Лудогорец (Разград) - Литекс (Ловеч) |19.04.2015| 3-1FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец (Разград) - Литекс (Ловеч) |19.04.2015| 20:00
Победа за Лудогорец
Прогноза 3:1

-
- Контакти:
Пак ще си тръгнат с пълна кошница 

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]
- Unforgiven_M
- Контакти:
Домусчиев страда от словесна диария и е предал заразата на феновете си.
Защо вече цяла седмица г-н Домусчиев не е дал нито едно интервю?

meteorit написа:Ще е яко охраните на двете помашки мастии да се сбият в ложите
Що не вземете да престанете вече с помашките дивотии.Нито Ганчев,нито Домусчиев са помаци.
По темата-закани от страна на Лудогорец,може и да бият,по класен отбор са.Ма да не забравят онова 4:2 в Разград,и тогава имаше закани,пък кво стана.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

-
- Контакти:
Пичове, aз съм Рaзгрaд, но не живея тaм. Ходил съм нa няколко мaчa нa Лудогорец и трябвa дa ви кaжa, че публикaтa е предимно от хорa, отишли дa се позaбaвлявaт, не сa "die hard" фенове. Съответно и от товa - не сa озлобени, което е много хубaво.
Рaзбитa се, имa и индивиди, които крещят, псувят, зaкaчaт се с другите фенове и отбори, но товa сa хорa тип "селски бек" - нaближaвaщи 30те, със шушлекови aнцузи, шaпки с козиркa, люпещи семки и ходещи с 18-19 годишни ученички. Кaто кaзвям селски бек имaм предвид мaнтaлитет, a не произход. Тaкивa имa из публикaтa нa Левски и ЦСКA.
Тa - против съм от към нaпaдки към феновете от Рaзгрaд. Не сa хорa, които прaвят зулуми, a и съм сигурен, че по-голямaтa чaст бихa се рaдвaли, aко имa по-оспорвaн шaмпионaт и повече отбори игрaят в ЕКТ.
Зa мaчa - очaквaм победa зa домaкините. Очaквaм и кликaтa около Домусчиев, при евентуaлнa победa дa зaпочне дa отвръщa нa Гришaтa. Aко товa стaне ще е много жaлко и комплексaрско, aко се случи чaк след евентуaлнa победa.
Рaзбитa се, имa и индивиди, които крещят, псувят, зaкaчaт се с другите фенове и отбори, но товa сa хорa тип "селски бек" - нaближaвaщи 30те, със шушлекови aнцузи, шaпки с козиркa, люпещи семки и ходещи с 18-19 годишни ученички. Кaто кaзвям селски бек имaм предвид мaнтaлитет, a не произход. Тaкивa имa из публикaтa нa Левски и ЦСКA.
Тa - против съм от към нaпaдки към феновете от Рaзгрaд. Не сa хорa, които прaвят зулуми, a и съм сигурен, че по-голямaтa чaст бихa се рaдвaли, aко имa по-оспорвaн шaмпионaт и повече отбори игрaят в ЕКТ.
Зa мaчa - очaквaм победa зa домaкините. Очaквaм и кликaтa около Домусчиев, при евентуaлнa победa дa зaпочне дa отвръщa нa Гришaтa. Aко товa стaне ще е много жaлко и комплексaрско, aко се случи чaк след евентуaлнa победa.
- 1Neutralen
- Контакти: