Пирин - Лудогорец | ''А'' група - 6.кръг | 0-3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 22 авг 2015 13:21

1
5
16%
X
10
31%
2
17
53%

Общо гласове: 32

мили

Re: Пирин - Лудогорец | ''А'' група - 6.кръг | 0-3 FT

Мнениеот мили » 22 авг 2015 16:04

dream team написа:Нека минат няколко мача, но ми се струва, че с Ераносян нещата изглеждат много по-добре на терена. Кешеру без проблеми ще стане голмайстор на А група, въпросът е да свърши работа в ЕКТ.

Не им обяснявайте нищо, само ги запитайте:
На кое място ви се намира отбора в класацията?
Дори и класация за публика да е.

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 22 авг 2015 16:21

Здравейте.
Дали го има някъде качен мача, че не успях да го гледам?
Благодаря.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 авг 2015 17:17

dream team написа:Нека минат няколко мача, но ми се струва, че с Ераносян нещата изглеждат много по-добре на терена. Кешеру без проблеми ще стане голмайстор на А група, въпросът е да свърши работа в ЕКТ.

Нищо по-различно не играха спрямо предните мачове, просто Пирин са уникално слаби.
Кешару е ясен, завършен голмайстор е.
Левия бек е много слаб, а десния постоянно е на ръба на картона, общо казано защитата е доста под нивото.
Изображение

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Пирин - Лудогорец | ''А'' група - 6.кръг | 21.08, 20:00

Мнениеот fen-fen » 24 авг 2015 09:48

kiririki1 написа:
fen-fen написа:
kiririki1 написа:
fen-fen написа:Очаквам победа за Лудогорец. После ще четем как съдията ни помогнал, и колко червени картона ни спестил....И никакви коментари за футболни качества и класа на играчи.

Лешояда от аватара ти ще приляга много за псевдоним на отбора ти , защото орела е запазена марка на ПИРИН !
А иначе мача е - 1 !!!

Един знак се превръща в запазена марка, след като успешно премине процедура по регистрация на търговска марка така, че не ми философствай. Никой не ви е оспорил прякора, който сте носили през годините и не е нужно да се заяждаш. Засега сте орлета, когато станете няколко пъти шампиони, когато играете в няколко пъти в ЛЕ и ШЛ тогава подскачай. А иначе мача 2 !!!

Сега забелязах ,че си объркал и пследната буква оп ник нейма си .Много ще ти отива едно S на края !

Аз отдавна забелязах, колко си посредствен и ти липсват елементарни познания по правопис, ама карай! Те такива като теб с преливащо самочувствие без покритие са ми ясни. Има една стара приказка - " С лош човек можеш да се разбереш с прост никога!"
Та какво стана с мача? Тръгнахте като аслани и се прибрахте насрани а? По кротко човече....обидите, които ръсиш постоянно върху феновете на Лудогорец показват колко си дребена и компликирана душица.....
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 24 авг 2015 18:42

IvailoRz написа:Публика си имаме доволно за бг стандартите и за 30 000 град . По 4-5000 на домакинските мачове . Има статистика хора .. за посещаемостта в А група . Вижте я преди да дрънкате кухи приказки .. ЦСКА 78 ... изтървал си 1 чист чк за Пирин и още един евентуален . Никой не обръща внимание , няма и нужда , случват се такива работи , но ако беше в обратна посока ... о тогава какъв рев щеше да има .

Колега - ако не греша,мисля,че Марселиньо днес има рожден ден,но никъде не се споменава а той заслужава....

Върни се в “Лудогорец”