Цървена Звезда – Лудогорец - 2:2 (2:4 aet)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Цървена Звезда – Лудогорец | 2.8.2016 | 21:30ч.
Red_Pride написа:пфф как ги навърза
Направо им развинти главите. Целият стадион гледаше като попарен.

Еваларка ..... Страхотен гол!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Колкото и да ми е неприятно,трябва да призная,че Лудогорец са 2 класе над Звезда!
Моци искаше да свали гащите на черния 

БОТЕВ Пловдив
Дали успяхте да набарате някой друг стрийм? Този, който е по-назад в темата сдаде багажа. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Дали успяхте да набарате някой друг стрийм? Този, който е по-назад в темата сдаде багажа.
http://www.sportingvideo.org/20160801/v ... 85735.html
Звездашите са напълнили гащите,но ги покрива за сега невероятен късмет! От началото на мача сърбите топка не могат да пипнат.
гооооооооооооол
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Бой по сърболятаааа!
40 000 или колкото са там срби втресоха баджаците от страх, ако си пеят песновките
40 000 или колкото са там срби втресоха баджаците от страх, ако си пеят песновките