Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мили

Re: Ремонт на стадион "Дянко Стефанов" в Разград

Мнениеот мили » 14 май 2015 15:45

snakebite написа:
BRF написа:
JACKO написа:Отвори си очите колега, и си раздвижи сивото! ДА, трибуната е построена с пари отпуснати на ОР(ако визираш това) НО, хонорара на певачките ги дава "домуса"(аз лично исках да има анкета). Кой прав - кой крив не искам да споря, дори избягвам да пиша в този форум за да има мир по света.

Сори,че ще се намеся,ама билета за мача е 10лв,а за мач и певачка 25лв!Значи за нея е 15лв. 7000 по 15лв са си 105 000лв!Та въпроса "кой плаща?" си е резонен,кой поръчва е ясно :lol: !

По принцип не обичам цесекари да си врат гагите в нещо което не ги засяга, но в случая си прав !

Не ти правя сметката, колко ще дадеш на ЦСКА! ;) Или ще дойдеш от София да го гледаш мача? :o
Не ни прави сметката, мога да дам и 50 лв. Обичам си отбора.

мили

Мнениеот мили » 14 май 2015 16:05

мили написа:
snakebite написа:
BRF написа:
JACKO написа:Отвори си очите колега, и си раздвижи сивото! ДА, трибуната е построена с пари отпуснати на ОР(ако визираш това) НО, хонорара на певачките ги дава "домуса"(аз лично исках да има анкета). Кой прав - кой крив не искам да споря, дори избягвам да пиша в този форум за да има мир по света.

Сори,че ще се намеся,ама билета за мача е 10лв,а за мач и певачка 25лв!Значи за нея е 15лв. 7000 по 15лв са си 105 000лв!Та въпроса "кой плаща?" си е резонен,кой поръчва е ясно :lol: !

По принцип не обичам цесекари да си врат гагите в нещо което не ги засяга, но в случая си прав !

Не ти правя сметката, колко ще дадеш на ЦСКА! ;) Или ще дойдеш от София да го гледаш мача? :o

Такива са хората от Лудогорието, бедни ама верни.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 май 2015 16:20

мили написа:
snakebite написа:
BRF написа:

Не съм от София,а от Бургас!Не правя лично твоята сметка,а коментирам тема!На игрището ви няма да дойда повече,докато не оправят гостуващия сектор!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 май 2015 16:22

snakebite написа:
BRF написа:

Ами стой си само тук тогава,като не щеш и другите при вас да пишат!Или ти си на принципа:Гагата ми,е много по-добра,от гагата ти :mrgreen: !?

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 14 май 2015 16:29

Май доста хора сме "антиконти" за тея певачки. Мисля че това трябва да се покаже с някой плакат " не искаме" или по-скоро " не държим да има чалга концерти за да открием трибуна , отбележим годишнина или да си подкрепим отбора "

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 май 2015 16:33

IvailoRz написа:Май доста хора сме "антиконти" за тея певачки. Мисля че това трябва да се покаже с някой плакат " не искаме" или по-скоро " не държим да има чалга концерти за да открием трибуна , отбележим годишнина или да си подкрепим отбора "

Нямате ли си фенклуб или място за събиране или нещо подобно!Да си ги изясните тия работи!Може пък повечето хора да са ОК!

Потребителски аватар
Лудогорец арена
Контакти:

Мнениеот Лудогорец арена » 14 май 2015 21:21

BRF написа:...няда дойда повече,докато не оправят гостуващия сектор!

Прав си! И аз не бих гледал мач от тази дупка. Но по обективни причини това е ситуацията. Утре "локомотивци" ще ги пуснат на трите реда зад вратата и вярваме, че ще се отнесат достойно към опонента си. И аз искам да ви направят сектора който ще е огледален образ на новия сектор "Б", но трябва да се изчака още година. Жалко, че ви запалиха миналата година стадиона. Независимо, че симпатизирам и на ЦСКА, следя и се вълнувам от строежа на Герена и стадиона на Ботев. Българите не оценяваме и малкото което се прави в тази държава.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 14 май 2015 21:32

BRF написа:
IvailoRz написа:Май доста хора сме "антиконти" за тея певачки. Мисля че това трябва да се покаже с някой плакат " не искаме" или по-скоро " не държим да има чалга концерти за да открием трибуна , отбележим годишнина или да си подкрепим отбора "

Нямате ли си фенклуб или място за събиране или нещо подобно!Да си ги изясните тия работи!Може пък повечето хора да са ОК!

Къде са тези фен клубове? Едните пътуват от 130км по-евтино от тези дето живеят до стадиона, но вероятно това е защото няма да присъстват на концерта и ще ги прибират веднага. Няма луди дето да кажат нещо против ръководството. Опозицията е полезно нещо, когато е принципна, а не като през комунизма всички ръкопляскаха на Тодор Живков и никой не смееше да се обади. Мисля, че ме разбра. А аз също поради безпринципното отношение към феновете няма да отида. Не съм съгласен, че човек купил си карта, трябва да бъде задължаван да си купи и билет за концерта.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Лудогорец арена
Контакти:

Мнениеот Лудогорец арена » 14 май 2015 22:07

mozart написа:...също поради безпринципното отношение към феновете няма да отида. Не съм съгласен, че човек купил си карта, трябва да бъде задължаван да си купи и билет за концерта.

Оказва се, че голяма част се отдръпхаха от тържеството, независимо, че са системно активни и добронамерени по отношение на случващото се в клуба. Картодържателите трябваше да ги пуснат без никакво доплащане (аз не съм от тях). И без друго са около 300 човека. Защо например, единствено феновете с билет в неделя ще може да огледат подробно сектора. Човек може да е бил на работа или на път или да се е разболял. Какво толкова. Ще се изтърка шлайфания бетон ли? Нали уж за хората го правят или и тези думи ще увиснат във въздуха както увиснаха други: "играем за публиката".

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 май 2015 22:25

mozart написа:
BRF написа:

Къде са тези фен клубове? Едните пътуват от 130км по-евтино от тези дето живеят до стадиона, но вероятно това е защото няма да присъстват на концерта и ще ги прибират веднага. Няма луди дето да кажат нещо против ръководството. Опозицията е полезно нещо, когато е принципна, а не като през комунизма всички ръкопляскаха на Тодор Живков и никой не смееше да се обади. Мисля, че ме разбра. А аз също поради безпринципното отношение към феновете няма да отида. Не съм съгласен, че човек купил си карта, трябва да бъде задължаван да си купи и билет за концерта.

Защо?

Върни се в “Лудогорец”