Браво Разград, успех Варна!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Браво Разград, успех Варна!

Мнениеот honda » 15 юли 2015 17:13

luxorus написа:
honda написа:
fen-fen написа:
mor написа:Започна се с задоволството на някои хора от отпадането на Литекс,продължи с радостта на други от загубата на Лудогорец... следва щастие за някои от евентуални загуби на Черно море и Берое....нищо добро няма да се случи с футбола ни ако продължаваме така...

Ще копирам едно мнение от фейса на една наша фенка с което съм напълно съгласен:
"Във футбола има и загуби, така че нищо ново под слънцето. ЦСКА и Левски редовно се издънват в евротурнирите, а тази година дори ги няма там. Славните митове за евробоец и запазена марка в Европа отдавна не са в сила. Лудогорец пак ще е най-добрият български отбор, колкото и да не се харесва на този или онзи, но това е положението. Злобни хора и злобни коментари винаги ще има!
Подкрепяйте българските отбори, когато играят в Европа. Нито Лудогорец, нито Черно Море, нито Берое са виновни за дереджето на столичните грандове чиито фенове и платени клакьори с пяна пишат статия след статия как умирал Лудогорец и куп подобни простотии. Има си по-долни групи, ще поиграят хартиените грандове и като се върнат в "А" група, тогава ще говорим! "

Кой къде ще играе времето ще покаже. Само една сравнение, колко пъти шампион на Турция е бил отбор извън Истанбул,колко пъти шампион на Гърция е бил отбор извън конгломерата Атина-Пирея,колко пъти шампион на Сърбия е бил отбор извън Белград? Ако някой си мисли ,че в България ще стане нещо различно дълбоко се лъже. В София се реализира около 40% от БВП. В спора между по-богатия и по-бедния винаги печели по-богатия. Въпрос на време е софийските отбори да получат държавна помощ,подобна на тази която вече получиха клубовете на Лудогорец,Берое, каквато вече има обещана на Черно Море. В момента в който ЦСКА получи Армията, а Левски -Герена и стадион Раковски,то активите и на двата клуба ще станат по около 100 млн евро.
Между другото когато Левски и ЦСКА бяха водещи отбори ,националния отбор беше във втора урна,докато сега националния отбор е в четвърта.
Най-искрено пожелавам успех на всички български отбори.
Относно Лудогорец,нека феновете му отговорят нормално ли е в периода в ,който техния собственик налива десетки милиони на година, същия този собственик да декларира че не може да изпълни задълженията си по приватизацията на ПБМФ.
Нормално ли една компания със 100% държавна собственост (БЕХ) с годишни задължения от 1,5-2 млрд лева(които се поемат от всеки от нас) да дава по 6 млн лв на година на един ПФК-Берое. За мен този ,които е разрешил това трябва директно да седне на подсъдимата скамейка.

Хонда,посмали манго.Ние българите сме царе на това да даваме мнения,нищо че сме тотално некомпетентни!Нито БЕХ е собственик на Берое,нито дава 6 млн,нито пък ти плащаш!

БЕХ не собственик на Берое ,но е собственик на ТЕЦ Марица Изток 2,който пък дава на любимия ти отбор точно по 6 млн лева на година.
Интересно кой покрива дефицита в една компания ,която е 100% държавна собственост? ;)

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 15 юли 2015 17:23

honda написа:БЕХ не собственик на Берое ,но е собственик на ТЕЦ Марица Изток 2,който пък дава на любимия ти отбор точно по 6 млн лева на година.
Интересно кой покрива дефицита в една компания ,която е 100% държавна собственост? ;)
:roll:
как стана тъй, че в тема за Варна се пише за ТЕЦ Марица?!?!
висша математика:314 :idea:

Scarabee
Контакти:

Мнениеот Scarabee » 15 юли 2015 17:28

Аз лично съм от Разград но живея във Велико Търново обаче с още трима приятели бяхме вчера на мача и утре ще пътуваме отново до Разград за да подкрепим Черно Море. Подкрепа за Всички БГ отбори.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 15 юли 2015 17:36

Scarabee написа:Аз лично съм от Разград но живея във Велико Търново обаче с още трима приятели бяхме вчера на мача и утре ще пътуваме отново до Разград за да подкрепим Черно Море. Подкрепа за Всички БГ отбори.

И аз съм родом от Разград но вече 20 години живея в Търново, така че ако имате едно местенце бих дошъл! Не ми се пътува сам, а вчера не присъствах на мача(семейни проблеми)!
Ако има (и ако може) пиши на ЛС да се разберем.
Последна промяна от JACKO на 15 юли 2015 17:43, променено общо 1 път.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 15 юли 2015 17:39

JACKO написа:
g3_ev2 написа:И на мен ми се ще Ч. море да отупа датчаните! И, естествено, им го пожелавам! Но даже и всички китайци да им го пожелаят, в европейските турнири по правило печели онзи, който успее да вкара повече атлетика в играта си, на когото техническия и тактическия профил на играта е построен върху максимално използване на атлетизма. Точно тук нашите отбори са много зле, да не кажа нещо по-лошо - не става въпрос за силова игра, нея я можем. Не е въпрос на омраза, нито на завист.
Така че добрите пожелания в кошара не вкарват. Преди години Левски, с много силен състав, загуби с 0:2 в София и така и не разбраха откъде им дойде, обвиниха съдията. Коварно играят датчаните!
И все пак, както казва един голям български нападател, започваме 11 на 11 и всичко си зависи от нас! Не съм чувал Господ специално да е посочил Брьондби като непобедим!

Греда!! Само аз ли не знам че Ч. море ще играе с/у датчани!! Пък жената вика че съм консумирал прекалено много загорка, а един колега че мойто е микс м/у бира и ракия :) Бъдете здрави.

Братле, ти пиеш, мен ме хваща! Жив и здрав и благодаря за корекцията! Обърках кой с кого, според мен Динамо (Минск) не са най-приятните, но бай Кольо ще измисли нещо (както срещу Левски)! Успех!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 15 юли 2015 18:06

fen-fen на 15 Юли 2015 13:39

mor написа:
Започна се с задоволството на някои хора от отпадането на Литекс,продължи с радостта на други от загубата на Лудогорец... следва щастие за някои от евентуални загуби на Черно море и Берое....нищо добро няма да се случи с футбола ни ако продължаваме така...

Ще копирам едно мнение от фейса на една наша фенка с което съм напълно съгласен:
"Във футбола има и загуби, така че нищо ново под слънцето. ЦСКА и Левски редовно се издънват в евротурнирите, а тази година дори ги няма там. Славните митове за евробоец и запазена марка в Европа отдавна не са в сила. Лудогорец пак ще е най-добрият български отбор, колкото и да не се харесва на този или онзи, но това е положението. Злобни хора и злобни коментари винаги ще има!
Подкрепяйте българските отбори, когато играят в Европа. Нито Лудогорец, нито Черно Море, нито Берое са виновни за дереджето на столичните грандове чиито фенове и платени клакьори с пяна пишат статия след статия как умирал Лудогорец и куп подобни простотии. Има си по-долни групи, ще поиграят хартиените грандове и като се върнат в "А" група, тогава ще говорим! "

Искрено пожелавам успех на Черно море и Берое, много съжалявах и за Литекс и останах много щастлив от победата на Милсами! И подкрепях Лудогорец до този момент в евротурнирите, но след тази година съм отвратен от ръководството на този отбор! Гнусна работа! Не всичко е пари, Моци и съдии и вчера се доказа!

Потребителски аватар
interceptor
Контакти:

Мнениеот interceptor » 15 юли 2015 18:25

Някой местен може ли да каже, утре преди мача 2-3 часа на Арената, кои каси ще работят за билети. "Моряците" в момента са малко на тръни и искам да ги подкрепя утре. Желая успех и на Берое, жалко че се дублират домакинствата.

levskarski
Контакти:

Мнениеот levskarski » 15 юли 2015 19:08

Отпадай и се самозакривай ! Това важи за всичките ни евроучастници....пълни анонимни ментаци ! :mrgreen:

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 15 юли 2015 19:31

Не ви ща солидарността. Вземете си я и я дайте на Домуса. С нашите пари от БМФ ще ми прави футбол в Делиормана, айде бягайте от тука!Какви били тия молдовци, видяхте ги вчера нали. Айде заедно с ченгета да ги закриват само че докато мутрата от Банкя помага на Домуса за каналите за антиобитици и разни други ''неща'' в Америка, както и на онзи ченгесарски клуб, няма как да стане.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 15 юли 2015 20:18

bayern_munchen написа:Не ви ща солидарността. Вземете си я и я дайте на Домуса. С нашите пари от БМФ ще ми прави футбол в Делиормана, айде бягайте от тука!Какви били тия молдовци, видяхте ги вчера нали. Айде заедно с ченгета да ги закриват само че докато мутрата от Банкя помага на Домуса за каналите за антиобитици и разни други ''неща'' в Америка, както и на онзи ченгесарски клуб, няма как да стане.

Защо ама наистина защо трябва винаги да има по едно такова сране от който и да е било отбор в случая от нашият, който да осира добрият тон? Хората са се постарали градът им да ни посрещне и ние трябва да се постараем Разград да си остане същият и след утре. Домусчиев е собственик на БМФ и той решава къде да си харчи парите, хайде стига с тази завист. Само Черно море и утре всички на стадиона.
Благодаря за подкрепата на всички от Разград.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Върни се в “Лудогорец”