Тема за Кирил Домусчиев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- nikita 333
- Контакти:
Re: Три въпроса към г-н Домусчиев
Може да го попита случайно..и за Левски Хасково 8:0?
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
Домусчиев не спря да говори глупости и доста хора ще спрат да подкрепят Лудогорец. Другите отбори не се нуждаят от неутрални, но докато разградчани играят в София - да. Така че Кирил да спре да говори тъпотии, така е по-добре за отбора му.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Аз пък искам да попитам съответния Джурналист, защо аджеба, точно сега написа този материал? Защо няма такъв и към Ганчев, защото той също не е цвете за мирисане, да не кажа, че е с по-оцапани гащи и от г-н Кирил? Или отново в медийното пространство започва платена игра на платени перца (не, че е спирала, но поне беше в нормални за нашите ширини граници). Пак ли ще четем (който има желание) пасквили тип Вл. Зарков, Жельо, ГА, и производните им? Таман бяха леко се поукротили...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
nikita 333 написа:Може да го попита случайно..и за Левски Хасково 8:0?
Кой кого да пита?!?...Темата е за Домусчиев (Лудогорец), трудно ли е да го проумееш.
Да намесваш Левски и Хасково е нелепо..задавай си въпроси другаде.
- Долно уйно
- Контакти:
Der Schmarotzer написа:Аз пък искам да попитам съответния Джурналист, защо аджеба, точно сега написа този материал? Защо няма такъв и към Ганчев, защото той също не е цвете за мирисане, да не кажа, че е с по-оцапани гащи и от г-н Кирил? Или отново в медийното пространство започва платена игра на платени перца (не, че е спирала, но поне беше в нормални за нашите ширини граници). Пак ли ще четем (който има желание) пасквили тип Вл. Зарков, Жельо, ГА, и производните им? Таман бяха леко се поукротили...
Да си чул Ганев да обвинява други отбори, че играят приятелски мачове, че комисиите към БФС са пълни с левскари и да търси национална подкрепа за отбора му?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Der Schmarotzer написа:Аз пък искам да попитам съответния Джурналист, защо аджеба, точно сега написа този материал? Защо няма такъв и към Ганчев, защото той също не е цвете за мирисане, да не кажа, че е с по-оцапани гащи и от г-н Кирил? Или отново в медийното пространство започва платена игра на платени перца (не, че е спирала, но поне беше в нормални за нашите ширини граници). Пак ли ще четем (който има желание) пасквили тип Вл. Зарков, Жельо, ГА, и производните им? Таман бяха леко се поукротили...
Всички са еднакви, но Ганчев не ходи през ден по телевизийте да ръси глупости.
-
- Контакти:
Съгласен съм общо взето с автора, но тази статия ми се струва малко тенденциозна анти-лудогорец. Като е тръгнал да критикува Домуса можеше да напише и няколко думи за селяндурската декларация на Литекс. Такъв език могат да ползват в кръчмата в село между приятели като са на 5 бири, но да го публикуват в интернет сайта на клуба е мега идиотско. Дано Домусчиев да успее да ги осъди за публична обида.
-
И аз имам въпрос към Ивайло Йовчев - Какво мисли за мача ЦСКА - Локо Сф от последния кръг на шампионата 2012-2013.Беше ли уреден или не ?
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!
- Долно уйно
- Контакти:
pobeditela написа:Съгласен съм общо взето с автора, но тази статия ми се струва малко тенденциозна анти-лудогорец. Като е тръгнал да критикува Домуса можеше да напише и няколко думи за селяндурската декларация на Литекс. Такъв език могат да ползват в кръчмата в село между приятели като са на 5 бири, но да го публикуват в интернет сайта на клуба е мега идиотско. Дано Домусчиев да успее да ги осъди за публична обида.
Ти защо недочете статията до последното изречение?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
pobeditela написа:Съгласен съм общо взето с автора, но тази статия ми се струва малко тенденциозна анти-лудогорец. Като е тръгнал да критикува Домуса можеше да напише и няколко думи за селяндурската декларация на Литекс. Такъв език могат да ползват в кръчмата в село между приятели като са на 5 бири, но да го публикуват в интернет сайта на клуба е мега идиотско. Дано Домусчиев да успее да ги осъди за публична обида.
Ако ще коментираш нещо, го изчети докрай, за да не се излагаш...Най-отдолу на статията е коментирана прочутата декларация.
И не, Домусчиев няма да може да ги осъди