Лудогорец изтегли Виктория Пилзен в плейофа на ШЛ!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Маги Стралска

Re: Потенциални съперници на Лудогорец в плейофа на ШЛ!

Мнениеот Маги Стралска » 04 авг 2016 17:22

sirakov77 написа:
Маги Стралска написа:кат гледах играта им срещу сърбите.... май Лудогорец има шанс само ако се падне с кипърците.... иначе са твърдо аут....

пп... поляците не съм ги гледала.... може би и там има некъв шанс....

Ако не могат да се справят с който и да е от тези отбори, за какви амбиции за шампионска лига говорим?
Като се има в предвид, че Бастун / опс. Пластун беше / е наказан заради червеният картон, шансовете на Лудогорец рязко се покачват! :mrgreen: Няма да е лесно който и да е съперникът, но аз им пожелавам Селтик, просто стиловете на игра на двата отбора са толкова различни, че си мисля че ще им е най-лесно!

това което видях в Белград.... Лудогорец играе стихийно.... без схема.... без ясна идея.... без дисциплина.... офанзивните играчи не помагат много назад.... елементарни грешки в защита.... и на вратаря.... та затва си мисля.... секи добре организиран отбор... със средни възможности.... безпроблемно ше ги отстрани.... иска ми се да успеят.... ама сори.... не ми се вярва....

pink_pig8
Контакти:

Мнениеот pink_pig8 » 04 авг 2016 17:26

k_oleto написа:Незнам, големи сте оптимисти, все пак, Пластун няма да играе.......
Според мен, Лудогорец имат шанс единствено срещу Селтик. От как Рейнджърс излязоха, Селтик свали нивото в пъти. Няма нищо общо със Селтик на Стилиян например.
Повечето искат Пилзен (виж справка от миналите кампании)
Зауцбург - най-тежкия жребий
Легия - за мен много кадърен отбор. (поне от това, което голедах миналата година)
Апоел.......нещо не мога да ги преценя тези........нямам мнение за тях, но след пика на кипърския футбол преди няколко сезона, сега не се вижда някакво ниво. Но.......със сигурност, ако не по-голям, то бюджета им е като на Лудогорец, което означава, че едва ли ще имат и по-слаби футболисти.

Апоел е с повече от 2 пъти по-малък бюджет от на Лудогорец...Единствените с по-голям бюджет са Селтик и Ред бул.

Ники.Габрово

Re: ШЛ плейоф билетите по 2,3 и 5 лв и ще напълним стадиона

Мнениеот Ники.Габрово » 04 авг 2016 17:49

ЛУДОГОРЕЦ е единствения класен отбор в България ! Злобейте , колкото си искате ! Завистливи сте , боли ви , че вашите отбори не могат да направят това , което стори ЛУДОГОРЕЦ ! Браво , Орли ! Гордеем се с успехите ви ! А тия , дето пускат такива теми , ги заем фенове на кои два отбора са . Боли ги , много ги боли !!!
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 авг 2016 17:53

fenomen33 написа:Г-н Домусчиев направете билетите за плейофа за влизане в ШЛ по 2,3 и 5 лв и ще напълним националния стадион!Иначе повече от 3-4 хиляди неочаквайте а ще е нуждна подкрепа от нас-публиката!На полупразен стадион неочаквайте победи...

Футболът не е игра за бедняци.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
xtremeee
Контакти:

Мнениеот xtremeee » 04 авг 2016 18:02

30 лева минимална цена!
Комплексари на стадиона не ни трябват ,а хора обичащи футбола

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 авг 2016 18:21

Вие се ебавате ама кренвиршите са на две крачки (два мача) от второ участие в групите на ШЛ. А играчите на нашите отбори не могат да вържат два паса и отпадат още от първия или втория съперник, които са далеч от класата на отборите, с които играят кренвиршите.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 04 авг 2016 18:23

Чакам жребия, за да дразбера кога да прескоча до България и да подкрепя лудогорци. Страхотен футбол показаха срещу сръбската скара. Напълниха ми очите и получиха трима американски фена.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 04 авг 2016 18:25

На плейофа със Стяуа имаше около 18000 души, а цените бяха от 10 лева за сектори "Б", "В" и "Г", 15 за "А" и 25 и 50 за ложите. Предполагам ще е нещо подобно.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 авг 2016 18:30

Лудогорец за мене си е в групите на ШЛ.
Знате ли защо съм толкова сигурен ? Защото в отбора играят минимално количество пайнери.Ако сменят вратарчето вече може и да минат групите.
[center]Levski & Lazio[/center]

bobi_getov1
Контакти:

Мнениеот bobi_getov1 » 04 авг 2016 18:30

Плащам колкото иска Зализания-все пак продукта е негов-а колкото и да ни си признават някой хора,това е добър продукт.Билети от порядака на 3-10лв ще си гледам моя отбор как неможе да върже 3 паса и това е,просто Домуса като каже 50 кинта-отивам на мача сядам си като пич, /като през цялото време го кълна и с тези 50 кинта да си купи свещи Домус ага/ ,и се наслаждавам на самата игра нито ще викам за Кренвиршите нито против тях.отивам и гледам малко качествен футбол :geek:
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии

Върни се в “Лудогорец”