Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Домусчиев: ,,Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и ЛЕВСКИ,,

Мнениеот CTAHKO » 18 фев 2015 09:55

mistreated написа:Верно ли има някой, който сериозно МИСЛИ, че в България има по-гледаеми отбори от ЦСКА и Левски? Наистина ли сте с тотално промити мозъци от приказките на Домусчиев?!
Нека излезе един, искам само един от ръководните органи на Нова Тв, и каже "Лудогорец е акумулира повече зрители пред телевизионния екран, отколото ЦСКА и Левски, когато играе мачове от вътрешното първенство". Цяла България ще му се изсмее в лицето!
Колкото и да искам да се предават мачовете на моя отбор, аз също се присъединявам към мнението, че е по-добре ЦСКА и Левски да откажат да се излъчват техни двубои. Искам тогава да видя какво ще отчете пийпълметрията на Домусчиев и Ко!

От ЦСКА със сигурност :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 18 фев 2015 09:58

Ако на ниво А група и КБ, Лудогорец събират повече зрители пред екраните от ЦСКА и Левски, то положението е трагично. И надали някой ще даде тия милиони за този продукт. По-скоро думите на Домусчиев бяха провокирани от това, че вчера нямаше награда и за него - най-добър футболен президент. Ако отворим дори и "неговия сайт" спортал.бг, ще видим че от 100 статии за футболни президенти(пък ако ще те и за отбори), 90 ще са за ЦСКА и Левски. В тази връзка, през зимната пауза, новините за Лудогорец, бяха около кацането на треньора им в България и излитането му обратно. Нищо повече. А през останалото време новините за двата гранда валяха като из ведро. Сами можете да направите изводите си, кои отбори предизвикват интерес и гледаемост и кои не.
А, да, та новините за БГ-хокея на лед са повече от тези за Лудогорец, а той ми говори за гледаемост. Незнам дали имаме отбори и по хокей на трева, но мисля, че и те биха били достоен конкурент на зеления отбор по привличане на интерес.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 фев 2015 09:58

CTAHKO написа:
mistreated написа:Верно ли има някой, който сериозно МИСЛИ, че в България има по-гледаеми отбори от ЦСКА и Левски? Наистина ли сте с тотално промити мозъци от приказките на Домусчиев?!
Нека излезе един, искам само един от ръководните органи на Нова Тв, и каже "Лудогорец е акумулира повече зрители пред телевизионния екран, отколото ЦСКА и Левски, когато играе мачове от вътрешното първенство". Цяла България ще му се изсмее в лицето!
Колкото и да искам да се предават мачовете на моя отбор, аз също се присъединявам към мнението, че е по-добре ЦСКА и Левски да откажат да се излъчват техни двубои. Искам тогава да видя какво ще отчете пийпълметрията на Домусчиев и Ко!

Виж, аз неслучайно съм написал с главни букви "МИСЛИ". Това автоматично те изключва от дискусията.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2015 10:03

mistreated написа:
CTAHKO написа:

Виж, аз неслучайно съм написал с главни букви "МИСЛИ". Това автоматично те изключва от дискусията.

Тука си му го каза как си трябва :lol: :lol: Станкоо, Станкоо, разоравай бостаня и там дето си ги мерат не си слагай г*за :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 18 фев 2015 10:04

CTAHKO написа:

Абе Станко - ти че си заблуден го знаят и децата, ама да те попитам: Не беше ли Домуса тоя дето обвини коментатора на Диема на мача с Партизан в недостатъчна пламенност и пристрастност? И не смени ли след това канала за мача с мамалигарите и феноменалния коментар :"Моооооцииииии, Мооооооцииииии..."??? Щото той понеже си плаща за "Каузата" и за това всички са готови свирки да му правят. Сигурно и ти си готов стига да ти даде едно шалче на Щуролес... И да те питам - колко кренвиршари имаше на мача на Геерена есента? И в коя минута спря да думка тъпана? А на мача с Реал Мадрид какво скандираше стадиона, че не помня? Меси ли викаше? Мафия ли.... А тъпана на 20 метра от мене заглушаваше рехавата агитка, но не можеше да победи пукането на семките по трибуните, а щом сина ми заспа - представи си каква "невероятна футболна атмосфера" е създадена от многобройните фенове на Щуролес... Статистиката в БГ е като локума - разтягаш си го накъдето си поискаш. Ако и вярваш - значи си наивен ....
Последна промяна от blueboss на 18 фев 2015 10:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 10:05

d.milanov написа:Ако на ниво А група и КБ, Лудогорец събират повече зрители пред екраните от ЦСКА и Левски, то положението е трагично. И надали някой ще даде тия милиони за този продукт. По-скоро думите на Домусчиев бяха провокирани от това, че вчера нямаше награда и за него - най-добър футболен президент. Ако отворим дори и "неговия сайт" спортал.бг, ще видим че от 100 статии за футболни президенти(пък ако ще те и за отбори), 90 ще са за ЦСКА и Левски. В тази връзка, през зимната пауза, новините за Лудогорец, бяха около кацането на треньора им в България и излитането му обратно. Нищо повече. А през останалото време новините за двата гранда валяха като из ведро. Сами можете да направите изводите си, кои отбори предизвикват интерес и гледаемост и кои не.
А, да, та новините за БГ-хокея на лед са повече от тези за Лудогорец, а той ми говори за гледаемост. Незнам дали имаме отбори и по хокей на трева, но мисля, че и те биха били достоен конкурент на зеления отбор по привличане на интерес.

Ми то реално беше така. БНТ предлагаше 1,4 млн. за тв правата преди 3 години и първите кръгове бяха на тъмно. Никой не предлагаше повече. Тогава се намесиха Батков и Домуса и взеха правата с/у двойна сума
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
7 е добро число.
Контакти:

Мнениеот 7 е добро число. » 18 фев 2015 10:06

Поредната смехотворна констатацията на Домусчиев , като това с " националната Кауза " . :mrgreen:

Какви са тези договорки м/у Левски и Цска , нали парите щяха да се разделят след края на сезона/първенството , според това кой колко си е заслужил :!:

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 18 фев 2015 10:09

Много ясно, че Лудогорец няма как да е гледан повече от Левски и ЦСКА. Може би Домуса говори така заради ШЛ, но в първенството просто забравете да се гледани повече. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 10:10

blueboss написа:Не беше ли Домуса тоя дето обвини коментатора на Диема на мача с Партизан в недостатъчна пламенност и пристрастност? И не смени ли след това канала за мача с мамалигарите и феноменалния коментар :"Моооооцииииии, Мооооооцииииии..."??? Щото той понеже си плаща за "Каузата" и за това всички са готови свирки да му правят. Сигурно и ти си готов стига да ти даде едно шалче на Щуролес... И да те питам - колко кренвиршари имаше на мача на Геерена есента? И в коя минута спря да думка тъпана? А на мача с Реал Мадрид какво скандираше стадиона, че не помня? Меси ли викаше? Мафия ли.... А тъпана на 20 метра от мене заглушаваше рехавата агитка, но не можеше да победи пукането на семките по трибуните. Статистиката в БГ е като локума - разтягаш си го накъдето си поискаш. Ако и вярваш - значи си наивен ....

Че коментатора на Диема си беше антиЛудогорец си личеше от километри и смяташе само коко щели да спечелят. Домуса не е сменил канала, по простата причина, че БТВ държат правата от плейофния кръг до финала за ПЛ, докато Диема купуваха предварителните кръгове мач за мач(докато има бг участие). Колкото до Мооооцииии и коментатора, тоя АЛекси достатъчно е доказал, че вика като луд без значение кой отбор е. Снощи се скъса пак да ме пробужда с виковете си на ПСЖ-Челси. Убеден съм, че ако на мястото на Моци беше Тунчев или Белаид, Сокача пак щеше да се съдере от викане. Просто това му е манталитета. Той на мачове от Серия А само за някакво слизане по фланга вдига децибелите, ти ми говориш за мач на български отбор, който влиза в ШЛ.....

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 10:13

7 е добро число. написа:Поредната смехотворна констатацията на Домусчиев , като това с " националната Кауза " . :mrgreen:

Какви са тези договорки м/у Левски и Цска , нали парите щяха да се разделят след края на сезона/първенството , според това кой колко си е заслужил :!:

"национална кауза" си е термин на журналята и сини и червени фенове. Никой в Лудогорец не го използва, нито го е казал.

Върти се само едно интервю на Петричев в което той казва, че ако продължава по този начин Лудогорец ще се превърне В НЕЩО КАТО национална кауза, а не че Лудогорец е национална кауза. Има голяма разлика, а след това интервю сините и червени платени журналисти се нахвърлиха като прасе на домат на това изречение.

То и на теб може да ти викат, че си КАТО Роналдо, ама не си баш него, нали?

Все пак да не се забравя, че "отбора на народа" е само един и това не е националния отбор.

Върни се в “Лудогорец”