Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

d.milanov
Контакти:

Re: Защо Лудогорец не публикува ГФО последните години?

Мнениеот d.milanov » 15 дек 2014 10:13

OT18 написа:
Бах тази първа копка. Дано скора на всеки стадион има такива "първи копки".

Бах тез 4 милиона как изглеждат. :oops:

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 15 дек 2014 10:17

d.milanov написа:
OT18 написа:

Сега как да изглеждат? Някъде март месец ще се види как изглеждат 4млн. в трибуна на стадион. Може да се засрамиш как изглежда великата "Народна Армия"

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 15 дек 2014 10:43

OT18 написа:
d.milanov написа:
OT18 написа:

Сега как да изглеждат? Някъде март месец ще се види как изглеждат 4млн. в трибуна на стадион. Може да се засрамиш как изглежда великата "Народна Армия"

Аз моя трабант си го обичам както и да изглежда и не бих го заменил за нищо. Ама вземи ми отговори и на другите въпроси, така и така си започнал.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 15 дек 2014 10:51

d.milanov написа:
OT18 написа:
d.milanov написа:
OT18 написа:

Аз моя трабант си го обичам както и да изглежда и не бих го заменил за нищо. Ама вземи ми отговори и на другите въпроси, така и така си започнал.

За ГФО се обърни към държавните институции, от които зависи това. Лудогорец са ми абсолютно безразлични просто ме дразни червената пропаганда, която се вихри последните месеци. На мястото на Лудогорец можеше да е всеки друг отбор стига да застраши "харизмата" и заплатата на Стойчо. ;)

tosh.bond
Контакти:

Re: Защо Литекс няма успехи като Лудогорец в евротурнирите?

Мнениеот tosh.bond » 15 дек 2014 13:00

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Защото Г.Ганчев няма този мерак и желание да влага средства в отбор за евротурнирите. На него му стига веднъж-два на пет години да прави Литекс шампион... 8-)
А и виждаме, че Литекс печели повече от продажба на играчи отколкото от ЕКТ. :)

Спомни си кога удариха бизнесът на Ганчев и кой стана шампион тогава. Спомни си кой мафиот а сега министър председател ходеше на мачовете на този отбор и риташе мачлета с измисления им собственик

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Смъртни заплахи за играч на Лудогорец

Мнениеот fena » 15 дек 2014 14:39

Заплахи за живота си е получил футболистът на Лудогорец Абел Анисе, пише „Стандарт“. В неделя той вкара победния гол за шампионите при успеха с 1:0 над „Ботев (Пловдив). „Бултрасите“ не са успели да преглътнат радостта на Анисе след попадението във вратата на бившия му клуб. Те са намерили телефонния номер на играча от Мадагаскар и са го засипали със заплашителни SMS-и. “Мъртъв си“, гласели някои от тях.

Нещата обаче не спрели дотук. Грозното дело не подминало и приятелката на футболиста, която все още редовно отскача до Пловдив, за да поддържа фризурата си. Нейният телефон също прегрял от подобни съобщения. Анисе се е оплакал пред шефовете и е поискал те да вземат мерки.

http://www.blitz.bg/sport/article/256012
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Re: Смъртни заплахи за играч на Лудогорец

Мнениеот sirakov77 » 15 дек 2014 14:41

ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

tosh.bond
Контакти:

Поредната смешна декларация на Лудогорец

Мнениеот tosh.bond » 15 дек 2014 15:52

Какво да питаме работниците в Кремиковци за Томов бе Кирчо-гела ти ли ще бъдеш стожер за морал. Киро давай парите на работниците си в Хюве и БМФ има хора от 3-4 месеца са без заплати.

http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=665

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот IvailoRz » 15 дек 2014 16:03

A бе никой никого не кара да работи за определена фирма бе .. мен като не ми харесва работата , напускам .. толкова е просто .

tosh.bond
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот tosh.bond » 15 дек 2014 16:09

IvailoRz написа:A бе никой никого не кара да работи за определена фирма бе .. мен като не ми харесва работата , напускам .. толкова е просто .

А още малко защо не напишеш ода на любовта за Домус. Още малко сте готови дудук да му направите на тоя мафиот.

Върни се в “Лудогорец”