Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Мнениеот Red joker » 12 дек 2014 18:40

GOLEADOR написа:
volf написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GsRvsg72-X0[/youtube]

Наистина много интересен мач.
На забавен каданс ли е излъчването или само изглежда така?!!! ;)

Ха ха ха!Този мач изглежда на бързи обороти спрямо мачовете на Лудогорец!Поне гледай видеото преди да говориш,че ставаш смешен.За какво ти преподавам уроци като пак не си подготвен? :?: :!: :?:[/quote]
Кво се опитваш да му отваряш очите на тоя-нека си мисли ,че е фен на велик отбор :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 дек 2014 18:47

Red joker написа:
GOLEADOR написа:

Ха ха ха!Този мач изглежда на бързи обороти спрямо мачовете на Лудогорец!Поне гледай видеото преди да говориш,че ставаш смешен.За какво ти преподавам уроци като пак не си подготвен? :?: :!: :?:

Кво се опитваш да му отваряш очите на тоя-нека си мисли ,че е фен на велик отбор :!:[/quote]
Тоя е пълен Незнайко.С него водихме спор кой отбор е по стар-ЦСКА 1948 или Лудогорец 1947!!!
Накрая на спора го светнах,че Лудогорец е създаден през 1945.
Изображение
Пълен Незнайко!Но от друга страна,колко от малкото фенове на Лудогорец знаят историята на клуба си?И те са като мишката която се прави на магаре-вълк и само могат да църкат против ЦСКА,а иначе са кръгла нула!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 дек 2014 18:52

GOLEADOR написа:
Red joker написа:
GOLEADOR написа:

Ха ха ха!Този мач изглежда на бързи обороти спрямо мачовете на Лудогорец!Поне гледай видеото преди да говориш,че ставаш смешен.За какво ти преподавам уроци като пак не си подготвен? :?: :!: :?:

Кво се опитваш да му отваряш очите на тоя-нека си мисли ,че е фен на велик отбор :!:

Тоя е пълен Незнайко.С него водихме спор кой отбор е по стар-ЦСКА 1948 или Лудогорец 1947!!!
Накрая на спора го светнах,че Лудогорец е създаден през 1945.
Изображение
Пълен Незнайко!Но от друга страна,колко от малкото фенове на Лудогорец знаят историята на клуба си?И те са като мишката която се прави на магаре-вълк и само могат да църкат против ЦСКА,а иначе са кръгла нула![/quote]
Тия дето ги наричаш фенове на Л-ц ,до вчера са били фенове,я на „Левски“ , я на ЦСКА и жени ,които до появата на този отбор в елита хал хабер са си нямали от футбол :idea: 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 12 дек 2014 19:16

Тия дето ги наричаш фенове на Л-ц ,до вчера са били фенове,я на „Левски“ , я на ЦСКА и жени ,които до появата на този отбор в елита хал хабер са си нямали от футбол :idea: 8-)

98% от днешните лудогорци,на които днес викате ''кремвирши'' са бивши '' горди армейци'' :lol: :lol: :lol:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 08 яну 2015 09:36

HEATSEEKER написа:

98% от днешните лудогорци,на които днес викате ''кремвирши'' са бивши '' горди армейци'' :lol: :lol: :lol:

Аз докато Лц не влезе в А група не гледах футбол изобщо. На мачове във В група съм ходил и като малък, и преди няколко години също.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 09 яну 2015 17:30

HEATSEEKER написа:

Голямата част от съучениците на сина ми са от Лудогорец! Не са нито от Спартак, нито от Тича та кой какъв е точно моряк да не ми обяснява.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 14 яну 2015 13:23

GOLEADOR написа:@dunavfc
Ми виж!С шампиона на Англия и актуален шампион на Европа,шампиона на Испания,шампиона на Германия и шампиона на Северна Ирландия.Като записва пет (5) победи,две (2) загуби) и един (1) равен.При това правилата на турнира са рицарски - два отбора се изправят един срещу друг и по-добрият продължава,а другия спира участието си в ЕКТ!Сега всичко е комерсиално и има възможност да победиш и в двата мача даден отбор,но да отпаднеш от ЕКТ за сметка на победения.За това аз също съм за връщането на рицарските правила в ЕКТ.За мен ШЛ е измислена за пари,защото това го налага модерния футбол.Сега в ШЛ е пълно с отбори които не са шампиони на своите страни или Европа и колегата onegavon е напълно прав,че името на турнира лъже.Турнира си е като ЛЕ,само,че с много голям награден фонд!Ако не си съгласен бих прочел с интерес доводите ти "против" връщането на рицарските правила във футбола и "за" ШЛ в комерсиалния му вариант!

Ще си позволя да се включа. Прав си за "рицарските двубои", но както се казва: "всяко нещо с времето си..." ! Говориш за времена ,когато силите между отделните първенства са изравнени ! Сега отборите които могат да скочат на Реал, Бейерн, Барса...се броят на пръсти и логично се пускат и 2, 3ти отбори от силните първенства, които имат аргументи да им се противопоставят ! За това пък има и предварителни кръгове за "по-малките". Това дава шанс и на по слаби първенства да излъчват участници на "голямата сцена", чрез групите, иначе полуфинала и финала на турнира, винаги ще са предизвестени ;)
висша математика:314 :idea:

Върни се в “Лудогорец”