, правеха си горчиво с ЦСКА, а сега когато последните фалираха се опитват да им вземат марката. С Лудогорец положението е по различно. Първите години те взимаха освен чужденци и футболисти минали през Левски и ЦСКА и по някакъв начин отпаднали от там, но с опит. Чужденците също бяха по скромни, а стила на игра приятен. Поне при Петев и после при Стойчо. Тогава имаше нещо автентично. Но то се изгуби с времето. Сега се взимат само чужденци от по висока класа, предимно бразилци, холандци и по някой румънец. Но класни. За българите няма място там. Кешарю взимал над 100 хил.евро на месец. Можем само да гадаем какви пари дават на останалите. Ами с бюджет само от запратите на двама трима от днешните скъпоплатени чужденци в Лудогорец преди години Мъри направи в Левски силен отбор от подръчни материали който игра четвъртфинал в ЛЕ и после в ШЛ. Докато Лудогорец е частен бизнес проект на един човек и обслужва само него. Да, успешен бизнес проект, но само толкова. Лабораторен отбор. Сега няма значение кой е треньор на Лудогорец след като играчи като Кафу могат да минат когато си поискат през цялата защита на всички средноевропейски отбори и да решат мача. Георги Дерменджиев няма на какво да научи тези футболисти. И да имат някаква школа от която след години да излязат млади български футболисти, те едва ли ще са по качествени от чужденците които Домусчиев купува на килограм.Лудогорец не носи ползи на футбола в България, а само на собственика си. Сигурен съм, че от тази група отбори в целия поток на шампионите няма отбор с по-висок бюджет от този на Лудогорец.За това не ги харесвам, но те са шампиони на България и им желая успех.dido1302 написа: Освен това Карабах изобщо не са слаб отбор, имат доста солидни чужди футболисти и при всички положения са по-добри от Червената звезда от Белград. За да ги отстранят чехите само с чехи и словаци, явно са доста качествен отбор. Имат един играч Вацлав Пилар(ж),който много ме тревожи. Имат и нелоши други играчи като Даниел Колар, Ян Хоренда, Роман Хубник, Франтишек Райторал и капитана Давид Лимберски, както и словашките национали Михал Дуриш и Матуш Козачик.
Слаби ми се виждат Лудогорец, гледам ги. Не са нищо впечатляващо, напротив по-слаби са от миналата година според мен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта