Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Какво се е случило
Teo написа:Deluxe написа:Teo написа:Deluxe написа:Teo написа:Deluxe написа:Като стават шампиони с уредени мачове, защо имат успех в Европа да ви питам? А вие отпадате още от първия кръг от разни незнайни отбори. Като сте толкова ощетени (особено чорбарите) ЗАЩО НЕ СЕ ДОКАЖЕТЕ В ЕВРОПА? Вземете спечелете поне един мач следващия сезон, че не ви се е случвало скоро май май? Или бъркам?
Усещаш ли се какво говориш в момента?
Тия правят ТРАНСФЕРИ --> ВХОДЯЩИ за по 1-2-3 милиона € на парче... кога ние или подуяне сме имали такава възможност?![]()
Тоест имат по-добър отбор от вашия ли?
Не, имат финансова мощ
Като нямат по-добър отбор защо не ги биете поне един мач за разнообразие? Какъв е проблемът не разбирам?
Отклоняваш се диалога.. виж къде съм се закачил в твоите думи...
... какво имаш предвид под това бийте ги един път за разнообразие?
Когато имахме отбор и те влезнаха в А група завършихме 2:2 на Армията и малшанса в реванша които се оказа и мача на сезона поради факта, че тогавашен опашар им легна като им излезе с 11 бледи юношки, а на нас с всичко най-добро...
След това в периода още на БОКЛУКА имахме война с тях, а отбора беше трагедия.. събран от кол и въже... сега когато отново имахме отбор им се противопоставихме добре... и за купата един ги бихме още по-времето на Гърнето![]()
...но това какво общо има в случая...?
Аз ти отговарям на въпроса които зададе, защо имат успех в Европа
Venko123 написа:ralka_levskarka написа:Какво се е случило
Нищо особено. Поредното полягване на отбор срещу Лудогорец, нормални работи...
alchemist написа:Бих бил благодарвн на някой от конспираторите и мразещите да ми посочат поне 1 мач на отбор от нашето първенство който не е уговорен!
Търсеният мач е между силен отбор - хегемон и който и да е друг противник.
Изглежда винаги когато има един силен отбор у нас, то тогава ВСИЧКИТЕ му срещи са уредени, спазарени или най-малко съмнителни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост