Лудогорец - Литекс | ''А'' група - 10.кръг | 1:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

d.milanov
Контакти:

Re: След Лудогорец-Литекс

Мнениеот d.milanov » 29 сеп 2015 15:38

Кашчей написа:След видеото на Грегъри Акселрод е добре цесекар да не се занимава с мач между Литекс и Лудогорец, и особено с монтираните кадри, каквито всеки отбор може да извади!

Аз не се занимавам, аз се интересувам. Лошо ли е човек да се интересува? Но сега ме светна по въпроса - всичко е било монтаж и такъв мач не се е състоял. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Re: След Лудогорец-Литекс

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2015 15:48

d.milanov написа:
Кашчей написа:След видеото на Грегъри Акселрод е добре цесекар да не се занимава с мач между Литекс и Лудогорец, и особено с монтираните кадри, каквито всеки отбор може да извади!

Аз не се занимавам, аз се интересувам. Лошо ли е човек да се интересува? Но сега ме светна по въпроса - всичко е било монтаж и такъв мач не се е състоял. :mrgreen:

Верно ли се интересуваш само, без никакви задни мисли, а само ти е любопитно, че и цяла тема пусна заради любознателност?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

d.milanov
Контакти:

Re: Лудогорец - Литекс | ''А'' група - 10.кръг | 1:1 FT

Мнениеот d.milanov » 29 сеп 2015 16:26

Лоша работа. Местенето на дадена тема в друга такава във форума на Лудогорец е равно на изтриване. Все пак тук стари теми не се четат и ако не са на главната страница във форума на Гонг, никой няма да забележи, че съществуват. Но както и да е. И все пак моля, ако някой има по-ясно повторение на посочените от мен ситуации, да ги сложи тук. А приказките за разни монтажи и други са смехотворни.

drvasko98
Контакти:

Re: Лудогорец - Литекс | ''А'' група - 10.кръг | 26.09, 20:

Мнениеот drvasko98 » 30 сеп 2015 14:27

мили написа:
Red_Neck написа:
ELFen написа:
PFC Litex написа: ...Вземете се стегнете да работите, че ставате за смях пред цяла България.

Благодаря за искрените пожелания !
Два пункта за вчера от мен:
1. Не сме във форма тва е ясно, но все още държим из късо...
2. Всички коментират ,че Моци бил за 7-8 червени картона, а дали има дузпа срещу Кишереу - ни слово!?!? Отделно достатъчно грубо игра и Литекс...стига с изтърканото "съдийско рамо" !
Между другото, доста просташко ниво демонстрират шефовете ви - кофти имидж !

Аз също мисля, че държите нещата под контрол.
Дори съм на мнение, че отборът ви (поне на хартия) е с класа над останалите в А група и на този етап има някаква идея да не се убива първенството още преди НГ.
Ако бяхте дръпнали с 7-8 точки, едва ли интереса към А група в момента щеше да е същия.

+1
В много от мненията си съм казвал, че не бива да има откъснал се отбор в челото.
Какъв е тогава интереса? Защо да гледам А група, като се знае кой ще е шампиона?
Е, на някой може да му е интересно, като гледа кой ще отпадне! :)
Ами приходите от ТВ предаванията?

И първият мач с Милсами беше така.Не искахте да ги биете много, за да има интрига на реванша и то имаше наистина. Глупаци. Спокойно може да се покаже силен футбол в 3-4 мача и после да се падне от Пирин или Ботев и пак ще има интрига. Вие нищо не показвате, интрига поддържали.

Върни се в “Лудогорец”