Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Лудогорец - Ливърпул

Мнениеот GOLEADOR » 27 ное 2014 00:35

ELFen написа:
NOMER14 написа:Две равенства за 4 дена с цената на загуба на шампионска титла и отпадане от ШЛ. Това е другият прочит на резултата.

Ти с такъв патос го каза, като че ли визираш Байерн М....благодаря !
Освен това тази няма да я бъде, поне с титлата ! ;)

Ти титлата направо си я отпиши.Време е за 32-та и Младенов ще я достави във витрината на ЦСКА.Концентрирайте се в турнира за Купата на България.Там ви пожелавам успех и догодина двата отбора да открият сезона с един хубав мач за Суперкупата на България. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 27 ное 2014 00:37

realist написа:Чукче, аз самият бях на този мач на "Васил Левски", пък не се имам за старец. Ти нещо май бъркаш годините. А този на Анфилд беше съвсем скоро.

Този на Анфийлд си го спомням добре,много се израдвах тогава, всяко нещо което е лошо за Скаузвил е едно добро нещо.

Друго се чудя-колко точно ви е трудно да кажете: браво пичове,добре играхте?Мое ли да сте толкова ниски и малки човечета,че при всеки успех на Лудогорец да почват да се припомнят успехи на ЦСКА или Левски отреди 20-30-50 години?

Не мое се надскочите деба...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 27 ное 2014 00:38

Браво на Лудитее истинска емоция ни подариха в ШЛ ... цял свят ще знаят за България и Лудогорец :) страхотни сте момчета дано и за напред пълните стадиона така, че като гледам останалите в първенството ми става жал :mrgreen:
:)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 ное 2014 00:39

GOLEADOR написа:
ELFen написа:
NOMER14 написа:Две равенства за 4 дена с цената на загуба на шампионска титла и отпадане от ШЛ. Това е другият прочит на резултата.

Ти титлата направо си я отпиши.Време е за 32-та и Младенов ще я достави във витрината на ЦСКА.Концентрирайте се в турнира за Купата на България.Там ви пожелавам успех и догодина двата отбора да открият сезона с един хубав мач за Суперкупата на България. ;)

Наистина трябва да се концентрират за Купата, щото могат да изтърват и тройката, ако и Берое, и Ловеч играят нормално, а и с нас им е трудно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 ное 2014 00:40

Цецо Чука написа:
GOLEADOR написа:Пич,не говори глупости.Последната победа на ЦСКА над Ливърпул бе през 2005 година.Айде по-сериозно. :lol:

Човека говори за периода когато сте ги отстранявали,когато Стойчо е бележел,а по Земята още са върлували Т-Рекс...

ОК.За мен е важно,че бием Ливърпул и актуалния европейски шампион когато и където го хванем , за това трябва да се уточнява за коя победа над Ливърпул става въпрос. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 27 ное 2014 00:40

Цецо, пич, това вие го почнахте. Върни се назад и виж какви сравнения какво чудо. А пак казвам - да се сравнява Лудогорец с ЦСКА и Левски е смешно. Иначе да, евала за представянето, достойно е, но не е чак сензационно и невиждано в България. България е виждала много по-големи успехи.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 27 ное 2014 00:41

GOLEADOR написа:
ELFen написа:

Мен ако питаш, тая година искам да почиваме, че ме дразнят както играят , ма вервай армията почва да изпуска парата, а ние като няма Европа се ориентираме към А група...ще е интересно ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 27 ное 2014 00:44

NOMER14 написа:
GOLEADOR написа:
ELFen написа:

Наистина трябва да се концентрират за Купата, щото могат да изтърват и тройката, ако и Берое, и Ловеч играят нормално, а и с нас им е трудно.

Доста им е трудно имате Цял един Х в четвъртият им сезон в "А" група. Наистина е много зле за вас като погледнете историята (колкото и малко като години) между вас и разградските - я тя не е във ваша полза :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 ное 2014 00:44

ELFen написа:Мен ако питаш, тая година искам да почиваме, че ме дразнят както играят , ма вервай армията почва да изпуска парата, а ние като няма Европа се ориентираме към А група...ще е интересно ;)

Жорката Дерменджиев(както го нарече Смукачев) след мача говореше за Каспичан нещо. А Локомотив Каспичан е традиционен участник в зоните на Североизтока. Лоша поличба нещо. ;)

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 27 ное 2014 00:45

realist написа:Цецо, пич, това вие го почнахте

Кои сме това ние?
Аз като ми кажат "вие" и разбирам ние-феновете на Ботев, а па аз друг от наште освен мене да пише тука не виждам... :)
Аз сравнения не съм правил,гледам футбол и се радвам на играта на момчетата без във всеки постинг да се опитвам да омаловажавам постиженията им с непрекъснати натяквания за тва колко по-голям отбор е моя,сещаш ли се?

P.S. Понеже спомена за по-големи успехи, би ли ми припомнил кои български отбори имат по-голям успех в ШЛ от Лудогорец?Колко победи и колко общо точки имат при участието си в ШЛ другите по-успешни бълграски отбори?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Лудогорец”