Берое - Лудогорец - 0:4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: "Националната кауза" умря в Стара Загора
Националната кауза умря доста отдавна,а не в Стара Загора. То на домакинските им мачове стадиона им е празен... Само в ШЛ го пълнят,заради кренвиршите и безплатните билети с транспорт.
Кога ще е погребението,че искам да запаля свещичка 

фен на еднодневката
GOLEADOR написа:alexpetrof написа:Teo написа:..и нашето време ще дойде и пак ще играем там където винаги сме били най-силни!
Вие сте били най-силни през комунизма, вашето време ще дойде, ако дойде пак комунизма, пожелавам ви успех![]()
![]()
То, и последната титла на Ливърпул в Англия беше по времето на комунизма

Не мога да разбера, какво е това биене в гърдите, че някой си е бил отбор, дето от четвърт век не може да стане шампион на страната си с 1:0, но е паднал в общия резултат
Кефиш се, ако отстраниш. Не ако те изритат от турнира да си ходиш

Re: Берое - Лудогорец - 0:4
memnto написа:Нали не е ималло никой, сега пък победа на трибуните.. Ти верно си изкукуригал
Прочети пак и с малко повече усилия може и да ти влезе... нещо в главата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
iliyan написа:Това са доказва едно - където е текло пак ще тече , а където никога не е имало няма да има !
Без да обиждам никой мога да кажа , че имам познати(от Разград) които обичат футбола , но не си правят труда да ходят на мачове на Лудогорец в Разград , а какво остава в Стара Загора.
Вярно , че гледат мачове по тв и това има стига.Ходенето на стадиона се изгражда в първите 10г.
Къде у нас е ''изградено'' това ходене,че нещо не го забелязвам

hd29 написа:По важно е ,че ви лепнаха една четворка,пък вие си правете заря и бройте публиката им.
Футбола не е ли заради публиката а ?! Защо не се замислите тогава къде е публика на Лудогорец а ?! Те просто нямат публика , никога не са имали и няма да имат.
А ШЛ сама пълни стадиона и там бяха не повече от 200 фена.Хората бяха там заради Реал и Ливърпул.А на Базел бяха там тези които се прекараха да си купят тройният билет и да не се похаби билетчето бяха на стадиона.
Пълният НС Васил Левски на тези мачове няма нищо общо с Лудогорец.
hd29 написа:iliyan написа:Това са доказва едно - където е текло пак ще тече , а където никога не е имало няма да има !
Без да обиждам никой мога да кажа , че имам познати(от Разград) които обичат футбола , но не си правят труда да ходят на мачове на Лудогорец в Разград , а какво остава в Стара Загора.
Вярно , че гледат мачове по тв и това има стига.Ходенето на стадиона се изгражда в първите 10г.
Мен баща ми и дядо са ме водили на ст.Георги Бенковски.За други няма как да гарантирам !
Последна промяна от iliyan на 07 дек 2014 15:22, променено общо 1 път.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Наистина е срамно да нямаш нито един фен на стадиона и той е на доста по близко от София
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
iliyan написа:hd29 написа:По важно е ,че ви лепнаха една четворка,пък вие си правете заря и бройте публиката им.
Футбола не е ли заради публиката а ?! Защо не се замислите тогава къде е публика на Лудогорец а ?! Те просто нямат публика , никога не са имали и няма да имат.
А ШЛ сама пълни стадиона и там бяха не повече от 200 фена.Хората бяха там заради Реал и Ливърпул.А на Базел бяха там тези които се прекараха да си купят тройният билет и да не се похаби билетчето бяха на стадиона.
Пълният НС Васил Левски на тези мачове няма нищо общо с Лудогорец.
Вие защо не го напълнихте срещу Ливърпул?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
Кашчей написа:Ако не се лъжа, миналият шампионат във Варна имаше точно 2 фена на Ботев Пд. в мач срещу Ч. Море. И това от агитката на отбор, които се кълнат, че са навсякъде с него. Мачът май също беше в работен ден.
Дай ми пример, че гостуващата публика на ЦСКА и Левски във Варна примерно , е само от софиянци, в работен ден! Че те в почивен ден не могат да си напълнят стадионите.
Виж,тук стана въпрос за агитките на Лудогорец и ЦСКА.Ботев са си Ботев и т.н
И разбира се ,че на гостувания на ЦСКА повечето са от провинцията.И не разбирам задължително ли е за да си цесекар ,да си от София.А ето какво написах на по-горе:
"Така е,но вие твърдите ,че Лудогорец пълни националния стадион в ШЛ,а не съперниците му.Имате фен клубове в няколко града включително и чужбина /ония с рекламното пано

30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
iliyan написа:hd29 написа:По важно е ,че ви лепнаха една четворка,пък вие си правете заря и бройте публиката им.
Пълният НС Васил Левски на тези мачове няма нищо общо с Лудогорец.hd29 написа:iliyan написа:Това са доказва едно - където е текло пак ще тече , а където никога не е имало няма да има !
Мен баща ми и дядо са ме водили на ст.Георги Бенковски.За други няма как да гарантирам !
А как си обясняваш факта че имаме продадени повече клубни карти за домакинските мачове отколкото вас