FT 3:2 Лудогорец /Разрад/ - Спартак /Москва/ контрола

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: FT 3:2 Лудогорец /Разрад/ - Спартак /Москва/ контрола

Мнениеот BRF » 02 фев 2015 09:56

alexpetrof написа:BRF Къде я видя тая храчка на Дяков бе ? Ти личен живот имаш ли или единствената ти цел в жиУота е да си измисляш глупости във форумите ? :lol:

Специално заради тебе си изгубих времето да гледам отново тази простотия!На видието на 1.42 мин вашият капитан(а един капитан трябва да е за пример,при вас е олицетворение на нещата) се изплю върху съдията :o(върху съдия му е за първи път,може би) !Разбира се капитана беше прав,защото той защитаваше Кайсара,който след като ритна футболист на Спартак му посегна и с глава :lol: !Личен живот имам и благодаря на Господ е красив,щастлив и успешен, а както се вижда от видеото не си измислям :? !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 фев 2015 09:58

1Neutralen написа:Къде съм казал какво одобрявам? Чети момко, чети.
Аз само ти казвам какви са причините.

Няма основателна причина да НАПЛЮЕШ някого!Като казваш причините,кажи си и мнението!Или ти е неудобно?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 фев 2015 10:00

1Neutralen написа:
alexpetrof написа:BRF Къде я видя тая храчка на Дяков бе ? Ти личен живот имаш ли или единствената ти цел в жиУота е да си измисляш глупости във форумите ? :lol:

Това е човек с много свободно време. Причината може сами да се сетим каква е...
Също така явно червените не са достатъчно иинтересни за него, и за това повече гравитира към Лудогорец.

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 02 фев 2015 11:06

Гледах контролите на Лудоорец и ЦСКА
Това което не ми харесва в Лудогорец е че няма никакво развитие в градивен и игрови план!
Доброто е че Разградлии все пак играят футбол от добро ниво и дистанцията в качествата между двата отбора не само се е запазила, но и увеличила.
И след тази пауза Лудогорци ще разнасят чорбарите като мокри парцали!
Лошото е че нямаме алтернатива за Марселиньо - това е най добрият халф играл в нашето първенство за последните 20 години.
Мисиджан има комплекс пред гола - останал сам срещу вратаря изглежда нелепо неадекватен.
Дано Терзиев вдигне малко нивото си, че ми изглежда доста зациклил.
На "червения фронт" и тази година ще го докарват от приказки и рев - хаус и бъркотия, съчетан с грубост и неадекватност.
Палячото "най- добър ляв", се докосна три пъти за цял мач до топката, като в единия случай беше част от "стена", в другия подаде спорен пас, а в третия центрира към луната!
Най добрият им футболист е онзи, който в Лудогорец не ставаше за нищо!
Все пак за мен е важно в България някой да играе добър футбол и затова се надявам в Лудогорец да направят нещо повече в тази посока.

Върни се в “Лудогорец”