Успех на Лудогорец довечера.Както и да завърши мача,по-важното е,че треньора и двама футболисти на Ливърпул казаха
много добри думи за отбора ви.Показаха уважение към играта,отчетоха липсата на късмет и най-важното-знаят,че има
такъв отбор в България.Не очаквайте от всички в този форум да ви уважават.След като Ливърпул показаха това/да
покаже уважение много по-голям клуб от твоя е голямо признание/ трябва да се гордеете и не обръщате внимание на
другите.
Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лудогорец - Ливърпул
Абе странно е, но по чуждестранните форуми повечето хора дават прогнози за победа на Лудогорец. Неутралните особено, защото считат, че предната победа на Ливърпул е със съдийска помощ и не заслужавали да минат групите за сметка на българите спрямо представянето си.
Аз си мисля, че Ливърпул няма да се дадат, но стискам палци на "лудите" да ги бият!
Аз си мисля, че Ливърпул няма да се дадат, но стискам палци на "лудите" да ги бият!
boabbb написа:DrAvalanche написа:Ще има ли малотрайни колбаси и лютеница на стадиона?
Предвиждам победа на скаусърите.
Тия не изкараха ли за луканка, беСтига с тия кренвирши
[offtopic]Оххх, домашна луканка с домашна лютеничка мммм... веднага ще им стана фен.

1:1 или 2:1 за Лудогорец.
messi710 написа:Ех, не е лесно да си комплексар![/b]
Ти кой беше бе,Сульо?!! Чак и определения тръгнал да дава!
ПП Между другото, твоя отборец от аватара ти в коя група е? Явно затова си станал фен на кренвиршите!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:messi710 написа:Ех, не е лесно да си комплексар![/b]
Ти кой беше бе,Сульо?!! Чак и определения тръгнал да дава!
ПП Между другото, твоя отборец от аватара ти в коя група е? Явно затова си станал фен на кренвиршите!![]()
Мне, не съм фен на Лудогорец, просто констатирам че си жалък комплексар. Цяла Европа се възхищава на орлите, единствените негативни коментари са на разни злобни и завистливи мекотели като теб. Ае бЕгай

petko.h.markov написа:Успех на Лудогорец довечера.Както и да завърши мача,по-важното е,че треньора и двама футболисти на Ливърпул казаха
много добри думи за отбора ви.Показаха уважение към играта,отчетоха липсата на късмет и най-важното-знаят,че има
такъв отбор в България.Не очаквайте от всички в този форум да ви уважават.След като Ливърпул показаха това/да
покаже уважение много по-голям клуб от твоя е голямо признание/ трябва да се гордеете и не обръщате внимание на
другите.
Поздравления за коментара ти . Големите отбори не са големи само на терена ... показват уважение към всички , а тук в България се плюе доста и доста не уважават това ,което постигна Лудогорец . Тука ни дай да храним съдии , да влизаме на терена , да обявяваме войни , да хвърляме павета , да палим , да чупим , да плюем длъжностни лица , да се бием , да обиждаме .... а бе да ни закриват по -добре . Понякога ме е срам че съм българин и се чудя дали не е по-добре да са ни били затрили навремето ... сега нямаше да се наричаме българи ,но то в момента не е и много престижно , но пък със сигурност щяхме да живеем в по-добра страна и по-добре , въпреки че нямаше да се казва България ...тъпо е ама ..

messi710 написа:Цяла Европа се възхищава на орлите...
. Ае бЕгай[/b]
Къде да бягам бре мойто момче, при твой маман ли? Е ,нали оттам се връщам ,ве!

ПП За какви орли ми говориш ве, запъртък? Не знаех, че Пирин Благоевград играят в ШЛ! Ако имаш предвид делиорманци, то те са Лудогорско пиле или Антибиотик Разград!

Последна промяна от CSKA 78 на 26 ное 2014 21:17, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
-
- Контакти:
-
- Контакти:
entwickler написа:Абало нападател - оле, оле!
Както казва Сукачев - Дани Абало, направо си еба*о майакта.