We have 400 tickets + until 12:00 today, we managed to buy another 250 tickets.
Delije will bring down the Bulgarian village Razgrad.
Лудогорец - Цървена Звезда | 26.07.2016 | 2:2 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Цървена Звезда | 26.07.2016 | 21:00ч.
lekosa написа:успех на Звезда , цяла България ще ги подкрепи, защото сме българи ,защото искаме истински и честен футбол , не отборчета класирани там по служебен път от подкупните си федерации, успех Звезда !!!!!!!!
Жалък си, приятелю. Предполагам страдаш от вътрешен дисбаланс и постоянно чувство на неудовлетвореност, така характерни за една част от феновете на един отбор. И аз съм българин, но колкото и невероятно да звучи ще подкрепям Лудогорец

След всички мръсотии,които вкарва в употреба Домуса срещу всеки отбор,който поне малко покаже класа срещу Лудогорец,както и изкуствено впрегнатият цял апарат на БФС в негова полза,включая и монопола за тв правата си мисля,че няма нормален привърженик на друг отбор в България,който да ги подкрепя!Все ми е тая за Звезда,но няма как да подкрепя и Лудогорец!
Dorcol написа:We have 400 tickets + until 12:00 today, we managed to buy another 250 tickets.
Сръбски приятели, моля покажете малко уважение към България. Не забравяйте, че български цар е кръстил града ви.
"Първото селище на територията на днешен Белград се нарича Сингидунум, по името на местното племе (сравни Сердика и сердите). При варварските нашествия античният Сингидунум е унищожен, а сегашният град е възстановен по време на Първата българска държава. По това време той се споменава в латински извори като Алба Булгарика (лат. Alba Bulgarica).
Българският княз Борис I (Борис-Михаил) издава съответен документ за основаване на града. За името на града има поне две версии: едната твърди, че името му идва от белите скали в околността, а другата версия се основава на факта, че в средните векове посоките на света са означавани с цвят. Цветът за запада е белият цвят, и тъй като Белград по това време е най-западната точка на България, е наречен Белград."
От превод има ли нужда?
bobo03 написа:Dorcol написа:We have 400 tickets + until 12:00 today, we managed to buy another 250 tickets.
Сръбски приятели, моля покажете малко уважение към България. Не забравяйте, че български цар е кръстил града ви.
"Първото селище на територията на днешен Белград се нарича Сингидунум, по името на местното племе (сравни Сердика и сердите). При варварските нашествия античният Сингидунум е унищожен, а сегашният град е възстановен по време на Първата българска държава. По това време той се споменава в латински извори като Алба Булгарика (лат. Alba Bulgarica).
Българският княз Борис I (Борис-Михаил) издава съответен документ за основаване на града. За името на града има поне две версии: едната твърди, че името му идва от белите скали в околността, а другата версия се основава на факта, че в средните векове посоките на света са означавани с цвят. Цветът за запада е белият цвят, и тъй като Белград по това време е най-западната точка на България, е наречен Белград."
От превод има ли нужда?
Нема нужда за превод.
Ја сам разумео готово све.
Нека бољи тим вечерас победи.
- rosenpetkov
- Контакти:
Успех на Лудогорец
прогноза 3:1
прогноза 3:1
Нефтохимик (Бургас)
2-1 е прогнозата ми за мача довечера, може и да е с обрат както първия път с Партизан
bobo03 написа:Сръбски приятели, моля покажете малко уважение към България.
Е как да те уважават при подобно жалко поведение от българи в темата.
Една 3-ка заслужават сръбчетата, да слезнат малко на земята.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Всеки поне с малко мозък би подкрепил Лудогорец или би останал неутрален ! Жалко е да подкрепяте отбор от държава, която винаги ни е завиждала и е избила сумати българи в Македония и Западните покрайнини! Бой по сръбската сган, братя

Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!