Лудогорец изпреварва по коефициент Динамо Загреб

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Лудогорец изпреварва по коефициент Динамо Загреб

Мнениеот Кашчей » 29 ное 2014 18:49

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Извинявай за тъпия въпрос, но когато МЮ купиха Бербаов, от кой отбор го купиха и какво общо има ЦСКА в този трансфер? С какво повече имате пръст или крак, ръка, от Байер или Тотнъм?!?

Вярно е тъп въпроса! Ман.Ю купиха Бербатов от Тотнъм, но аз ти говоря за друго, за това ,че е българин! Сигурен съм, че доста фенове и журналисти са се заинтересували откъде е дошъл този футболист преди Тотнъм! Защото в Англия, да си българин и да си на върха е много рядко срещано явление!
Сигурен съм ,че доста хора в Англия знаят къде е България, и кой е ЦСКА! Покрай Бербатов, М.Петров и С.Петров, който даже беше капитан на А.Вила! ;)

Ясно! Значи знаят и за Пирин, защото Бербатов оттам тръгва, не от ЦСКА.
Всъщност от ЦСКА реално тръгва само Любослав Пенев и никой друг.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 ное 2014 19:05

Постиженията на зелените от няколко години са много добри.Можем само да им се радваме и подкрепяме.Всичко друго е елементарна човешка злоба и завист останали ни като наследство от Турското робство и вече превърнали се в национална черта. :mrgreen:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 ное 2014 13:39

Ами нека има коефициент. Доколкото помня паралелно с това се вдигаше и национален коефициент, което повече ме интересува :D Така че в Европа да бият ама колкото си искат, нищо против нямам.

От друга страна.. има риск Министерството на здравеопазването да забрани на Лудогорец да играе в ЕКТ и А група. Щото има риск инак България да стане едноличен лидер по брой самоубийства чрез рязане на вени и по брой инфаркти.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 30 ное 2014 16:13

bobo_13 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
bobo_13 написа:...Ти гледал ли си на живо някой от тези успехи или само на архивни кадри разчиташ и някоя статийка в някой сайт? За съжаление никой друг отбор освен Левски и ЦСКА не бяха допускани да печелят трофеи през комунизма и биваха принуждавани да изпращт звездите си в Левски и ЦСКА, за да се борят с/у световния имериализъм на футболния терен. Затова заедно двата отбора за 45 години имат 40 титли.

Като изключим заядливия тон и някои глупости, които си написал, сметката ти е общо взето вярна. ;) Хайде сега да сметнем титлите през периода на "демокрацията": От 24 шампионата (след 1990-1991 включително) "Левски" има 9, а красноармейците - 5 титли, или общо 14, т.е. повече от всички останали отбори взети заедно. Значи не е само комунизЪмът, който е помагал... 8-)
П.П. За протокола: "Левски" има и 3 титли по времето на "монархо-фашизма"... ;)

[color=#BF00FF]За монархо-фашизмът Левски е бил навсякъде газен от СЛавия.
Аз не твърдя, че само през комунизма и двата отбора са били подкрепяни от държавата. Същото се случва и през демокрацията. Най-големите партийни бизнесмени бяха изпратени в ЦСКА, че накрая се наложи след фалита на отбора при Томов, служебно да пращат Титан.
За Левски има ли смисъл да се говори???? Мобилтел, Чорни....че даже преди месец Батков сам си призна, че ББ е помагал и помага на отбора.....

Нормално е, страната и икономиката ни е такава, че паричните потоци и бизнеса е съсредоточен в СОфия. В един град като Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново, Габрово, Перник, Враца ит.н. кой ще извади милиони да издържа 1 отбор и да го направи конкурентен? Няма кой.
[/color]

Ти тъп ли си или да. Къде ми сравняваш 350 000 Варна с Враца? Във Варна е пълно с милионери не да извадят те могат да купят цялатанА група. Просто не им се занимава с губещ бизнес като родния футбол. Единствено ТИМ засега

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 30 ное 2014 16:30

bobo_13 написа:
bobo_13 написа:....За монархо-фашизмът Левски е бил навсякъде газен от СЛавия.
Аз не твърдя, че само през комунизма и двата отбора са били подкрепяни от държавата. Същото се случва и през демокрацията. Най-големите партийни бизнесмени бяха изпратени в ЦСКА, че накрая се наложи след фалита на отбора при Томов, служебно да пращат Титан.
За Левски има ли смисъл да се говори???? Мобилтел, Чорни....че даже преди месец Батков сам си призна, че ББ е помагал и помага на отбора.....

Нормално е, страната и икономиката ни е такава, че паричните потоци и бизнеса е съсредоточен в СОфия. В един град като Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново, Габрово, Перник, Враца ит.н. кой ще извади милиони да издържа 1 отбор и да го направи конкурентен? Няма кой.

1. Пак се изказваш неподготвен! :lol: Вземи и се поинтересувай, по каква система се е провеждало държавното първенство преди 09.09.1944 г. Тогава "Левски" и "Славия" са се срещали в рамките на столичното първенство. Равносметката е 16 победи за "Левски", 18 победи за "Славия" и 8 равни срещи при голова разлика 72:68 (+4) в полза на "Левски". :) Май съперничеството е доста равностойно. ;)

http://levskisofia.info/teams/1001-stol ... arvenstvo/

2. Значи, в Ловеч и Разград може, а във Варна, Бургас, Плевен и т.н. няма кой да извади милионите... :roll: Добре!... :lol:

Не ми се говоро за преди войната, защото тогава силни са били варненските отбори. Колкото до Гришата и Домуса.....ами всичко е стечение на обстоятелствата.
Гришата започна с парите на Нора Ананиева(БКП), купи няколко бензиностанции, после ги отдаде под наем на Шел и останалото е история. Беше ходил във В. Търново, кмета не му разреши да купи бензиностанциите там, заради негови интереси и после се премести в Ловеч.
Домуса си е софийски бизнесмен.....случайно попаднал на Лудогорец(според разказите му)
В провинцията няма достатъчно богати хора, способни да издържат един отбор. Всички богати хора на държавеата минаха през Левски и ЦСКА, последния го видяхме в Ботев какво му се случи. За съжаление участие в групите на ШЛ ни е максимума и то максимума на максимума за нивото на нашия футбол. Странно ми е как може играчи от ЦСКА и Левски да вземат по десетки хиляди левове заплата на месец, сравнено с нивото на мачовете и играта им.......

Впрочем забравих да кажа Варна и Бургас по никои дефиниции на думата провинция не са провинция. Провинция може да е Плевен, но не и тези два града. Впрочем Пловдив защо не си го споменал? Иначе голяма глупост си казал с бизнесмените. Личи си колко си в час с нещата

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 30 ное 2014 16:35

CSKA 78 написа:
1Neutralen написа:Браво, значе си селянин. Не казвам че това е обидно, просто не трябва да те е срам от твоите корени.

Явно нямаш достатъчно сиво вещество за да осмислиш това,което съм написал! :shock: :lol: И не, не съм роден на село, роден съм и отраснал в София! Четвърто поколение софиянец! Иначе си прав, че не трябва човек да се срамува от корените си, и ти също не бива да го правиш! ;) :oops:

Че тя София си е село. Иначе вас 1,5 милиона "столичани" като ви питат всичките все сте кореняци. Учудвам се, че само четвърто поколение каза. Тя родата ти е 100% е от тея 10 000 българи в София през 1878 година. Странно как на всички останали 1 500 000 човека също е от тогава. Голяма раждемост ще да е била

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 30 ное 2014 16:40

bobo_13 написа:
bobo_13 написа:....За монархо-фашизмът Левски е бил навсякъде газен от СЛавия.

1. Пак се изказваш неподготвен! :lol: Вземи и се поинтересувай, по каква система се е провеждало държавното първенство преди 09.09.1944 г. Тогава "Левски" и "Славия" са се срещали в рамките на столичното първенство. Равносметката е 16 победи за "Левски", 18 победи за "Славия" и 8 равни срещи при голова разлика 72:68 (+4) в полза на "Левски". :) Май съперничеството е доста равностойно. ;)

http://levskisofia.info/teams/1001-stol ... arvenstvo/

2. Значи, в Ловеч и Разград може, а във Варна, Бургас, Плевен и т.н. няма кой да извади милионите... :roll: Добре!... :lol:

Не ми се говоро за преди войната, защото тогава силни са били варненските отбори. Колкото до Гришата и Домуса.....ами всичко е стечение на обстоятелствата.....

1. Силни, ами колко да са били силни - от 18 първенства преди 09.09.1944 г. имат 5 титли (3 за "Владислав", 1 за "Тича" и 1 за "Шипченски сокол" - Варна). Една титла има "Ботев" - Пловдив и останалите 12 отиват в София (София - провинция две към едно)... 8-)
2. Ами то всичко е "стечение на обстоятелствата", дори и това че си губя времето да те образовам безплатно... :lol:
Нито Варна нито Пловдив са били провинция някога, нали забравил корените си пловдивчанино?

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 30 ное 2014 17:32

Betchualeng Arnaikem написа:Ами нека има коефициент. Доколкото помня паралелно с това се вдигаше и национален коефициент, което повече ме интересува :D Така че в Европа да бият ама колкото си искат, нищо против нямам.

От друга страна.. има риск Министерството на здравеопазването да забрани на Лудогорец да играе в ЕКТ и А група. Щото има риск инак България да стане едноличен лидер по брой самоубийства чрез рязане на вени и по брой инфаркти.

Ха, много си прав. Тази година играхме с почти всички побратими на "титаните" и така и не можаха да се зарадват завалиите на успех.

Върни се в “Лудогорец”