Лудогорец изтегли Виктория Пилзен в плейофа на ШЛ!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Лудогорец изтегли Виктория Пилзен в плейофа на ШЛ!

Мнениеот Tommi » 05 авг 2016 14:14

Трябва да издигнете паметник на Платини и компания, заради това че объркаха формата и разсипаха хубавия турнир. ;) Иначе щяхте да се молите да се паднете с Пилзен, а да избегнете Ман Сити, Рома, Порто, Виляреал. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 05 авг 2016 14:17

Tommi написа:Трябва да издигнете паметник на Платини и компания, заради това че объркаха формата и разсипаха хубавия турнир. ;) Иначе щяхте да се молите да се паднете с Пилзен, а да избегнете Ман Сити, Рома, Порто, Виляреал. :)

А вие отстранихте ''великият'' Киево, за да влезете в групите. :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 авг 2016 14:24

dafquezz написа:Ебати тежкия жребий, няма що. Колкото и да ми е неприятен и антипатичен тоя отбор, и още повече ръководството му, ми е пределно ясно, че ония ще бъдат изядени с парцалите, а вероятно и унижени публично. Зелените гадове са станали един изключително качествен тим на нормално европейско ниво. Според мен лично имат всичко необходимо за минимум трето място в група на ШЛ. Гела може да е арогантен феодален шибаняк, ама знае как да си инвестира мръсните пари по най-добрия начин, евала за което.

Прав си. И аз не ги долюбвах особено в първите им 3 години в профи футбола, но пък срещу фактите трябва да замълчим. Аз вече забравих вълненията от представянето на друг БГ отбор в Юръпа през последните години.
Този сезон мирише много на футбол от лудите. Дори нещо повече - трябва да признаем, че в момента имат вариативност и поне още един състав от резерви, с които пак няма да имат конкуренция у дома. Днес са един стабилен отбор от средно европейско ниво.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 05 авг 2016 14:25

redchampions написа:
matador1 написа:По-бавен отбор е и не толкова техничен.

Георги Дерменджиев написа: Виктория играе директен и бърз футбол...

На кого да вярваме сега :)

Не четеш. И не мислиш. По-бавен не означава бавен изобщо, а по-бавен.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 авг 2016 14:27

В никакъв случай не смятам, че това беше най-тежкият вариант, но според мен не е и най-лекият. Приемлив (макар и корав) съперник са чехите и е възможно да бъдат остранени, но за целта Лудогорец задължително трябва да се представят по-добре, отколкото срещу Звезда.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 05 авг 2016 14:29

ntodorov написа:. Днес са един стабилен отбор от средно европейско ниво.

Как го разбрахме това, обаче? Срещу доста слабите играчи на Звезда ли? Защото освен приятните атаки и солови изпълнения на Кафу, имаше и купчина грешки на вратар и отбрана. Шампионът на Чехия не бива да се подценява. Със сигурност много по-грамотен отбор от негрите и латиносите на Звезда. Надявам се подобна грешка да не направят в Разград.

Потребителски аватар
doncho_cska
Контакти:

Мнениеот doncho_cska » 05 авг 2016 14:30

Единственото, с което никога няма да се съглася е да се смята някой противник за най-силен само заради високия си коефициент, като бих дал един бърз пример от последния 3-ти кръг в ШЛ. Олимпиакос(70,940) отпада от Апоел Беер Шева(4,725), а да не говорим за Дъндолк срещу БАТЕ. Вярно, че ще са корави мачове, но какво щеше да е ако бяха се паднали Селтик, който все пак е отбор с традиции или Залцбург, където се работи с много големи инвестиции.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 авг 2016 14:32

ivo77 написа:
Tommi написа:Трябва да издигнете паметник на Платини и компания, заради това че объркаха формата и разсипаха хубавия турнир. ;) Иначе щяхте да се молите да се паднете с Пилзен, а да избегнете Ман Сити, Рома, Порто, Виляреал. :)

А вие отстранихте ''великияТ'' Киево, за да влезете в групите. :lol:

Май си отсъствал от някои часове по граматика, или просто нивото в селското училище е било такова!?... :roll: :lol: Да, "Левски" отстрани "Киево", който може да не е от ранга на "Ювентус" или "Милан", но все пак е италиански отбор. ;) Жребият тогава беше пълен, за разлика от сегашните "шампионски" и "нешампионски" потоци. И на трето, но не на последно място по значение: "Левски" влезе в групите на ШЛ с общо 4 (четирима) чужденци в състава си. Онази вечер "Лудогорец" излезе на "Мала Маракана" само с 3 (трима) българи в състава си. Нерде Ямбол, нерде Стамбул... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 авг 2016 14:35, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Лудогорец-Виктория Пилзен

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 авг 2016 14:34

dido1302 написа:
СВОБОДЕН написа:Лесни съперници няма. Чехите доколкото си спомням браха доста зор срещу Карабах и се класираха благодарение на късен гол на чужд терен. Но това е минало и не ги прави лек съперник. Те имат на своя страна и доста опит в такива мачове, няколко пъти бяха в групите на ШЛ и дори веднъж излязоха от там като трети отбор. Успех на Лудогорец, нищо, че не ги харесвам.

dido1302 написа:Чувстваш ли се длъжен да пишеш във всеки коментар, че не харесваш Лудогорец. С аватар на Левски едва ли можем да си помислим, че си голям привърженик на Лудогорец.

Да, не ги харесвам, но не само защото съм от Левски.Не харесвам да речем ЦСКА(онзи истинския)по съвсем други причини. Литекс също не ги харесвам защото играха доста нечестно през годините, правеха си горчиво с ЦСКА, а сега когато последните фалираха се опитват да им вземат марката. С Лудогорец положението е по различно. Първите години те взимаха освен чужденци и футболисти минали през Левски и ЦСКА и по някакъв начин отпаднали от там, но с опит. Чужденците също бяха по скромни, а стила на игра приятен. Поне при Петев и после при Стойчо. Тогава имаше нещо автентично. Но то се изгуби с времето. Сега се взимат само чужденци от по висока класа, предимно бразилци, холандци и по някой румънец. Но класни. За българите няма място там. Кешарю взимал над 100 хил.евро на месец. Можем само да гадаем какви пари дават на останалите. Ами с бюджет само от запратите на двама трима от днешните скъпоплатени чужденци в Лудогорец преди години Мъри направи в Левски силен отбор от подръчни материали който игра четвъртфинал в ЛЕ и после в ШЛ. Докато Лудогорец е частен бизнес проект на един човек и обслужва само него. Да, успешен бизнес проект, но само толкова. Лабораторен отбор. Сега няма значение кой е треньор на Лудогорец след като играчи като Кафу могат да минат когато си поискат през цялата защита на всички средноевропейски отбори и да решат мача. Георги Дерменджиев няма на какво да научи тези футболисти. И да имат някаква школа от която след години да излязат млади български футболисти, те едва ли ще са по качествени от чужденците които Домусчиев купува на килограм.Лудогорец не носи ползи на футбола в България, а само на собственика си. Сигурен съм, че от тази група отбори в целия поток на шампионите няма отбор с по-висок бюджет от този на Лудогорец.За това не ги харесвам, но те са шампиони на България и им желая успех.

dido1302 написа: Освен това Карабах изобщо не са слаб отбор, имат доста солидни чужди футболисти и при всички положения са по-добри от Червената звезда от Белград. За да ги отстранят чехите само с чехи и словаци, явно са доста качествен отбор. Имат един играч Вацлав Пилар(ж),който много ме тревожи. Имат и нелоши други играчи като Даниел Колар, Ян Хоренда, Роман Хубник, Франтишек Райторал и капитана Давид Лимберски, както и словашките национали Михал Дуриш и Матуш Козачик.

Футбола в Азербейзжан явно е напреднал, но според мен не са на нивото да речем на Астана.Би трябвало шапионът на Чехия да ги елиминира далеч по лесно. Но при тях треньорския пост е от значение. Успехите предните години са под ръководството на Павел Върба, а той отиде в националния където се класира за финалитте на ЕП. Е, там не се представиха много успешно, но такива са им възможностите.Сега Виктория Пилзен са с нов треньор, но не знам дали е на нивото на предишния.
Последна промяна от СВОБОДЕН на 05 авг 2016 14:51, променено общо 2 пъти.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 авг 2016 14:36

Слаби ми се виждат Лудогорец, гледам ги. Не са нищо впечатляващо, напротив по-слаби са от миналата година според мен.

Мисля, че мериш с друг аршин. Аз съм безпристрастен и не ме интересува А група/ Първа лига, откак моя отбор се свлече от нея, но не ми пречи да бъда обективен...Да напиша, че Лудогорец с Рибейро и Мислами са по-силни от днешния тим...Няма как да стане. Трябва да съм заслепен от реваншизъм. Пък точно такъв и сега, когато имаме само един останал представител в Юръпа и то на крачка от ШЛ не говори за нас добре, като нация. Хубав - лош - Лудогорец е отбор от Разград, а Разград е град в България. И аз не ги харесвах, когато играха с моя отбор, но тук на дневен ред са различни мачове с различно "звучене" и всички ние имаме интерес някой отвън да се светне и завърти глава към футболна България.
[offtopic]Пък,какво ще види, ако се светне и реши да ни "погледне" първенството е друг дерт де :P[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Лудогорец”