Лудогорец е новият стар шампион на България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Заслужено ли Лудогорец стана шампион на България за четвърти път

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Re: Лудогорец е новият стар шампион на България

Мнениеот radoslav_rashkov » 16 май 2015 12:42

Сега повечето "софийски приятелки" ще попитат с типичния си усет за нередност и морал: "Tези билети и за изборите ли важат?" :)

„За какво ми е публика, футбол трябва да се играе при закрити врати! Футболът е изкуство!“ - 20 юли 2004 г.

„Като стана президент парламентът ще се състои само от мен и още един. Няма да харчим пари. Ще бъде само един стол и той ще бъде с дистанционно управление.“

„Вие що си губите времето с футбол, бе? Какъв хубав Винпром имате с ракия и вино, а си трошите краката с топка. Я да се поправите!“ – обръщение към футболистите на Поморие.

Иван Славков - Батето

Всичко е казал човека. БКП до дупка. Честито на Лудогорци! „О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 16 май 2015 16:25

bobo_13 написа:
james написа:Абе бай Село , ти наистина ли си мислиш ,че можете по нещо да се равнявате с Локомотив , ти наистина ли си мислиш ,че на тези мачове с чуждите отбори сте били повече от Локомотивците на стадиона. Нямаш си и най-малка представа какво е отбора ти да се равнява с най-силните в света. Вие за четири години не можахте дори една звезда да произведете , освен защитникът-вратар. Освен власт нямате нищо друго . И като сте толкова големи защо трябваше в предварително решен мач съдията да ви обръща мача от 1:1 на 2:0 . При Стойчо и Петев поне футболно вървяхте напред , след това всичко бе провал и двата мача в Надежда тази година ни ги взехте с безкрайни обратни отсъждания , за вас всичко свърши. И един малък въпрос- ти на кой беше привърженик преди 5 години ? Не ми отговаряй знам.

Защото Данчо Тъча игра с ръка преди да вкара гола. По правилата на футбола това е фал. Не знам колко са били феновете на Лц, но мача с/у Реал го гледах в един приятел, който живее на Гурко, близо до Спортната палата. СЛед гола на Лц, такъв рев и вой се чу от Васил Левски, че прозорците щяха да паднат. Повярвай ми бил съм на мачове на стария Уембли на националния отбор на Англия, бил съм на мачове на Алианц Арена и на Джузепе Меаца, но такъв ентусиазъм и сила не бях чувал откакто бях на Меаца и Милито вкара на Барса. Щом тези "малко" фенове на Лц успяха да направят такъв шум......ЕВАЛА.
Незнам кога Левски и Локо са се равнявали на големите в света, но в последните 2 години Лц игра с Лацио, Валенсия, Реал, Ливърпул, Базел, ПСВ и т.н. и дори постигна победи с/у някои от тези отбори.

П.П. Аз винаги съм бил и ще си остана привърженик само на един отбор у нас...и това е Етър. Дори и във В група си ходя на мачовете им, по-често на гостуванията им, особено ако са близо до София. Аз нямам нищо общо с Разград, Лц и т..н.нито съм им фен или запалянко. Гледах им само мачовете от ШЛ.

Аз бях на мача и естествено виках за Лудите , а те бяха една малка групичка около хиляда човека между Б и В сектор. Привърженик на отбор в който е играл Балъков да ми сравнява Лудогорец с отбори в които са играли големи майстори не мога да го повярвам. От град в който сме ходили по 2000 човека не е истина.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 16 май 2015 16:48

Велик отбор............
Разбиха лобито на посредствеността и привилегированите и отвориха широко вратата на европейската сцена и качество!
Спукаха хиляди жлъчки и дадоха възможност на комлексарите да развият таланта си без ограничения!
Доброто си е добро! - Благпдаря и догодина пак......

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 май 2015 22:57

Анкета.,,Заслужено ли Лудогорец е шампион'',за 4 пореден път.То бива простащина,но някои направо се кандидатират за по-високо ниво.Може би софийските железничари,съветските армейци,ловешките люляци или старозагорските въглищари от държавната ТЕЦ са по заслужили.Умишлено не споменавам лидера във втората шестица.Май най-заслужено е любимият ми Ботев да е шампион.Деца,време е да пораснете.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 17 май 2015 00:52

Brabam написа:
iliyan написа:Тази снимка дори няма смисъл да се коментира :lol: :lol: :lol:

Означава,че поне 5 човека не са платили нищо, но е възможно да има и още :)

Може да се коментират поне 2 неща:
1.2000 гратисчии на Армията за мача срещу Лудогорец, влезли да "подкрепят" отбора си в момент на ужасяващ финансов колапс, което си е за коментар ?!!?
2.Всеки клуб има заделен билетен ресурс с безплатни пропуски за деца /собствени кадри/ и хора в неравностойно положение /благотворителност /...Ако повечето тук не са разбрали има чекираща система,като в белите страни, която трябва да прочете един "бар код" , като не завърта "едни пръчки" , ако не прочете нещо. А билета си е на стойност 0 лв.и има роля на финансово отчетен документ за счетоводството !
висша математика:314 :idea:

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 17 май 2015 10:24

ELFen написа:
Brabam написа:
iliyan написа:Тази снимка дори няма смисъл да се коментира :lol: :lol: :lol:

Означава,че поне 5 човека не са платили нищо, но е възможно да има и още :)

Може да се коментират поне 2 неща:
1.2000 гратисчии на Армията за мача срещу Лудогорец, влезли да "подкрепят" отбора си в момент на ужасяващ финансов колапс, което си е за коментар ?!!?
2.Всеки клуб има заделен билетен ресурс с безплатни пропуски за деца /собствени кадри/ и хора в неравностойно положение /благотворителност /...Ако повечето тук не са разбрали има чекираща система,като в белите страни, която трябва да прочете един "бар код" , като не завърта "едни пръчки" , ако не прочете нещо. А билета си е на стойност 0 лв.и има роля на финансово отчетен документ за счетоводството !

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 17 май 2015 17:15

ELFen написа:2.Всеки клуб има заделен билетен ресурс с безплатни пропуски за деца /собствени кадри/ и хора в неравностойно положение /благотворителност /...Ако повечето тук не са разбрали има чекираща система,като в белите страни, която трябва да прочете един "бар код" , като не завърта "едни пръчки" , ако не прочете нещо. А билета си е на стойност 0 лв.и има роля на финансово отчетен документ за счетоводството !

Това ми напомня на една случка от преди 6-7 години. Тогава се пусна някакво видео, където на стадиона в Ловеч Гриша Ганчев дава пари на някакви зрители. Естествено, софийските приятелки веднага ревнаха, че купувал фенове и почнаха някакви безспирни подигравки. Малко след това се разбра, че всъщност парите са били дадени на деца без родители, живеещи в домове, които са присъствали на мача.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 17 май 2015 23:01

nghcvth написа:
ELFen написа:2.Всеки клуб има заделен билетен ресурс с безплатни пропуски за деца /собствени кадри/ и хора в неравностойно положение /благотворителност /...Ако повечето тук не са разбрали има чекираща система,като в белите страни, която трябва да прочете един "бар код" , като не завърта "едни пръчки" , ако не прочете нещо. А билета си е на стойност 0 лв.и има роля на финансово отчетен документ за счетоводството !

Това ми напомня на една случка от преди 6-7 години. Тогава се пусна някакво видео, където на стадиона в Ловеч Гриша Ганчев дава пари на някакви зрители. Естествено, софийските приятелки веднага ревнаха, че купувал фенове и почнаха някакви безспирни подигравки. Малко след това се разбра, че всъщност парите са били дадени на деца без родители, живеещи в домове, които са присъствали на мача.

Вероятно тогава са затвърдили праякора си Г*В*Д* :lol: :lol:
Последна промяна от mozart на 17 май 2015 23:56, променено общо 1 път.
Аз съм от Микре Юнайтед

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 17 май 2015 23:49

Дадени са 250 билета на основни училища безплатно.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 май 2015 13:44

Напълно заслужен шампион!Не виждам кой би бил по-заслужен!През тази(2015) година играят супер тъп футбол,но другите сме още по -зле :lol: !

Върни се в “Лудогорец”