Лудогорец - Черно Море | ''А'' група - 11.кръг | 1:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

SamuelPn
Контакти:

Лудогорец Черно Море А група 11 кръг 1 1 FT

Мнениеот SamuelPn » 14 ное 2015 20:09

Да питам .Това състезание къде ще се проведе? Обявено е за 5,6 и 7-ноември а има по-малко от месец до тогава. Никъде няма информация а ако има къде е че явно е скрита. Моля за повече информация. Във Варна или в Бургас ще е или някъде между двата града? Клуб Черно море и Вромос ли са организаторите? Има го в календара ама само толкова.

mozart
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно Море | ''А'' група - 11.кръг | 1:1 FT

Мнениеот mozart » 15 ное 2015 00:33

slash1912 написа:
IvailoRz написа:
slash1912 написа:Стига сте писали наизуст.Дай пример за мач,който сте загубили заради съдийски грешки в полза на другия отбор :?
дийски грешки
Moга да дам не един пример ,когато сме губили точки заради съдийски грешки ! Сещам се за мачове с Литекс , ЦСКА , Ботев и Локо Сф на първо четене ..

Специално за мачовете срещу нас аз се сещам за последния,онзи на Колежа,финалите за Купата и Суперкупата,в които изхода се реши от съдията във ваша полза ;)

Кой финал за купата? На онзи дето и аз бях освен зарята в наша чест, точно около гола, друго не видях да направихте. Пак съдията ви е в устата, ама като не става на практика, поне на думи да докараме...
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”