Лудогорец - Монтана | ''А'' група - 13.кръг | 2 : 0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Монтана | ''А'' група - 13.кръг | 2 : 0
Няма засада при втория гол, но толкова ли се страхуват тези съдии да показват червени картони в България не зная.

-
- Контакти:
Re: Лудогорец - Монтана | ''А'' група - 13.кръг | 24.10, 15:
1Neutralen написа:pehopeho написа:След спестения червен картон на Минев, сега и вторият гол е от засада! Няма такова бутане!!! Лудогорец бяха много симпатичен отбор, на много хора в България, но вече отвращават! На мен ми се гади като гледам в какво се превърнаха, начело с Киро, Петричев, Моци, Дяков! Пияници и наркомани с его до небето, без никакви скруполи! Трибуна на стадион - общинска собственост и строен с държавни пари от всички нас е кръстен на румънски психопат! Капитан плюещ като лама. Директор с ментални отклонения и собственик наркоман!
Стига писа глупости. Голът си беше редовен.
Забавно е как "контузеният" си омеша краката второто полувреме и за една бройка Монтана да изравнят, следващият мач дали ще му се доверят или пак ще се "контузи" рано-рано?

sandi74 написа:Eдна от най-лесните победи на Лудогорец през това първенство.Както казах в предишния си коментар Монтана са много ама наистина много слаби,днес спокойно можеха да загубят с двуцифрен резултат.Хубаво е че Лудогорец не извадиха нож на умряло куче![]()
Ако бяха извадили нож на "умряло куче", следващия кръг "кучето" щеше да легне да го колят леевските.
Е, то за лягане пак не е късно!
Монтана и Пирин са откровено слаби отбори, и в мачовете срещу тях интригата е до първия гол поради ниската мотивация.
Тъпото в случая вече споделих, кое е, а именно страхливите съдии, които нямат топки да вадят червени картони за откровено груби и идиотски нарушения, днес Минев и Данчъ тъча трябваше рано, рано да са под душовете.
Тъпото в случая вече споделих, кое е, а именно страхливите съдии, които нямат топки да вадят червени картони за откровено груби и идиотски нарушения, днес Минев и Данчъ тъча трябваше рано, рано да са под душовете.

Прекаляват и според мен, Монтана, с това раздаване на точки на всеки нуждаещ се!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
1Neutralen написа:pehopeho написа:След спестения червен картон на Минев, сега и вторият гол е от засада! Няма такова бутане!!! Лудогорец бяха много симпатичен отбор, на много хора в България, но вече отвращават! На мен ми се гади като гледам в какво се превърнаха, начело с Киро, Петричев, Моци, Дяков! Пияници и наркомани с его до небето, без никакви скруполи! Трибуна на стадион - общинска собственост и строен с държавни пари от всички нас е кръстен на румънски психопат! Капитан плюещ като лама. Директор с ментални отклонения и собственик наркоман!
Стига писа глупости. Голът си беше редовен.[/quotehttp://m.vbox7.com/play:1f31d7f9e4
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
PFC Litex написа:Няма засада при втория гол, но толкова ли се страхуват тези съдии да показват червени картони в България не зная.
Аз пък не знам защо се страхуват да отсъждат дуспи срещу Литекс
фен на еднодневката
pupesh написа:PFC Litex написа:Няма засада при втория гол, но толкова ли се страхуват тези съдии да показват червени картони в България не зная.
Аз пък не знам защо се страхуват да отсъждат дуспи срещу Литекс
Както и засади се вдигат, а то ги няма, пък и може да направиш справка срещу водещите отбори през този сезон срещу, кои са отсъждани дузпи, като домакин.
Между другото, това какво общо има с мача Лудогорец - Монтана?

PFC Litex написа:Няма засада при втория гол, но толкова ли се страхуват тези съдии да показват червени картони в България не зная.
Защо винаги искате да играете срещу десет? Не можете срещу единадесет нали?
Като толкова сте компетентни, слезте на терена да свирите. Лесно е по форуми, а на терена се иска яко дупе!

Приказки на хейтъри!

Ясно, за вас се свири по други правила и ако си обърнал внимание подчертавам, че данчо тъчо също трябваше да поеме по рано под душовете.
Относно Минев той се е доказал с времето, че е нищо повече от един див бесен селянин от Пазарджик и това няма нищо общо с Лудогорец.
Относно Минев той се е доказал с времето, че е нищо повече от един див бесен селянин от Пазарджик и това няма нищо общо с Лудогорец.