Берое - Лудогорец - 0:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Вече ме дразни Лудогорец!

Мнениеот fen-fen » 05 дек 2014 19:52

MASTER_COOL написа:От гнусно по - гнусно !

Закриването на този отбор ще е най - големият празник в цяла България. Може да бъде обявен и за национален празник ! Втори 3 март !

Що? От страст не можеш да си извадиш кренвиршите от задните части ли!? Не ви ли е срам? Колко ниско още може да паднете и да не се върнете в реалността? Пак ли съдията е виновен? Берое и Марек ли са страшилищата за Лудогорец? Какво очаквате? Когато ЦСКА побеждава всичко е Ок, когато Лудогорец побеждава все някой е легнал или съдията им е помогнал! Всяка втора тема е за Лудогорец! Много, ама много надълбоко са ви влезли кренвиршите....знаеш къде! Е...наистина няма такива смешници като вас!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 дек 2014 19:55

Няма нищо по-смешно от разни паляци, до оня ден били фенове на ЦСКА и Левски, днес вече първи лудогорци. :lol: :lol: :lol:

Ах, колко типична картинка за България. :oops: :oops:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

kimmy_rz
Контакти:

Re: Берое - Лудогорец - 0:4

Мнениеот kimmy_rz » 05 дек 2014 19:56

Ае тука се говори за някакви каузи, за някакви съдии, някакви подкупени отбори, кой на кого лягал, дата и час на мача, косматата пу**а на стойчо що била толкова космата и т.н. Страх тресе розовите и са се изпона**али. Стойчо бързо да си публикува какви хапчета са му изписали за шизофренията, та да се забранят и никой никога да не ги пие повече - явно не действат. А че българинът по природа и ген е прост е видно само с няколко прочетени реда. Лесно манипулирани, наивни, страхливи ..... и винаги търсят грешката в друг, а не в себе си. А стойчо се явява като събирателен образ на тенденциозно глуповатия и простоват фен на свинете - достоен да се нарече Бай Стойчо - точно толкова глуповато, но и някак предизвикващо умиление и съжаление име, колкото реалния образ. Айде да оставим настрана българския нрав и се насочим към реалните факти: Лудогорец бие Базел, прави равен с Ливърпул и изиграва два отлични първи мача в групата си въпреки загубите. Ливърпул играе с Лудогорец първи мач на свой терен след 5 годишно отсъствие от евротурнирите. Лудогорец достига осминафинал в Лига Европа през миналия сезон със същия състав, който в момента се води титулярен. При тези факти, червените се самозалъгват, че победите на Лудогорец над средняшки български отборчета са предизвикани от странични фактори, както и загубите на ЦСКА, който от своя страна в последните години претърпява срамни поражения от третокласни отбори в евротурнирите. ЦСКА пък били истински мъже поради битката си с богатия Лудогорец и цялата държавна машина. Аз пък искам да попитам ... преди 3 години, когато Лудогорец влезе в А група със състав изцяло изграден от свободни агенти (ИЗГОНЕНИ от предишните си клубове) на средна възраст 30-31 години и едно негърче на 19 години .... ЦСКА със селекция за 3-4 млн лева, с две от звездите на румънския футбол и още няколко високоплатени и добри играчи ..... с абсурдни съдийски грешки във вреда на Лудогорец първия мач на армията преди края на полусезона ...... ТОГАВА КОЙ ВИ БЕШЕ ВИНОВЕН БЕ СВИНИ ?????? КОЙ ВИ Е ВИНОВЕН ЧЕ СТЕ ЖАЛКИ ПИТАМ АЗ ?????? КОЙ, КОЙ ..... КОЙ КОЙ КОЙ ???????

..... ВЗЕМЕТЕ СЕ ОСЪЗНАЙТЕ !!!

Потребителски аватар
koko28
Контакти:

Мнениеот koko28 » 05 дек 2014 20:02

1982 написа:Няма нищо по-смешно от разни паляци, до оня ден били фенове на ЦСКА и Левски, днес вече първи лудогорци. :lol: :lol: :lol:

Ах, колко типична картинка за България. :oops: :oops:

Братко притеснен съм вече за теб, ще вземеш да се споминеш от толкова злоба, иди удари една в кенефа да ти олекне , мога да ти услужа даже и с един кренвирш.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 05 дек 2014 20:04

Мен пък изобщо не ме дразнят.Важното е да дънят цесека-ту навсякъде,докат ние се оправим и си вземем инициативата,и ги почнем пак по домова книга :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 дек 2014 20:09

Той Батков ви оправя вас, скоро ще спусне и капака на ковчега.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 05 дек 2014 20:16

И да ви дразнят, и да не ви дразнят, Лудогорец са №1 и този сезон отново ще са шампиони с голяма преднина, а догодина пак в ШЛ.
Макар и да съм левскар не мога да не призная, че Левски, ЦСКА и останалите са далеч от класата на лудите, и още много сол трябва да ядат.
Левски не ги очаква нищо добро с Батков, а ЦСКА с Тройчо и Лупи.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 дек 2014 20:18

КОИ---Идеал Петров....КОИ----Идеал Петров..... :)

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 05 дек 2014 20:26

Заралийска трагедия.
Хубси напусни,че ще те гоним с камъни след време! Много много си зле.
Нямаш играчи за мач с ХаскЮ,нямаш играчи за мач с Лудогорец,нямаш играчи за нормален мач,Какво имаш?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 05 дек 2014 20:42

Те шумкарите си мислеха,че ще стават шампиони,а всъщност лудите още не бяха почнали да играят сериозно предвид мачовете в ШЛ.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”