Alexx написа:мили написа:Alexx написа:мили написа:Alexx написа:...
Добре бе не разбирам вие за какво се правите на гръмнати и пишете едни и същи неща "как завиждали на Домусчиев и Лудогорец"! Защо не коментирате реално какво пише в статията и реално упреците на феновете срещу Домусчиев и изказването му срещу коментаторите на Диема? Защо не признаете,че това което е направил е грешно и срамно?
Не се правя на гръмнат. Мача не го гледах в къщи, бяхме около 20 човека (имаше и някои ЦСКА ри освен Лудогорци). Искаха да спра говора и ме питаха откровено - шпикера да не е сърбин? Не спрях говора, казах им че е българин, но самият аз не исках да го чувам. Няма такъв БЪЛГАРИН.
Тогава, все още Домусчиев не беше се изказал. Браво, че си защитава отбора и нищо лошо че си защитава националността.
Дори да остана сам да казвам, че Домусчиев е прав, ще си отстоявам позицията.
Стига бе .... Умирам ... Човекът си коментира както трябва. Безпристрастно ! Самия факт,че коментира английски мачове говори достатъчно.
Да не би да искате човекът да крещи постоянно колко велики са Лудогорец и да пее химна?
Да, ако трябва и химна ще пее, срещу вражески настроените срещу България сърби.
Аз така разбирам българщината.
Ето как в Англия унищожават техните пристрастни журналия ... а тука искаме да са патриоти ...
http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/p ... al-4783332
Как?
Аз виждам само текст на английски, а мисля, че форум ГОНГ е български!