Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Re: Три въпроса към г-н Домусчиев

Мнениеот nikita 333 » 10 апр 2015 20:19

Може да го попита случайно..и за Левски Хасково 8:0?
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 апр 2015 20:20

Домусчиев не спря да говори глупости и доста хора ще спрат да подкрепят Лудогорец. Другите отбори не се нуждаят от неутрални, но докато разградчани играят в София - да. Така че Кирил да спре да говори тъпотии, така е по-добре за отбора му.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 10 апр 2015 20:24

Аз пък искам да попитам съответния Джурналист, защо аджеба, точно сега написа този материал? Защо няма такъв и към Ганчев, защото той също не е цвете за мирисане, да не кажа, че е с по-оцапани гащи и от г-н Кирил? Или отново в медийното пространство започва платена игра на платени перца (не, че е спирала, но поне беше в нормални за нашите ширини граници). Пак ли ще четем (който има желание) пасквили тип Вл. Зарков, Жельо, ГА, и производните им? Таман бяха леко се поукротили...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 10 апр 2015 20:27

nikita 333 написа:Може да го попита случайно..и за Левски Хасково 8:0?

Кой кого да пита?!?...Темата е за Домусчиев (Лудогорец), трудно ли е да го проумееш.
Да намесваш Левски и Хасково е нелепо..задавай си въпроси другаде.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 10 апр 2015 20:28

Der Schmarotzer написа:Аз пък искам да попитам съответния Джурналист, защо аджеба, точно сега написа този материал? Защо няма такъв и към Ганчев, защото той също не е цвете за мирисане, да не кажа, че е с по-оцапани гащи и от г-н Кирил? Или отново в медийното пространство започва платена игра на платени перца (не, че е спирала, но поне беше в нормални за нашите ширини граници). Пак ли ще четем (който има желание) пасквили тип Вл. Зарков, Жельо, ГА, и производните им? Таман бяха леко се поукротили...

Да си чул Ганев да обвинява други отбори, че играят приятелски мачове, че комисиите към БФС са пълни с левскари и да търси национална подкрепа за отбора му?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 10 апр 2015 20:30

Der Schmarotzer написа:Аз пък искам да попитам съответния Джурналист, защо аджеба, точно сега написа този материал? Защо няма такъв и към Ганчев, защото той също не е цвете за мирисане, да не кажа, че е с по-оцапани гащи и от г-н Кирил? Или отново в медийното пространство започва платена игра на платени перца (не, че е спирала, но поне беше в нормални за нашите ширини граници). Пак ли ще четем (който има желание) пасквили тип Вл. Зарков, Жельо, ГА, и производните им? Таман бяха леко се поукротили...

Всички са еднакви, но Ганчев не ходи през ден по телевизийте да ръси глупости.

pobeditela
Контакти:

Мнениеот pobeditela » 10 апр 2015 20:32

Съгласен съм общо взето с автора, но тази статия ми се струва малко тенденциозна анти-лудогорец. Като е тръгнал да критикува Домуса можеше да напише и няколко думи за селяндурската декларация на Литекс. Такъв език могат да ползват в кръчмата в село между приятели като са на 5 бири, но да го публикуват в интернет сайта на клуба е мега идиотско. Дано Домусчиев да успее да ги осъди за публична обида.

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 10 апр 2015 20:34

И аз имам въпрос към Ивайло Йовчев - Какво мисли за мача ЦСКА - Локо Сф от последния кръг на шампионата 2012-2013.Беше ли уреден или не ?
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 10 апр 2015 20:36

pobeditela написа:Съгласен съм общо взето с автора, но тази статия ми се струва малко тенденциозна анти-лудогорец. Като е тръгнал да критикува Домуса можеше да напише и няколко думи за селяндурската декларация на Литекс. Такъв език могат да ползват в кръчмата в село между приятели като са на 5 бири, но да го публикуват в интернет сайта на клуба е мега идиотско. Дано Домусчиев да успее да ги осъди за публична обида.

Ти защо недочете статията до последното изречение?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 10 апр 2015 20:38

pobeditela написа:Съгласен съм общо взето с автора, но тази статия ми се струва малко тенденциозна анти-лудогорец. Като е тръгнал да критикува Домуса можеше да напише и няколко думи за селяндурската декларация на Литекс. Такъв език могат да ползват в кръчмата в село между приятели като са на 5 бири, но да го публикуват в интернет сайта на клуба е мега идиотско. Дано Домусчиев да успее да ги осъди за публична обида.

Ако ще коментираш нещо, го изчети докрай, за да не се излагаш...Най-отдолу на статията е коментирана прочутата декларация.
И не, Домусчиев няма да може да ги осъди :)

Върни се в “Лудогорец”