GOLEADOR написа:@dunavfc
Ми виж!С шампиона на Англия и актуален шампион на Европа,шампиона на Испания,шампиона на Германия и шампиона на Северна Ирландия.Като записва пет (5) победи,две (2) загуби) и един (1) равен.При това правилата на турнира са рицарски - два отбора се изправят един срещу друг и по-добрият продължава,а другия спира участието си в ЕКТ!Сега всичко е комерсиално и има възможност да победиш и в двата мача даден отбор,но да отпаднеш от ЕКТ за сметка на победения.За това аз също съм за връщането на рицарските правила в ЕКТ.За мен ШЛ е измислена за пари,защото това го налага модерния футбол.Сега в ШЛ е пълно с отбори които не са шампиони на своите страни или Европа и колегата onegavon е напълно прав,че името на турнира лъже.Турнира си е като ЛЕ,само,че с много голям награден фонд!Ако не си съгласен бих прочел с интерес доводите ти "против" връщането на рицарските правила във футбола и "за" ШЛ в комерсиалния му вариант!
Ще си позволя да се включа. Прав си за "рицарските двубои", но както се казва: "всяко нещо с времето си..." ! Говориш за времена ,когато силите между отделните първенства са изравнени ! Сега отборите които могат да скочат на Реал, Бейерн, Барса...се броят на пръсти и логично се пускат и 2, 3ти отбори от силните първенства, които имат аргументи да им се противопоставят ! За това пък има и предварителни кръгове за "по-малките". Това дава шанс и на по слаби първенства да излъчват участници на "голямата сцена", чрез групите, иначе полуфинала и финала на турнира, винаги ще са предизвестени