Нека не се заблуждаваме - разликата в класите е голяма. Дори резервите на Реал са световна класа ...
За мен всеки резултат под два гола разлика ще е супер успех. Реално могат да ни бият с 3 -4 гола и с резервите...
Ние обаче можем да им отбележим - така че 4:1 за Реал ми се върти..
Реал Мадрид - Лудогорец - 4:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- 1Neutralen
- Контакти:
Re: Реал Мадрид - Лудогорец
CSKA 78 написа:Georgi Georgiev написа:И 5 пъти колкото вашето заедно с кочината![]()
![]()
Нещо съм ви надценил! Ияраменди струва два пъти колкото вашето отборченце плюс стадиончето в маалата в Разград и пилето Ферхунде!![]()
![]()
ПП Не ние се сравняваме с Реал Мадрид! А, вие като започнете да се сравнявате с испанците направо ще уморите от смях хората, недей!!
Защо не коментираш какво каза човека? Вашето смешно отборче струва точно 5 стотинки.

1Neutralen написа:Гледай си там нивата и си трай.
Аз "нивата" си я гледам, но вие решихте(някои от вас), че вашата нива е на едно ниво с Камп Ноу и вече започнахте да точите ножа за Реал!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:1Neutralen написа:Гледай си там нивата и си трай.
Аз "нивата" си я гледам, но вие решихте(някои от вас), че вашата нива е на едно ниво с Камп Ноу и вече започнахте да точите ножа за Реал!![]()
![]()
С Реал ще играем - на Реал го точим!
Твоят ЦСКА кога играе с Реал - не го виждам в "шампионската" Ви програма и "историческите успехи"?!
На Вас нивото ви е Марек! Здраво им се точехте, ама за малко не стана.
Време е да се съсредоточиш върху Локото, че Монтана

Теб не те ли е срам да се вреш измежду големите, когато си мерят "нещата"!
volf написа:С Реал ще играем - на Реал го точим!
То,хуу големите,ама кои са тия големи?! Освен Реал друг голям не виждам!
Има едно отборче дето се вре като малко дете сред възрастните!
Допуснали детeто да гледа как възрастните играят карти и то решило, че също вече е възрастен!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
CSKA 78 написа:volf написа:С Реал ще играем - на Реал го точим!
То,хуу големите,ама кои са тия големи?! Освен Реал друг голям не виждам!
Има едно отборче дето се вре като малко дете сред възрастните!
Допуснали детeто да гледа как възрастните играят карти и то решило, че също вече е възрастен!
Абе, пич, извинявай ама... ти 78-ми набор ли си, бе?!

matador1 написа:BRF написа:Резултата от мача зависи от настроението на Кристияно Роналдо!
Колко дузпи трябва да му дадат за да зависи точно само от него. Реал имат много по-стойностни играчи.
Реал няма защо да се пънат. Последните им мачове го показаха. Победа с максимум 1-2 гола звучи по-реално от разни двуцифрени резултати, за които се надяват жалките фенчета на красноармейците. Реал едва ли ще излезе и с най-доброто, с което разполага в този протоколен мач на честта.
При победа на Лудогорец България ще издивее от кеф. Би било страхотно, но е малко вероятно. Сукачев ще влезе в болницаЩе видим, да се надяваме на онова, което изглежда невъзможно към момента
Второто ти изречение е едно от най-тъпите във форума.Колкото и да не го харесвам,ЕДИНСТВЕНИЯ който е по-добър от него в СВЕТА е Меси.Много хора дори го смятат за най-добър.Та кои ли ще са тия по-стойност ни!?
Всъщност като гледам и първото ти изречение е малоумно

В стремежа си да се подмажеш на феновете на Лудогорец се опитваш да ги защитаваш без да съм ги нападнал

- varanaDrago
- Контакти:
Лудогорец надскочи многократно собствените си възможности и срещата с могъщите испанци е своеобразният подарък за тези усилия. Дори преди него, българският клуб вече извлече достатъчно дивиденти от участието си в Група B на Шампионската Лига.
След три сезона в европейските клубни турнири, Лудогорец продължава смело да се движи по границата между логичното и необяснимото. Сякаш на сляпо, орлите летят над непознати земи в търсене на лимита на своите възможности. А вие не ги изпускайте от поглед. Защото следващият инфарктен триумф може би просто дебне зад ъгъла.
Това казва всичко.
Go , LUDOGORETS ,Go !
http://www.webcafe.bg/id_482091815_Ludo ... _shedyovar
След три сезона в европейските клубни турнири, Лудогорец продължава смело да се движи по границата между логичното и необяснимото. Сякаш на сляпо, орлите летят над непознати земи в търсене на лимита на своите възможности. А вие не ги изпускайте от поглед. Защото следващият инфарктен триумф може би просто дебне зад ъгъла.
Това казва всичко.
Go , LUDOGORETS ,Go !
http://www.webcafe.bg/id_482091815_Ludo ... _shedyovar
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...
-
- Контакти:
CSKA 78 написа:Georgi Georgiev написа:И 5 пъти колкото вашето заедно с кочината![]()
![]()
Нещо съм ви надценил! Ияраменди струва два пъти колкото вашето отборченце плюс стадиончето в маалата в Разград и пилето Ферхунде!![]()
![]()
ПП Не ние се сравняваме с Реал Мадрид! А, вие като започнете да се сравнявате с испанците направо ще уморите от смях хората, недей!!
Няма и как да се сравнявате поради ред причини . За ,,махленското стадионче,, ще си говорим догодина

- edmon_dantes
- Контакти:
Не харесвам Лудогорец и съм го казвал много пъти, но това, което направиха в последните две години в Европа е изключително постижение. Победи срещу силни отбори, достойно представяне срещу Реал и Ливърпул (и в двата мача). Не е честно да омаловажаваме този факт. Аз като голям фен на Реал Мадрид предричам голяма победа на "белите" с 5 или 6 гола. Така че прогнози от сорта на равенства или победа за Лудогорец граничат само с фантастиката. Но с колкото и да загубят "зелените", заслужават само поздравления за играта си в ШЛ.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ