Nisam gledao prvu utakmicu i nije mi jasno kako je Zvezda izvukla 2:2 u gostima. Ovi su za njih Barselona igraju se kao macka sa misem.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
s.i.s написа:Обичам Левски написа:thisisthelife написа:Голям кеф да гледаш сърбите н*****и насред "великият" стадион. Не знам каква публика сънуват, то на мач между Скрита сила Мъдрево и Тъпчилещово ще има по-добра атмосфера сигурно. Големи закани, големи подигравки, но от високо се пада най-грандиозно. И се видя "великата публика" как преждевременно напуска стадиона. Смях. Честито на Лудогорец! Заслужиха си продължаването. Но...... всички тези милиони и не можете да намерите един свестен ЦЗ. Тоя Пластун не знам с какво е по-добър от Терзиев. В такъв важен мач си изкарваш два жълти картона за 1 минута - на това му се вика безобразие и пари на вятъра. Да връщат Керчев и това е.
Паломино е още по-зле от всичките изброени
бе ти нормален ли си бе .... тоя е класи над паластун и моци не си го наблюдавал на тренировки ... моя не се обаждай неподготвен !
sirakov77 написа:Чичо Гошо осра първият мач, а сега и вторият!
Обичам Левски написа:s.i.s написа:Обичам Левски написа:thisisthelife написа:Голям кеф да гледаш сърбите н*****и насред "великият" стадион. Не знам каква публика сънуват, то на мач между Скрита сила Мъдрево и Тъпчилещово ще има по-добра атмосфера сигурно. Големи закани, големи подигравки, но от високо се пада най-грандиозно. И се видя "великата публика" как преждевременно напуска стадиона. Смях. Честито на Лудогорец! Заслужиха си продължаването. Но...... всички тези милиони и не можете да намерите един свестен ЦЗ. Тоя Пластун не знам с какво е по-добър от Терзиев. В такъв важен мач си изкарваш два жълти картона за 1 минута - на това му се вика безобразие и пари на вятъра. Да връщат Керчев и това е.
Паломино е още по-зле от всичките изброени
бе ти нормален ли си бе .... тоя е класи над паластун и моци не си го наблюдавал на тренировки ... моя не се обаждай неподготвен !
Незнам ти явно си на всяка тренировка просто поднапрежение двама от защитниците сдадоха багажа.Имаше едно момче Теро Мантула на гостуването с Партизан стоеше 2 пъти по добре от тия двамата взети заедно
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта