Реал Мадрид - Лудогорец - 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Лудогорец

Мнениеот sapio0o » 08 дек 2014 21:57

fiesta написа:На мен надеждата ми е, че ще играе Арбелоа, който е много зле в последните мачове.

Също така Кроос не е почивал от преди лятото, така че няма да е въобще свеж. Ако въобще играе.
Така че центъра на Реал е много зле в момента. Имат само Ияраменди и Иско (плюс младока Медран) за там.
Ако играят 4-4-2, както срещу Селта преди няколко дни, ще е идеално за Лудогорец. Ще ги смаже в центъра, колкото и невероятно да звучи сега.
Като го няма и Хамес Анчелоти ще трябва да вкарва пълнеж като Чичарито като нападател/крило.

Да е. То и прасето е мотор нали? Един Иско е достатъчен, за да не докоснат топката момчетата от Разград. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 08 дек 2014 22:05

sapio0o написа:
fiesta написа:На мен надеждата ми е, че ще играе Арбелоа, който е много зле в последните мачове.

Също така Кроос не е почивал от преди лятото, така че няма да е въобще свеж. Ако въобще играе.
Така че центъра на Реал е много зле в момента. Имат само Ияраменди и Иско (плюс младока Медран) за там.
Ако играят 4-4-2, както срещу Селта преди няколко дни, ще е идеално за Лудогорец. Ще ги смаже в центъра, колкото и невероятно да звучи сега.
Като го няма и Хамес Анчелоти ще трябва да вкарва пълнеж като Чичарито като нападател/крило.

Да е. То и прасето е мотор нали? Един Иско е достатъчен, за да не докоснат топката момчетата от Разград. :lol:

Анчелоти е използвал Иско изцяло в нападение (ляво крило, офанзивен полузащитник) този сезон. Така че проблема в центъра на Реал си остава.

При положение, че не съм ги следил Реал много-много, в какъв състав очакваш, че ще играят този мач, за да победят? Аз очаквам 4-4-2. Нямат играчи за 4-2-3-1, 4-3-3 или 4-1-4-1, които се ползват по принцип, за да се смажат по-слаби съперници като Лудогорец.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 08 дек 2014 22:12

fiesta написа:
sapio0o написа:

Анчелоти е използвал Иско изцяло в нападение (ляво крило, офанзивен полузащитник) този сезон. Така че проблема в центъра на Реал си остава.

При положение, че не съм ги следил Реал много-много, в какъв състав очакваш, че ще играят този мач, за да победят? Аз очаквам 4-4-2. Нямат играчи за 4-2-3-1, 4-3-3 или 4-1-4-1, които се ползват по принцип, за да се смажат по-слаби съперници като Лудогорец.

Човек, виж сега. Недей се прави на разбирач, а просто приеми разликата между двата отбора. На Реал не им трябват всички титуляри или традиционната схема 4-3-3, за да бият Разград. Стига прави анализи.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 дек 2014 22:19

Какви хумористи има :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 08 дек 2014 22:25

sapio0o написа:Човек, виж сега. Недей се прави на разбирач, а просто приеми разликата между двата отбора. На Реал не им трябват всички титуляри или традиционната схема 4-3-3, за да бият Разград. Стига прави анализи.

Вменяваш ми много неща, които от моя страна не са така. Това не говори добре за теб.

Следя Лудогорец от преди повече от година. Преди мачовете с Лацио писах с хора тук във форума по същият начин, както пиша сега. Те не бяха толкова прости да ми обясняват аз какъв съм, без да ме познават лично. Така че продължавай да бъдеш прост и озлобен. И такива трябват!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 08 дек 2014 22:27

fiesta написа:
sapio0o написа:Човек, виж сега. Недей се прави на разбирач, а просто приеми разликата между двата отбора. На Реал не им трябват всички титуляри или традиционната схема 4-3-3, за да бият Разград. Стига прави анализи.

Вменяваш ми много неща, които от моя страна не са така. Това не говори добре за теб.

Следя Лудогорец от преди повече от година. Преди мачовете с Лацио писах с хора тук във форума по същият начин, както пиша сега. Те не бяха толкова прости да ми обясняват аз какъв съм, без да ме познават лично. Така че продължавай да бъдеш прост и озлобен. И такива трябват!

Кое от написаното те кара да мислиш, че съм прост и озлобен и че те познавам лично? Извинявай, ако съм те обидил по някакъв начин, не съм искал. :mrgreen:

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 09 дек 2014 10:20

ако нашите излязат с титулярите 8-0 е нормален резултат,ако обаче пак излезем с резервите като в първия мач едва ли ще вкараме повече от 5 гола на лодогорец
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 09 дек 2014 11:08

Надявам се на изненада...

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 09 дек 2014 13:11

Интересно е кой ще води атаката на Лудогорец. Дани Абало се справи добре срещу Ливърпул, но дали не е време Кишада да получи шанс за изява в ШЛ?

Надявам се Хамза да влезе като резерва и дано се заложи на бързи както в мача с Ливърпул, струва ми се, че в този мач нападението на Лудогорец беше най-ефективно спрямо предните двубои от тази година в Европа. Вече в защита нещата са доста по трудни... предполагам, че там не ни очаква нищо ново.

Да напомня, че Безяк и Ангуло са контузени и няма да играят.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2014 14:50

Абе уж очаквам разгромна загуба за Лудогорец, ама с едно наум. Че те толкова разгроми щяха да отнесат.. пък дотук изядоха един единствен в 5 мача. Наистина ... това е най-логичния изход от този мач, ама да видим все пак.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”