Лудогорец (Разград) - Младост (Подгорица) |13.07.2016| 20:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец (Разград) - Младост (Подгорица) |13.07.2016| 2
Не знам колко от вас гледат Звезда, но определено са гола вода. Тия малтийци имаха 5,6 шанса, но вратаря на сърбите е от ниво. Все пак трябва да призная, че Звезда имат голяма публика.
TreiD написа:Не знам колко от вас гледат Звезда, но определено са гола вода. Тия малтийци имаха 5,6 шанса, но вратаря на сърбите е от ниво. Все пак трябва да призная, че Звезда имат голяма публика.
Звезда имат страхотна публика, но не вярвам да им помогне срещу Лудогорец

CHELSEA
glarus_ds написа:TreiD написа:Не знам колко от вас гледат Звезда, но определено са гола вода. Тия малтийци имаха 5,6 шанса, но вратаря на сърбите е от ниво. Все пак трябва да призная, че Звезда имат голяма публика.
Публиката е на ниво, но футболистите им в защита са тор. А и съм приятно изненадан от публиката на Лудогорец днес. Доста фенове подкрепиха отбора при гостуването, така че само адмирации за тях.
Междувременно: live 77' FK Crvena Zvezda 2 - 1 Valletta
Последна промяна от TreiD на 19 юли 2016 23:06, променено общо 1 път.
Гледам вече мач и половина от Звезда- Валета. Еми, събрите са изключително посредствени и, ако Лудогорец наистина имат амбиции трябва да ги отстранят. Абсолютно преодолим съперник.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Само при мен ли картината е доста странна ?Цветовете са все едно гледам запис на мач он 80-те
veni__85 написа:Само при мен ли картината е доста странна ?Цветовете са все едно гледам запис на мач он 80-те
Не е само при теб така!Тия кой знае с какви камери от 60те снимат.
TreiD написа:glarus_ds написа:TreiD написа:Не знам колко от вас гледат Звезда, но определено са гола вода. Тия малтийци имаха 5,6 шанса, но вратаря на сърбите е от ниво. Все пак трябва да призная, че Звезда имат голяма публика.
Публиката е на ниво, но футболистите им в защита са тор. А и съм приятно изненадан от публиката на Лудогорец днес. Доста фенове подкрепиха отбора при гостуването, така че само адмирации за тях.
Тор или тоП ?

IvailoRz написа:TreiD написа:glarus_ds написа:TreiD написа:Не знам колко от вас гледат Звезда, но определено са гола вода. Тия малтийци имаха 5,6 шанса, но вратаря на сърбите е от ниво. Все пак трябва да призная, че Звезда имат голяма публика.
Тор или тоП ?
Буквално ТОР! Като излезе статистиката от целият мач, погледни головите положения. Не виждам с тая игра как могат да Ви се противопоставят.