PFC Litex написа:Дерменджиев се оказа, че не уважава себе си и няма никакво достойнство.
Все пак му пожелавам успех.
Явно някои тълкуват достойнството по особен начин и то без да познават дори в минимална степен обекта и обстоятелствата около него.
Познавам лично Дерменджиев и смея да твърдя, че той е изключителено всеотдаен, добронамерен и интелигентен човек. Връщането му в Лудогорец означава и може да се тълкува само по един начин — шефовете в клуба осъзнават грешката си с отстраняването му и го намират за човекът, който изгради и ще възроди Лудогорец!
По каква причина Дерменджиев да не се качи на белия кон?!

Да липсва му лексиката на изпечен говорител на празни приказки, но я компенсира с професионализъм, работохолизъм, достойнство, а едновремено с това е и изключително достъпен и комуникативен човек.
Аз съм щастлив, че той се завърна в Лудогорец, без да пророни нито една негативна дума срещу когото и да е биложоколо клуба за времето в което работеше или не в него! Винаги е твърдял, че е признателен на всички тук, че обича клуба, феновете и града и е останал само с добри чувства от престоя си в Разград.
Как да не оцениш такова поведение, ако си загрижен за морала в отбора си и кое е недостойно в него?
Не мога да давам оценка на Ераносян без да го познавам лично и без да познавам работата му в детайли, но със сигурност той сгреши като се опита да подмени стила на отбора граден от Дерменджиев, който почти винаги им носеше успех и главното — правеше играта такава, че да изглежда много по—красива от предлаганото до този момент в България!
Чудно ми е как този иначе симпатичен треньор ще научи да играят с едно докосване научени футболисти особено бразилците, които са не малка и маловажна част от отбора!
Я сега да си представим Марселиньо в тази роля!
ППрехваленият Стойчо Стоев, по достоен човек ли е, когато при престоя си в Лудогорец се опита да изтика от треньорската скамейка Дерменджиев и негативните резултати за отбора не закъсняха, ама хич?!
Неговата лексика и изказ с традиционното: Еееееее..,АБееее..., Амииии.., по съвършенна ли е и издава ли по—значимо достойнство? — А?!
Всеки има право да пише каквото си иска, но на никого няма да навреди, ако бъде и принципен в изявите си тук!