Берое - Лудогорец - 0:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
koko28
Контакти:

Re: Вече ме дразни Лудогорец!

Мнениеот koko28 » 05 дек 2014 19:20

Розовите да си свалят розовите очила и да проумеят истината, че Лудогорец подцени тотално А група откакто влезе в ШЛ. Днес показаха разликата в класите и отсега до края на първенството ще играят по този начин. Реално ще бъде успех за розовите ако са 2-ри в шампионата, единствено могат да бъдат 1-ви само по реване.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Берое - Лудогорец - 0:4

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 дек 2014 19:22

Значи да обобщим: Домусчиев е купил съдиите, всички играчи на Берое и Хубчев. Чувалите с парите се очакват още тази вечер, в момента товарят ТИР-а с парите. За съдията премията ще бъде двойна, защото изпълни коварен замисъл на Домуса като не изгони Иво Иванов за да изглежда сякаш хич не му пука за Лудогорец. Изпълнението на пъкления заговор на делиорманци ще продължи на мача ЦСКА - Локо Пд. Там понеже армейците не се продават Домусчиев е платил да вали дъжд, който да затрудни славните армейци. На всичкото отгоре за да повлияе негативно на ЦСКА Домуса е платил на румънския съд да вземе името на Стяуа. Няма да се учудя ако Стойчо стане жертва на атентатор, който да го замери със смъртоносно мека смачкана салфетка.

Така де, фенчетата на ЦСКА удобно забравиха как Берое след като поведе срещу тях в Стара Загора нищо не игра. Забравиха и че съвсем скоро Берое падна от Хасково, което значи, че ама хич не е невъзможно да бъдат надиграни от Лудогорец. Не, трябва да има директива, купен мач, свалени гащи.. Да видим и за съдията какво ще кажат, гадината не даде поне една спорна дузпа или ЧК и ще им развали вечерта... Червените фенове не могат да живеят ако няма някаква драма.. в умът им винаги е "Борбата срещу всички" или нещо такова; борба срещу синьо или зелено БФС, зли олигарси и какво ли още не. Може би защото ако си избият тия глупости, тази мелодрама от главите ще им бъде трудно да преглътнат факта, че ЦСКА отдавна не е евробоец, не винаги е претендент за титлата и редовно се изнася от турнира за Купата рано-рано. Затова предпочитат да приемат, че множество "врагове" ги хапят, режат и затова дори второто място е уникално постижение, поради тежката борба, която водят.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 дек 2014 19:22

sandi74 написа:
bez-nick написа:ДА СЕ ЗАКРИВА ТАЯ ПОМИЯ НАРЕЧЕНА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ!!!ДА СТАВА ВСИЧКО НА АМАТЬОРСКИ НИВО!

Тема за лаици и футболно невежи.Първо трябва чрез Държавен вестник и указ на президента да се забрани да се играе футбол на варненското тресавище Тича.Пожелавам на Лудогорец от все сърце отново да е шампион и хегемонията им да е дълга и страшно болезнена за синичко-червеникавите книжни столични котенца. 8-)

Във ВАРНА теренът е кален,но се играе винаги честно и мъжки!!!При вас в Стара Загора теренът е добре поддържан с държавните пари,но понякога ви е много кална играта!!!Ако се пусне една тема-въпрос,как мислиш?Какво ще изберат хората?Чист футбол на кален терен,или кален футбол на чист терен?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 дек 2014 19:26

koko28 написа:Розовите да си свалят розовите очила и да проумеят истината, че Лудогорец подцени тотално А група откакто влезе в ШЛ. Днес показаха разликата в класите и отсега до края на първенството ще играят по този начин. Реално ще бъде успех за розовите ако са 2-ри в шампионата, единствено могат да бъдат 1-ви само по реване.

Браво, левскарче-лудогорче, г-н Домусчиев likes this, получаваш кренвирш за заслуги към националната кауза:

Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 05 дек 2014 19:29

Излиза че само Левски и Хасково скачат на Лудогорец, всички останали им лягат...включително и ЦСКА...
фен на еднодневката

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 дек 2014 19:29

1982 написа:
koko28 написа:Розовите да си свалят розовите очила и да проумеят истината, че Лудогорец подцени тотално А група откакто влезе в ШЛ. Днес показаха разликата в класите и отсега до края на първенството ще играят по този начин. Реално ще бъде успех за розовите ако са 2-ри в шампионата, единствено могат да бъдат 1-ви само по реване.

Браво, левскарче-лудогорче, г-н Домусчиев likes this, получаваш кренвирш за заслуги към националната кауза:

Изображение

http://www.balkanica.es/bg/produkti/%D0 ... ?start=288
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 дек 2014 19:32

pupesh написа:Излиза че само Левски и Хасково скачат на Лудогорец, всички останали им лягат...включително и ЦСКА...

Мислиш ли :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 05 дек 2014 19:32

И мен ме дразни Лудогорец, ама от ЦСКА ми се драйфа ! :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 05 дек 2014 19:33

sandi74 написа:
bez-nick написа:ДА СЕ ЗАКРИВА ТАЯ ПОМИЯ НАРЕЧЕНА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ!!!ДА СТАВА ВСИЧКО НА АМАТЬОРСКИ НИВО!

Тема за лаици и футболно невежи.Първо трябва чрез Държавен вестник и указ на президента да се забрани да се играе футбол на варненското тресавище Тича.Пожелавам на Лудогорец от все сърце отново да е шампион и хегемонията им да е дълга и страшно болезнена за синичко-червеникавите книжни столични котенца. 8-)

Изказване на обикновен тъпанар! Оппппа това била Сандалка :) е от нея може :) Тъп град,тъп отбор и тъп фен! Ама много тъп :) Той дори не знае, че Левски и ЦСКА общо имат към 60 Титли и 200-250 победи в Европа ;) Смешко :lol:
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
koko28
Контакти:

Мнениеот koko28 » 05 дек 2014 19:36

stefani написа:И мен ме дразни Лудогорец, ама от ЦСКА ми се драйфа ! :lol:

Няма по противен отбор от СЕСЕКА-тУ, всичко спечелено от тях е плод на извратения режим до 1989.

Върни се в “Лудогорец”