Предстоящо участие на Лудогорец в ЕКТ - 2016/17
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Предстоящо участие на Лудогорец в ЕКТ - 2016/17
Имам въпрос: Кой ще участва в Лига Европа ако ЦСКА вземе купата, и кой ако Монтана вземе купата. Благодаря предварително. Успех на Лудогорец пак ще влезем в групите на ШЛ!!! 

Кашчей написа:futbolqga написа:Интересно ми е защо ли не ви прави впечатление, как срива в коефициента на България, съответства на появата на Лудогорец.
Ще ни осведомиш ли колко точки донесоха "евробойците" "Левски" и ЦСКА за България в последните 4 години в ЕКТ и колко донесе "Лудогорец"?!
Виж кривата на националния коефициент,за това става въпрос!
BRF написа:Кашчей написа:futbolqga написа:Интересно ми е защо ли не ви прави впечатление, как срива в коефициента на България, съответства на появата на Лудогорец.
Ще ни осведомиш ли колко точки донесоха "евробойците" "Левски" и ЦСКА за България в последните 4 години в ЕКТ и колко донесе "Лудогорец"?!
Тази крива с точките на кои отбори се вдига нагоре-на всички участници от съответната страна, нали?! Та пак да питам, през последните 4 издания на ЕКТ колко точки донесохте вие и "Левски" за този коефициент? Както и останалите отбори, които участваха. Май само "Ботев" през 2014-та донесе някоя и друга, без да слагам "Лудогорец".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
pvstankov написа:Имам въпрос: Кой ще участва в Лига Европа ако ЦСКА вземе купата, и кой ако Монтана вземе купата. Благодаря предварително. Успех на Лудогорец пак ще влезем в групите на ШЛ!!!
При купа за ЦСКА 4-тия в класирането.При купа за Монтана те ще играят в Европа

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- 1Neutralen
- Контакти:
BRF написа:Кашчей написа:futbolqga написа:Интересно ми е защо ли не ви прави впечатление, как срива в коефициента на България, съответства на появата на Лудогорец.
Ако го нямаше Лудогорец, този срив щеше да бъде още по-голям. Май си доста скаран с математиката. Боже колко прости хора има...
pvstankov написа:Имам въпрос: Кой ще участва в Лига Европа ако ЦСКА вземе купата, и кой ако Монтана вземе купата. Благодаря предварително. Успех на Лудогорец пак ще влезем в групите на ШЛ!!!
Ако ЦСКА спечели купата, то турнирът няма да излъчи представител за Лига Европа, тъй като "червените" имат санкция. При това положение квота ще получи четвъртият в първенството, засега това е Славия. Ако Монтана вземат купата почват от втори кръг, а Левски и Берое от първи.
Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:futbolqga написа:Интересно ми е защо ли не ви прави впечатление, как срива в коефициента на България, съответства на появата на Лудогорец.
Тази крива с точките на кои отбори се вдига нагоре-на всички участници от съответната страна, нали?! Та пак да питам, през последните 4 издания на ЕКТ колко точки донесохте вие и "Левски" за този коефициент? Както и останалите отбори, които участваха. Май само "Ботев" през 2014-та донесе някоя и друга, без да слагам "Лудогорец".
Виж какво е написал колегата и тогава си пиши дежурните глупости!Националния коефициент се формира от участието на българските представители!Откакто отбора от Разград участва,българския коефициент се срива!Това е факта и това се коментира!
BRF написа:Кашчей написа:BRF написа:Кашчей написа:futbolqga написа:Интересно ми е защо ли не ви прави впечатление, как срива в коефициента на България, съответства на появата на Лудогорец.
Виж какво е написал колегата и тогава си пиши дежурните глупости!Националния коефициент се формира от участието на българските представители!Откакто отбора от Разград участва,българския коефициент се срива!Това е факта и това се коментира!
На всеки му е ясно защо е този срив и за това нямат вина от Лудогорец
- popokutepetel
- Контакти:
futbolqga написа:Интересно ми е защо ли не ви прави впечатление, как срива в коефициента на България, съответства на появата на Лудогорец.
Прави им, ама не смеят да си признаят. Същото е със срива на нац. отбор. Между другото подобен срив имаше и когато Микренското тимче вилнееше и пазаруваше мачове
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
popokutepetel написа:futbolqga написа:Интересно ми е защо ли не ви прави впечатление, как срива в коефициента на България, съответства на появата на Лудогорец.
Прави им, ама не смеят да си признаят. Същото е със срива на нац. отбор. Между другото подобен срив имаше и когато Микренското тимче вилнееше и пазаруваше мачове
Я ми обяснете как 1 отбор ще натрупа при 2 участия солидни точки за коефициента, играейки 1/8 финал в ЛЕ и в групите на ШЛ и с това той ще допринесе за спад в коефициента.
Та.. как трупането на точки ги прави виновни за .. спад на точките?
И ако може без АЛАБАЛА, ами ясно и добре аргументирано мнение. Ако ви е по силите.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]